Dodaj do ulubionych

Korekor pod oczy

IP: *.waw.cdp.pl 11.09.02, 15:00
Drogie Kobietki,

Czy moglybyscie polecic korektor dobrze kryjacy cienie pod oczami ?
Czekam na wasze rady i pozdrawiam

Margotka
Obserwuj wątek
    • ptasia Re: Korekor pod oczy 11.09.02, 15:10
      ja niezmiennie używam Rimmel, kiedyś 1000 caresses, teraz Hydrasense - z gąbką,
      nie wysusza, ok. 20 zł. Jest też podobny w płynie Bourjois...
      • renia30 Re: Korekor pod oczy 11.09.02, 20:24
        Ja niezmiennie od paru lat - Great Wear Maybelline (juz kiedys o tym pisałam).
        Odcień 01 fair. Swietnie kryje ale należy kłaść niewiele i wklepać opuszkiem
        palca. Moim zdaniem lepszy niz "wysokopółkowe".
        pozdrawiam
        renia30
        • Gość: Margotka Re: Korekor pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.02, 21:37
          A czy wymienione przez Was korektorki nie odkladaja sie w drobnych zmarszczkach
          pod oczami ? I jak dlugo wytrzymuja w stanie niezmienionym na buzi :)?

Pozdrawiam
          Margotka
          • Gość: okęciak Re: Korekor pod oczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 21:48
            moge troche reklamy?tylko troche
            • kasiulek Re: Korekor pod oczy 11.09.02, 21:57
              Gość portalu: okęciak napisał(a):

> moge troche reklamy?tylko troche

Dawaj, dawaj:)))
              Co Revlon ma pod oczka?
            • anexxa Re: Korekor pod oczy 11.09.02, 22:00
              nie przebieraj nozkami w kacie, tylko chodz;) najwyzej
              pisz [revlon reklama] w temacie i tyle;))

xx.
          • ptasia Re: Korekor pod oczy 12.09.02, 10:09
            mi się nic nie odkłada, ale zmarsczki dopiero zaczynają się robić :-). Fakt, że
            staram się go dobrze rozprowadzić, żeby nie było smug, ale jak zrobię to
            zgrabnie, to wszystko jest OK i raczej trwale, tzn. dopóki nie dorobię sobie
            cieni z rozmazanego tuszu ;-). A'propos Maybelline: nie jestem pewna czy te
            korektory nie są wycof(yw)ane...
            • renia30 Re: Korekor pod oczy 12.09.02, 20:07
              Faktycznie coś w tym jest. Mam swój od bardzo dawna, ale moja kumpela miała
              problem z dostaniem, wszędzie był kolor 2. Jeśli go wycofają to koniec związku
              ja-Maybelline. Jedną pomadkę, którą uwielbiałam Iced Coffee zastąpili innym
              kolorem pod ta sama nazwą. O mało nie skończyłam na zawał. A teraz korektor?
              Czytałam na którymś anglojęzycznym forum,że Maybelline robi takie numery w
              Stanach nagminnie. Bad, bad...
              A teraz kwestia odkładania się pod oczami - ważne jest by wklepać, i to mało.
              Trzyma się cały dzień, chyba, że zacznę trzeć oczka (alergia).
              ...........
              pozdrawiam renia30
        • Gość: justy Re: Korekor pod oczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 19:42
          Ja tak samo: Maybelline był moim pierwszym korektorem i przy niem zostałam- od
          lat zaspokaja moje wymagania.
    • Gość: thea Re: Korekor pod oczy IP: 62.99.160.* 12.09.02, 10:24
      ja polecam krem pod oczy Thermal S Vichy.
      moja siostra, ktora od lat ma oczy jak mis panda, po tygodniu stosowania
      zapomniala o wszelkich korektorach (od ktorych byla juz chyba uzalezniona).
      efekt spektakularny i az nie moglam uwierzyc, bo sama kupowalam jej rozne
      drogie kremiki pod oczy i do tej pory zaden inny nie pomogl.
      • elve Re: Korekor pod oczy 12.09.02, 10:46
        a ja odradzam.
        likwiduje worki, ale nie cienie, nawet nie ma tego w opisie.
        poza tym niemiłosiernie się klei.
        na wizazu są co prawda dopiero dwie oceny (w tym jedna moja) ale za to obie na
        3. To nie najlepiej.
        • Gość: okęciak Re: Korekor pod oczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 16:40
          No tak.Odrazu wiadomo o co chodzi.
          Korektor roswietlajacy z serii skinlights sluzy do kamuflazu niedoskonalosci
          skory ,drobnych zmarszczek oraz sincow pod oczami.Odbijajac swiatlo sprawia ze
          zmarszczki wydaja sie optycznie plytsze.ble ble ble to formulka z opakowania.
          Korektor sprzedawany jest w trzech kolorach i kosztuje 45 nowych polskich
          zlociszonow.
          Tylko niech nikt mi nie przysyla rachunku za wykorzystane miejsce pod r....e
          ups pod informacje dla Pan Forumowiczek.
          Pozdrawiam
          • Gość: Ewcia Re: Korekor pod oczy IP: *.szwajcarska.pl 12.09.02, 17:59
            A próbowałas YSL -Touche Eclat? , to narazie najlepszy korektor jaki miałam ,
            ma bardzo praktyczne opakowanie "we flamastrze" i co najwazniejsze doskonale
            spełnia swoją rolę.
            • Gość: magamaga Re: Korekor pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 12.09.02, 18:30
              Ostrzegam: to nie jest korektor, tylko rozswietlacz. Rzeczywiscie bardzo dobry
              produkt, ale nie tuszuje cieni.
              • Gość: Ewcia Re: Korekor pod oczy IP: *.szwajcarska.pl 12.09.02, 18:44
                U mnie świetnie się sprawdza jezeli chodzi o tuszowanie cieni pod oczami. wg.
                mnie bardzo dobrze kryje a do tego jak wspomniałaś rozświetla twarz więc
                posiada same plusy.
                • Gość: agul Re: Korekor pod oczy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.09.02, 19:30
                  Świetny jest korektor pod oczy diora anticerne perfecteur - występuje w
                  czterech odcieniach więc łatwo dobrać coś dla siebie. Nawet po kilku godzinach
                  pozostaje niewidoczny i nie uwypukla zmarszczek. Szczerze polecam:-)
                • Gość: magamaga Re: Korekor pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 12.09.02, 19:45
                  Mialam go, jest rzeczywiscie super (kolor, rozswietlenie, latwo sie
                  rozprowadza, dlugo trwa), ale moich cieni nie kryje.
                  • Gość: agul Re: Korekor pod oczy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.09.02, 19:48
                    Oj:-(( Ja go kupowałam mojej mamie, która ma dość ciemne te cienie i jej bardzo
                    przyzwoicie maskował. Jesteś widać jakimś trudnym przypadkiem:-))
                    • Gość: magamaga Re: Korekor pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 13.09.02, 15:23
                      Pogubilam sie. Moja ostatnia wypowiedz dotyczyla Touch Eclat. Jesli chodzi o
                      Diora, mialam jeden ich korektor, taki w granatowej tubce, uwazam go za jeden z
                      lepszych i jemu rzeczywiscie nie mozna bylo zarzucic, ze nie maskuje. Takie
                      tubkowe w kremie sa dla mnie najlepsze, zasadzam sie teraz na ten polecany
                      przez Marude korektor Lancome.
                      • Gość: gAndzia Re: Korekor pod oczy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 13.09.02, 15:26
                        ja nie mam cieni bardzo mocnych, więc uzywam touch eclata, a ja sie nie
                        wyśpię:) to korektor clinique płynny z taka gąbeczką:)
                        • Gość: magamaga Re: Korekor pod oczy IP: *.ost-poland.com.pl 13.09.02, 15:31
                          Ten Clinique tez mam, ale rzadko uzywam, bo wlazi mi w zmarszczki mimiczne.
                          Zeby nie wlazil musze go delikatnie i cierpliwie wklepywac, na co zwykle nie
                          mam czasu, wiec uzywam tylko od swita. A na co dzien Shiseido, tez z gabeczka.
                          A ty jestes zadowolona z tego Clinique?
                          • Gość: gAndzia Re: Korekor pod oczy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 13.09.02, 15:36
                            jestem, ale tez go wklepuje, zresztą kazdy muszę:) na co dzień wystarcza mi
                            ysl, a ten sporadycznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka