Gość: agata IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 18:10 Czy ktos cos wie na temat nowych kremów jakie wprowadziła na rynek firma SVR? Warto je wypróbować?pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: nowe kremy SVR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 01:09 Póki co, wszystkie dostępne mi informacje na temat tych kremów świadczą o tym, że warto w nie zainwestować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilla Re: nowe kremy SVR IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 10:55 A jakie kremy wprowadzono na rynek? Czy jest cos może dla cery naczynkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: nowe kremy SVR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 11:33 Z tego co ja sie orientuje to nan naczynka tam nic nie ma.Są kremy z retinolem+aha+wit. e lub C.dla osób w jakim wieku sa one przeznaczone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: nowe kremy SVR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 11:38 Są 3 kremy: dla osób po 25, 35 i 45 roku życia. Każdy kolejny ma co raz bogatszy skład: od witamin przez AHA do fitohormonów. Pojawiły się już na rynku, ale są w niewielu aptekach- zawsze można w aptece poprosić o zamówienie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: nowe kremy SVR IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.09.02, 14:05 wszystko coo,. ale ne sądzisz Justy, że to bez sensu, że tylko ten pierwszy ma filtry? Tak jakby kobiety po 30 czy 40 ich nie potrzebowały. J?a bym nie powiedizała że każdy ma skład bogatszy od poprzedniego, tylko że w każdym jest co innego po prostu. Miało by to dla mnie sens, jakby w pierwszym były filtry, w drugim filtry i kwasy, a wtrzecim filtry, kwasy i fitohormony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: nowe kremy SVR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 16:55 Pozostałe są przeznaczone na noc. Producent zaleca paniom po 35r.ż. w ciągu dnia stosować Hydracid C (z filtrami) a na noc Hydracid alfa lub alfa+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: nowe kremy SVR IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.09.02, 17:23 aaaaaaaaaaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saxony Re: nowe kremy SVR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.09.02, 20:47 a gdzie w warszawie mozna kupic te nowe kremy?pytalam o nie dzisiaj w M1 a tam farmaceutka nawet niewiedziala,ze svr wprowadzila jakies nowosci. pozdrawiam.s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saxonw Re: nowe kremy SVR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.09.02, 20:48 o,jeszcze jedno.moze w necie sa jakies informacje o tych kremach,bo na stronie svr nie pisza ani slowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saxony Re: nowe kremy SVR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.09.02, 20:50 boze,co sie ze mna dzieje...nie wiedziala razem a nie oddzielnie,a potem jakis smieszny nick... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: nowe kremy SVR IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 23.09.02, 06:36 Niewiele, ale jednak coś: polki.interia.pl/uroda/nowosci/artykul?art_id=18808 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: nowe kremy SVR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 23.09.02, 08:42 dzieki,jednak kupie renewal plus z neostraty.teraz jestem pewna,bo po informacjach o tych nowych kremach zaczelam miec watpliwosci na co sie zdecydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saxony Re: nowe kremy SVR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 23.09.02, 08:54 o ho ho,zacmienia umyslu ciag dalszy...aneta=saxony,co z reszta widac po IP.dzieki raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: nowe kremy SVR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 21:06 Dziś oglądałam je w aptece w Wola Parku. Do wielu aptek nie dotarli jeszcze przedstawiciele firmy SVR - stąd ,być może, niewiedza farmaceutki. Nawet, jeśli apteka nie ma tych kremów, zawsze można poprosić o zamówienie ich (zwykle na następny dzień). Ceny ok. 66zł. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_kwiat Re: nowe kremy SVR 22.09.02, 22:27 udało mi sie dotrzec do skladow tych kremow, uwazam ze sa naprawde warte uwagi, krem Hydracid C zawiera co prawda filtr Tinosorb M, ale brak okreslonego faktoru swiadczy ze stanowi on bardzo niska ochrone i ja bym nie opierala sie tylko na jego wlasciwosciach ochronnych. juz zabralam sie do opisu tych kremow, wiec w przyszlym tygodniu moze pojawi sie juz jakis krotki tekscik na wizazu. Jedyny minus kremy mimo zapewnien producenta nie zawieraja czystego retinolu lecz tylko palmityniam witaminy A o slabszym niz retinol dzialaniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś