Dodaj do ulubionych

Podkłady nawilżające

12.10.05, 20:33
szkoda że nie testowały go 14 latki
Obserwuj wątek
    • Gość: bibliotekarka Re: Podkłady nawilżające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:58
      Ciekawe czy te nastoletnie kobiety kupią podkład z własnego kieszonkowego?
    • pocztufka Re: Podkłady nawilżające 15.10.05, 19:53
      dlaczego podkład Bourjois testuje p. Magda, która nie jest wymieniona w spisie
      osób wydajacych werdykt???
    • justa_79 Re: Podkłady nawilżające 16.10.05, 09:08
      test jest doprawdy przezabawny - ze względu na wiek osób testujących.
    • Gość: :))) Re: Podkłady nawilżające IP: 57.66.193.* 17.10.05, 10:50
      też się uśmiałam
      poza tym jak słusznie zauważyły dziewczyny przede mną, ciekawe czy nastolatki
      mają kasę na Givenchy
      ja będąc nastolatką podkładów nie używałam, no i nie byłoby mnie stać na
      wydatek prawie 200 zł. na kosmetyk !
      jak zaczełam używać podkładów mając 20-ścia parę latek , to wybór w Polsce był
      ubogi :) nie miałam tych dylematów
      teraz faktycznie potrzebuję podkładow do cery suchej, ale w przedziale wiekowym
      znacznie wyższym :)) więc myślę, że moja skóra może inaczej reagować niż
      nastolatki

no cóż obiektywne testy :)
    • Gość: Nessie Re: Podkłady nawilżające IP: *.acn.waw.pl 17.10.05, 13:34
      Mnie najbardziej rozłożyły opinie typu "po tym podkładzie (nawilżającym - na
      glicerynie!) twarz się świeci". No i "bardzo kobieca tuba" jednego z podkładów.

Miło pośmiać się z rana... ;)
    • Gość: katarzyna Re: Podkłady nawilżające IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 13:40
      wg mnie fakt, ze kosmetyki byly testowane przez 18,19-latki...nie powinien
      spotkac sie z taka krytyka. moja nastoletnia corka bardzo czesto zaskakuje mnie
      wiedza na temat nowosci kosmetycznych. dodatkowo, to wlasnie nastolatki chca
      wygladac jak najlepiej (zawsze i wszedzie), wiec testuja co sie da, porownuja,
      rozawiaja z kolezankami... maja na to zdecydowanie wiecej czasu (i do tego
      wiecej zapalu) niz my- ich matki. tu mowa jest o podkladach nawilzajacych, a
      nie np. ujedrniajacych, dla kobiet po 40-tce. zatem nie widze powodow, dla
      ktorych nastolatki testujace podklady nawilzajace...uwazane sa za 'nie na
      miejscu'. w koncu nawilzanie dotyczy nas wszystkich. chcialabym rowniez zwrocic
      uwage na to, ze rozni ludzie, wydaja rozne kwoty. i roznych ludzi, na rozne
      rzeczy stac. nie rozumiem porownan: jak ja bylam mloda, nie bylo mnie stac na
      givenchy za 200zl. -moze innych stac w takim razie? w koncu dla kogos te
      kosmetyki sa... pozdrawiam. wiecej samokrytyki zycze.
      • Gość: misio Re: Podkłady nawilżające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:13
        daj se luz, kobieto, bo nie masz racji...
        • sigrun Re: Podkłady nawilżające 09.04.06, 17:09
          Dla mnie w ogóle target tego pisma to jedna wielka niewiadoma. Z jednej strony
          mamy większość marek raczej z gatunku wysokiej półki i bardziej luksusowe (gacie
          za dwie stówy, płaszcze za półtora tysiąca, t-shirty za pensję niejednego
          pracownika, etc.). Potem mamy całe multum zabiegów w renomowanych salonach dla
          dojrzałej cery, słoiczki po 50 ml tajemniczego mazidła również za średnią
          krajową, więc można wysnuć teorię, że Avanti to raczej pismo dla dojrzałych
          karierowiczek lub żon bogatych mężow. Z drugiej strony urządza się konkursy "dla
          czytelniczek" z cyklu: Zostań naszą modeką, w których wiek uczestniczek waha się
          między 16 a 22 rokiem życia. Dodatkowo to głównie nastolatki testują zabiegi i
          kosmetyki przeznaczone raczej dla własych mam i ubierają się w Solarze,
          Hexeline, Moltonie (chodzą tak do szkoły?). Mam rozumieć, że Avanti to pismo dla
          zblazowanych córeczek bogatych rodziców, które nie wiedzą co robić z kieszonkowym?
          Osobiście uważam, że to smutne kiedy największym problemem egzystencjalnym
          nastolatki jest zawartość czynnika liftingujacego w bazie pod podkład. Jako
          nastolatka też się malowałam (na codzień), jednak nie było to moje motto życiowe.
          P.S. To, że każda cera potrzebuje nawilżania to jeden z najbardziej
          wykorzystywanych chwytów reklamowych ;-)
          Drogie panny under 20, idźcie sobie nałożyć krem na wypryski i kolorową szminkę,
          a aktywne mikroperełki z hydroliposomami odbijające światło i dostosowujące się
          do kolorytu cery zostawcie dojrzalszym paniom ;-) Przynajmniej one mają większe
          pojęcie czemu ma to służyć ;-)))
    • Gość: ola Re: Podkłady nawilżające IP: 212.191.68.* 18.04.06, 15:33
      Mam pytanie. czy wierzycie w markowe kosmetyki sprzedawane na allegro za pol
      ceny np chanel, dior??? Nigdyy nie kupowalam, wiec nie wiem jak sie do nich
      usosunkowac. dzieki za odp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka