staua 17.09.02, 21:59 A wiecie, ze jest nowa seria z linii Kerastase L'Oreal - Elasto-Curl? Podobno dla kreconych, suchych wlosow jest lepsza niz Oleo-Relax! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Kerastase IP: *.acn.pl / 10.130.130.* 17.09.02, 22:00 to by było super. ja z moimi sprężynkami potrzebuje dużo nowości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Kerastase IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 10:27 Staua, skąd wiesz?? JEst już w sprzedaży? I z jakich produktów składa się ta linia? Podaj trochę szczegółów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Kerastase 18.09.02, 10:31 U mnie jest, wiec w Polsce (przynajmniej tak bylo z Oleo-Relax) powinno tez byc wkrotce. Ja nie mam kreconych wlosow, wiec sie specjalnie nie dowiadywalam, tylko zobaczylam plakat i butelki przechodzac obok fryzjera, ktory to sprzedaje. Moge przejsc tez dzis, to po poludniu albo wieczorem napisze wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Kerastase IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 10:42 To przejdź:-)) Bo mi się właśnie kończy fluid oleo to może już poczekam na ten nowy:-)) Jaka miła wiadomość z samego rana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Kerastase 18.09.02, 21:15 Agul, sorry ze tak pozno, ale musialam isc do restauracji przedyskutowac menu na slubna impreze :) Z Elasto Curl (to wlasciwie podseria Nutritive) jest szampon (czy tam, jak oni to nazywaja, "kapiel"), tonik do wlosow, krem do ukladania i pianka. Tyle widzialam. Chcialam wziac ulotke, ale pani poinformowala mnie, ze beda je mieli za trzy tygodnie (dziwne, skoro maja juz produkty). Podobno sa specjalnie do kreconych wlosow, bo Oleo Relax wlasciwie jest nie tylko do kreconych, ale nie zdolalam sie dowiedziec, czym dokladnie sie rozniaJesli sie jeszcze czegokolwiek dowiem, to dopisze. Ale moze predzej bedziesz miala materialy prasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Kerastase IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 22:33 Dzięki bardzo, tak późno nie jest, ja też nie tak dawno dotarłam do domu:-) W sumie to teraz nie wiadomo, czy to do kręconych, żeby się ładnie kręciły czy bardziej jak oleo, żeby wygładzić i lekko rozprostować:// No, ale mam nadzieję,że do nas niedługo dotrze i wtedy ja napiszę co mi tam podadzą w prasówkach:-) Ale jakbys była pierwsza, to daj znać o co chodzi z tą serią:-) Pozdrawiam w zimny, deszczowy wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś