Gość: Madziulka25 IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 12:44 Witajcie. Powiedzcie mi proszę jaki jest skład tego specyfiku i ile kosztuje. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Pa:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ali Re: cepan IP: *.dozamel.ssk.pl 18.09.02, 13:06 Jeśli myślimy o tym samym, to jest to maść likwidująca blizny i przebarwienia. Nie znam składu, ale czuć w nim cebulę (ma taki zapach) ;-)). Nie pamiętam dokładnie ile kosztował, ale był raczej tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki7 Re: cepan IP: *.datastar.pl 18.09.02, 15:13 Ja ostatnio kupowałam w aptece i zapłaciłam około 11 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: cepan IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 18.09.02, 17:04 Skład: 1)Wyciąg z cebuli 2)Wyciąg z rumianku 3)Sól sodowa heparyny 4)Alantoina 5)Podłoże emulsyjne zsmywalne Stosuje się go po całkowitym wyleczeniu rany. Leczy się nim blizny i bliznowce (kleoidy), stosuje się go po oparzeniach, zabiegach chirurgicznych oraz do leczenia przykurczy. Może być również używany do leczenia blizn powiek, a także blizn po czyrakach, owrzodzeniach i trądziku. Kosztuje gdzieś w granicach 11 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
uli1 Re: cepan 21.09.02, 11:12 A ja szukam maści Alcepalan ma podobne działanie jak cepan (i podobny skład) ale moja kosmetyczka testowała na kilku osobach z przerostami bliznowymi i efekt był b.dobry. Problem polega na tym, że nie można tej maści nigdzie dostać, produkuje ją poznański Herbapol, e-meile do nich wysyłane są bez odzewu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy alcepalan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 16:45 Alcepalan jest żelem (zawiera wyciąg z cebuli, alantoinę, heparynę. Czy dotychczas jedynie chodziłaś po aptekach z pytaniem, czy go mają, czy też może próbowano go dla Ciebie zamówuić ale nie ma go na rynku? Odpowiedz Link Zgłoś