Gość: ono IP: *.scientific.de / 192.168.12.* 17.09.02, 11:33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Masia Re: KTO TO JEST ANNA ORLOWSKA??? IP: *.dtcentrum.pl 17.09.02, 11:43 Wizażystka, pracuje dla Chanel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: KTO TO JEST ANNA ORLOWSKA??? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 17.09.02, 11:48 zajmuje się czym innym niż teresa:))) o ile dobrze kojarzę: gruba, rozkrzyczana, czarnowłosa wizażystka chanel:) Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: KTO TO JEST ANNA ORLOWSKA??? 17.09.02, 11:55 Gość portalu: gAndzia napisał(a): > zajmuje się czym innym niż teresa:))) o ile dobrze kojarzę: gruba, > rozkrzyczana, czarnowłosa wizażystka chanel:) Charakterystyka bezbłędna:-)) Ale robi fajne makijaże, to trzeba jej przyznać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: KTO TO JEST ANNA ORLOWSKA??? IP: *.scientific.de / 192.168.12.* 17.09.02, 11:57 macie na nia namiary???? plizzzz Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: KTO TO JEST ANNA ORLOWSKA??? 17.09.02, 14:35 Gość portalu: ono napisał(a): > macie na nia namiary???? plizzzz O ile wiem, to ona nie jest taka dostepna :( I ma podwojne nazwisko juz, jest mezatka. r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: KTO TO JEST ANNA ORLOWSKA??? IP: *.scientific.de / 192.168.12.* 17.09.02, 14:47 co to znaczy, ze nie jest dostepna??? to nie mozna sie z nia umowic na makijaz lub ewentualnie jakis kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: KTO TO JEST ANNA ORLOWSKA??? 17.09.02, 16:41 Gość portalu: ono napisał(a): > co to znaczy, ze nie jest dostepna??? to nie mozna sie z nia umowic na makijaz lub ewentualnie jakis kurs? Z ulicy ? Raczej nie. Ona jest dosyc rozrywana - jezeli prowadzi kursy, to raczej grupowo. Chyba najlepiej szukac jej za posrednictwem gazet, gdzie udziela rad [a dlugo jej nie widzialam w tej roli - np. w TS, gdzie sie udzielala. Ostatnio czytalam z nia wywiad o jej ciuchach, a nie o pracy. Na makijaz na pewno nie mozna sie umowic ot tak - nie wierze. Widywana jest np. w warszawskiej Galerii Mokotow - sama ja tam przykukalam. r Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: KTO TO JEST ANNA ORLOWSKA??? 17.09.02, 18:09 Na makijaż na pewno można się umówić, to tylko kwestia jej czasu wolnego, no i Twojej kasy :) Każdy ze znanych wizażystów regularnie "dorabia" sobie makijażami, osób z tzw. ulicy też, jeśli tylko je na to stać. Ono- Jeśli Ci bardzo zależy, daj mi znać na priva. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono do rosso_ IP: *.scientific.de / 192.168.12.* 18.09.02, 09:29 hej, bardzo mi zalezy, masz jakies namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: do rosso_ 18.09.02, 10:11 Ono- napisz do mnie proszę na adres gazetowy: rossa_@gazeta.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono do rossa_ IP: *.scientific.de / 192.168.12.* 18.09.02, 10:55 hej, wyslalam email-a na priv. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes02 Re: do rossa_ 18.09.02, 11:58 Rossa, Ja również b. proszę o namiary na Panią Orłowską. ( w końcu to ja rozpoczęłam wątek z pytaniem o kurs makijażu u Niej) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
martaszka Re: KTO TO JEST ANNA ORLOWSKA??? 27.09.02, 13:19 Moja znajoma była na studiach podyplomowych, na ktorych dziewczyny mialy zajecia z ta Orlowska. Za cale studia zaplacila chyba mniej niz za te kursy, o ktorych piszecie (hi, hi). A tak a propos - czy wierzycie, w trakcie jakiegos kursu mozna rzeczywiscie cos poprawic. Przeciez swoja twarz ja znam od ... :))) lat wiec chyba wiem najlepiej, co mi pasuje a co nie. Czy ktoras z Was byla na takim kursie i jest z tego zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś