Dodaj do ulubionych

krem z kwasami BHA

IP: *.smsnet.pl / 192.168.3.* 14.09.02, 08:39
Przeglądając forum cały czas widze zachwyty nad Effeclar K.Też by mi sie
przydał....Niestety cena nie na moją kieszeń...Czy sa jakieś polskie kremy z
kwasami do cery z problemami za ok.12-15 zł?DC,Eris??
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: krem z kwasami BHA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 10:09
      wiem, że kremy z kwasami ma również Neutrogena(nie pamietam nazwy, taka
      pomarańczowa seria )za ok. 20 pln
    • coralin Re: krem z kwasami BHA 14.09.02, 13:52
      Jest żel Neutrogeny Clear Pore("stara seria")i preparat salicylowy Eris.Oba
      kosztują ok.20 zł.Ja wypróbowałam oba zanim trafiłam na EffaclarK i Clear Pore
      działa świetnie.
      • Gość: mary_lou Re: krem z kwasami BHA IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 14:06
        ja z kolei probowalam preparatu Erisu i Effaclar'u.Dla mojej wrazliwej cery
        znacznie lepszy jest ten z Erisu- poniewaz dziala znacznie delikatniej, a po
        Effaclarze mialam bardzo wysuszona cere mimo stosowania ' na ' niego innego
        nawilzajacego czy odzywczego kremu.Musialam odstawiac :( Najlepiej sprobuj
        poprosic w aptece o probke Effeclaru ,z powodzeniem starcza na kilka dni :)taka
        duza :). Jesli Ci nie przypadnie do gustu- choc moze po kilku dniach trudno
        zauwazyc pozytywne efekty :( wtedy z czystym sumieniem polecam Eris :)
        pozdrawiam
        mary
        • coralin Re: krem z kwasami BHA 14.09.02, 14:15
          Preparat Erisu jest bardzo łagodny. Bardziej zbliżony do Effaclar K jest żel
          Neutrogeny.Magda pytała nas jednak o możliwość kupna preparatu tańszego od
          EffaclarK(który dla mnie jest najlepszy).Zatem i prepatat Erisu i Clear Pore
          zawierają kwasy BHA,ale mocniej złuszcza Clear Pore.
          • Gość: basia_kwiat Re: krem z kwasami BHA IP: 206.215.137.* 14.09.02, 15:54
            preparat salicylowy eris zawiera tylko sole kwasu salicylowego a nei czysty
            kwas BHA dlatego dziala duzo lagodniej niz produkty z czystym kwasem, polecam
            strone:
            www.wizaz.pl/basia_kwasy_bha_aha_5.php
            • Gość: magda Re: krem z kwasami BHA IP: *.smsnet.pl / 192.168.3.* 14.09.02, 18:37
              dzieki dziewczyny !!jak zwykle jesteście niezawodne.Buziaki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka