17.09.02, 21:59
A wiecie, ze jest nowa seria z linii Kerastase L'Oreal - Elasto-Curl? Podobno
dla kreconych, suchych wlosow jest lepsza niz Oleo-Relax!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Kerastase IP: *.acn.pl / 10.130.130.* 17.09.02, 22:00
      to by było super. ja z moimi sprężynkami potrzebuje dużo nowości:)
    • Gość: agul Re: Kerastase IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 10:27
      Staua, skąd wiesz?? JEst już w sprzedaży? I z jakich produktów składa się ta
      linia? Podaj trochę szczegółów:-)
    • staua Re: Kerastase 18.09.02, 10:31
      U mnie jest, wiec w Polsce (przynajmniej tak bylo z Oleo-Relax) powinno tez byc
      wkrotce.
      Ja nie mam kreconych wlosow, wiec sie specjalnie nie dowiadywalam, tylko
      zobaczylam plakat i butelki przechodzac obok fryzjera, ktory to sprzedaje. Moge
      przejsc tez dzis, to po poludniu albo wieczorem napisze wiecej.
      • Gość: agul Re: Kerastase IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 10:42
        To przejdź:-)) Bo mi się właśnie kończy fluid oleo to może już poczekam na ten
        nowy:-)) Jaka miła wiadomość z samego rana;-)
        • staua Re: Kerastase 18.09.02, 21:15
          Agul, sorry ze tak pozno, ale musialam isc do restauracji przedyskutowac menu
          na slubna impreze :)
          Z Elasto Curl (to wlasciwie podseria Nutritive) jest szampon (czy tam, jak oni
          to nazywaja, "kapiel"), tonik do wlosow, krem do ukladania i pianka. Tyle
          widzialam. Chcialam wziac ulotke, ale pani poinformowala mnie, ze beda je mieli
          za trzy tygodnie (dziwne, skoro maja juz produkty). Podobno sa specjalnie do
          kreconych wlosow, bo Oleo Relax wlasciwie jest nie tylko do kreconych, ale nie
          zdolalam sie dowiedziec, czym dokladnie sie rozniaJesli sie jeszcze
          czegokolwiek dowiem, to dopisze. Ale moze predzej bedziesz miala materialy
          prasowe.

• Gość: agul Re: Kerastase IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 22:33
            Dzięki bardzo, tak późno nie jest, ja też nie tak dawno dotarłam do domu:-)
            W sumie to teraz nie wiadomo, czy to do kręconych, żeby się ładnie kręciły czy
            bardziej jak oleo, żeby wygładzić i lekko rozprostować:// No, ale mam
            nadzieję,że do nas niedługo dotrze i wtedy ja napiszę co mi tam podadzą w
            prasówkach:-) Ale jakbys była pierwsza, to daj znać o co chodzi z tą serią:-)
            Pozdrawiam w zimny, deszczowy wieczór:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka