Gość: Amanda IP: *.oho.com.pl 16.09.02, 13:24 czy możecie mi napisac co to jest za sklep. Jakie mają ciuchy, ceny , i czy to jest jeden sklep albo sieć? ciągle tylko widze że ktoś kupowal coś w zarze i chcę sie coś dowiedzieć na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amanda Re: Zara IP: *.oho.com.pl 16.09.02, 14:45 dziewczyny napiszcie bo mnie ciekawośc pożera :) Odpowiedz Link Zgłoś
hokusai Re: Zara 16.09.02, 14:50 Hiszpanska firma konfekcyjna z siecia sklepow w prawie calej Europie (?). Zerknij www.zara.com lub www.zara.es Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Zara IP: *.mc.tenbit.pl 16.09.02, 14:51 czy jest strona www Zary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Zara IP: *.oho.com.pl 16.09.02, 14:55 a ceny? i jaka jest jakośc? i jeszcze w jakich miastach mają sklepy i na ogół gdzie w centrach handlowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Zara IP: *.dtcentrum.pl 16.09.02, 15:51 Gość portalu: Amanda napisał(a): > a ceny? i jaka jest jakośc? i jeszcze w jakich miastach mają sklepy i na ogół > gdzie w centrach handlowych ? Ceny mają zróznicowane, bo jest kilka serii, dla kobiet najtańsza jest Zara Sport i Basic, generalnie są z wyższej półki średniego segmentu cenowego (w Polsce, bo w hiszpani Zara jest bardzo tania, ale koszty transpotu, cło itd, nabijają cenę) Jest sklep Zary w Warszawie, w Krakowie, a 24.10. otworzy się sklep w Galerii Łódzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Zara 16.09.02, 15:57 ZARA (hiszpańska sieć sklepów) mieści w Warszawie przy ul. Marszałkowskiej (w pobliżu Galerii Centrum-były Junior). Jest to sklep z konfekcją damską (dla młodych kobiet), młodzieżową, dziecięcą i męską (3 poziomy). Generalnie b. fajne ciuchy, ceny umiarkowane. Np. sztuczny kożuszek do kolan z najnowej kolekcji - ok. 700 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Zara IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 16.09.02, 19:43 Nie tylko w Europie. w NYC Zara jest prawie naprzeciwko Bloomingdale'sa. Strona www jest, wstukaj zara do google'a, wyskoczy pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-k Re: Zara 17.09.02, 02:03 O TAK ZARA JEST N.Y. 101, 5TH AVENUE/18 STREET 10003 NEW YORK N.Y I NIE TYLKO TAM.POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Zara IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.09.02, 23:46 a spodnie dlugie i jakies koszule w jakiej cenie sa?a ajkie byly w atmtym roku ceny za zimowe plaszcze dlugie??dzikuje! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-k Re: Zara 17.09.02, 02:27 ALE ZARA i tak jest malo popularna w NYC i ogolnie w USA. Dowiem sie niedlugo jak jest w Niemczech.Czy ludzie chetnie kupuja tak jak w Warszawie.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zara IP: 213.17.175.* 17.09.02, 09:18 ja ostatnio kupiłam w Zarze spodnie za 170 zł. Z jakością jest różnie - radzę prać rzeczy w pralni albo w ręku. Ja leniwa jestem i piorę w pralce a pote wszystkie ciuch wyglądają żle. Ostatnio kupiłam golfik dopasowany w kolorze czekolady ale na drugi dzień musiałam go zwrócić- od razu zaczął się pruć. mam dwie pary butów z Zary-bardzo ładne i bardzo nie wygodne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Zara 17.09.02, 11:15 ja buty z Zary lubi: mam diwe pary, obie z serii "basic" i są ok- wygodne, trwałe, tanie (sportowe za 120 zł, i to nie na przecenie!) marynarka b. szybko mi się zmechaciła (tarłam plamę na rękawie ;-), ale wciąż ją noszę - zmechacenie minimalne; koszulki/koszule (mam 3) - są OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kozen Re: Zara 17.09.02, 11:06 ZARA rowniez we wroclawiu na ul. Swidnickiej - Galeria Centrum, parter damski, poziom meski i dzieciecy. Pozdrawiam, K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Zara IP: 213.25.164.* 17.09.02, 11:21 kozen napisał: > ZARA rowniez we wroclawiu na ul. Swidnickiej - Galeria Centrum, parter damski, > poziom meski i dzieciecy. > > Pozdrawiam, K na piętrze również są rzeczy damskie Odpowiedz Link Zgłoś