kasiap51 04.10.05, 18:34 Jak się Wam podoba ten zapach? Dzisiaj go wąchałam u koleżanki, jej coś nie pasuje i chce mi go dużo taniej odsprzedać. Ja mam mieszane uczucia, w sumie podoba mi się, ale... Co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: Lancome Hypnose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:47 Jak lubisz słodkie waniliowe zapachy to bedziesz dobrze się w nim czuła, ja go kupiłam ostatnio dla odmiany od Addicta diora którego bardzo długo używałam i dla mnie Hypnose pachnie jak budyń waniliowy, cudny jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
elessar Re: Lancome Hypnose 04.10.05, 19:18 Ja jestem wielbicielką Angel Innocent i Addict Diora więc zakochałam się w Hypnose od pierwsszego niuchnięcia :-) Uwielbiam tą słodycz zmieszaną z wetiwerem - dość rzadki składnik w damskich perfumach. Ta mieszanka jest fantastyczna i szalenie seksowna ;-)I trzyma sie cały dzionek a i na jesień/zimę zapach idealny. Jak masz okazję kupić taniej to się nie zastanawiaj no chyba że nie gustujesz w takich zapachach... Odpowiedz Link Zgłoś
vanillla3 Re: Lancome Hypnose 04.10.05, 23:07 to perfumy?? jaks nowosc na rynku czy ja taka zacofana? zacnie pachna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
joaasiak1 Re: Lancome Hypnose 05.10.05, 09:00 vanillla3 napisała: > to perfumy?? jaks nowosc na rynku czy ja taka zacofana? zacnie pachna?:) według mnie jak guma do żucia... chyba najgorsza premiera tej jesieni, ale wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zebra83 Re: Lancome Hypnose 05.10.05, 09:56 SLiczne!!!!! ja tez sie przymierzam do zakupu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: czy bardzo jest słodki? IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.10.05, 10:32 Addict Diora nawet podoba mi się ale np.Hypnotic Poison za słodki.Proszę napiszcie czy jest tam delikatna nuta wanilii?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś