Gość: nowa IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 10.10.05, 14:18 Pytanie do tej lepszej części ludzkości: zamierzam kupić depilator i mam dylemat na jaki się zdecydować. Proszę Was o opinie, co polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: merlinek1 Re: Depilatory-który? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:45 Ja mam brauna już od ok. 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Depilatory-który? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:46 Ja mam taki: www.agdrtv.net/cgibin/shop?info=8500048&sid=5bee5cb1 Ma dwie prędkości i takie rolki z kuleczkami które masują skórę. No i golarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eden Re: Depilatory-który? IP: *.crowley.pl 10.10.05, 15:38 Ja stałam się pół roku temu posiadaczka Philipsa Satin Ice i to jest dopiero maszyna. Depiluje nawet krótsze włoski, jest baaaaaaardzo dokładny, nasadka chłodząc rzeczywiście eliminuje nieprzyjemne uczucie podczas depilacji, do tego golarka (świetnie sprawdza się pod pachą na przykład) i nasadka złuszczająca naskórek, co powoduje że odrastające włoski nie wrastają :) Dla mnie doskonałość lata :) Pozdrawiam, e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdf Re: Depilatory-który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:34 ja mam brauna, nie polecam, nie używam go już w ogóle, straciłam tylko kase :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Depilatory-który? IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 12.10.05, 09:20 A co powiecie na Philips HP 6463 z gąbką złuszczającą naskorek? Warto, czy po prostu pieniądze wyrzucone w błoto? Bo własnie o tym modelu myślę. Odpowiedz Link Zgłoś