Dodaj do ulubionych

puder Shiseido na truskawce

19.09.02, 13:28
Byłam przed chwila na truskawce i szukałam ten osławiony puder z Shiseido.
Znalazłam tylko nr L4 i tylko jako wkład. Czy można dostac tam inny zestaw
kolorków (najlepiej L1) i puderniczkę. A może ja nie umiem szukać.
Pzdr A.
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: puder Shiseido na truskawce IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 19.09.02, 13:32
      nie chce mi się tam włazić, bo mi się długo truskawa otwiera, ale to bardzo
      możliwe, ze chwilowo nie ma - to się zdarza na truskawce, jak wykupią. poczekaj
      kilka dni.
    • Gość: Anja Re: puder Shiseido na truskawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 13:32
      Witaj,
      kupuje się osobno wkład (refill), a osobno puderniczkę z pędzelkiem: "case for
      luminizing color powder". Być może teraz mają tylko ten wkład, ale sprawdzaj
      strony www co kilka dni, bo jak tylko będą mieli, to znowu wystawią. Kiedyś
      mieli L1, L3 i właśnie L4; puderniczka oczywiście też była, chyba za 40 zł.

• al_a Re: puder Shiseido na truskawce 19.09.02, 13:47
        Dzięki serdeczne będę polować
        A.
        • silie Re: puder Shiseido na truskawce 19.09.02, 13:54
          Skoro mowa o Truskawie...:
          Czy to możliwe, żeby tusz Shiseido "The make-up curl mascara" (ten z
          patyczkiem) kosztował tam tylko 67,60zł??? Co to jest to 11% w nawiasie obok
          ceny w polskich zł?
          s.
          • Gość: Anja Re: puder Shiseido na truskawce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 13:57
            Tak, tyle właśnie kosztuje. W porówaniu z kwotą 102 czy 110 zł jest to spora
            różnica.
            11% oznacza, że tyle właśnie jest tańszy - poprzednia cena to Rec. Retail.
          • Gość: agul Re: puder Shiseido na truskawce IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.09.02, 13:57
            Procenty to tyle mniej więcej, ile oszczędzasz:-) ale ja zawsze, jak liczę, to
            wychodzi mi , że oszczędzam dużo więcej:-)) A cena jest bardzo prawdopodobna
            jak na truskawkę:)
            • Gość: Kinga Re: puder Shiseido na truskawce IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 14:00
              dziewczyny jaki jest adres tej strony?
              z góry dziękuję za info
              • Gość: Anja TRUSKAWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 14:01
                Po raz tysięczny:

www.strawberrynet.com
                • Gość: Kinga Re: TRUSKAWKA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 14:03
                  po raz drugi bardzoo dziękuję;-)))
          • Gość: gAndzia Re: puder Shiseido na truskawce IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 19.09.02, 13:58
            to cena truskawkowa - o tyle procent niższa od "sklepowej" (oczywiscie nie
            poslkiej:)))) - przypuszczam, że chodzi o cenę w stanach). cena tuszu jest
            bardzo prawdopodobna, niektóre rzeczy wychodzą taniej o połowę, np. cień do
            brwi shieseido (który polecała helena) kosztuje tam ok. 80 zł, a u nas 160:)

generalnie ZAWSZE trzeba oblukac najpierw cene w poslim sklepie, bo bywa, ze na
            truskawie jest drożej:)))
            • silie Re: puder Shiseido na truskawce 19.09.02, 14:06
              Dzięki za info!
              Mnie też wychodzi, że róznica jest większa niż te 11%...;)
              Ale nie wszystko ma korzystne ceny, np. upragniony przeze mnie podkład
              Chanel "Double Perfection Fluide" kosztuje tam 152zł, a u nas 160zł...;(
              Ale akurat Shiseido bardzo się opłaca.
              pzdr, s.
              • Gość: Anja Ceny Shiseido w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 14:08
                Jestem na amer.stonie Shiseido, rany boskie,przecież tam wszystko kosztuje 30-
                40% taniej!!!! Powariowali z tymi cenami u nas???
    • Gość: jam Re: puder Shiseido na truskawce IP: *.astercity.net 19.09.02, 14:18
      napisz prosze jak się dokładnie nazywa ten puder i czy jest sypki, czy kompakt?
      • al_a Re: puder Shiseido na truskawce 19.09.02, 14:24
        Luminizing Color Powder, dla mnie to jest puder prasowany. Są różne kolorki po
        trzy w zestawach. Mnie podoba się ten L1 - najjaśniejszy oraz L2.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka