Dodaj do ulubionych

nowe kremy SVR

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 18:10
Czy ktos cos wie na temat nowych kremów jakie wprowadziła na rynek firma SVR?
Warto je wypróbować?pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: nowe kremy SVR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 01:09
      Póki co, wszystkie dostępne mi informacje na temat tych kremów świadczą o tym,
      że warto w nie zainwestować :)
    • Gość: Kamilla Re: nowe kremy SVR IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 10:55
      A jakie kremy wprowadzono na rynek? Czy jest cos może dla cery naczynkowej?
    • Gość: agata Re: nowe kremy SVR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 11:33
      Z tego co ja sie orientuje to nan naczynka tam nic nie ma.Są kremy z
      retinolem+aha+wit. e lub C.dla osób w jakim wieku sa one przeznaczone?
      • Gość: justy Re: nowe kremy SVR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 11:38
        Są 3 kremy: dla osób po 25, 35 i 45 roku życia. Każdy kolejny ma co raz
        bogatszy skład: od witamin przez AHA do fitohormonów. Pojawiły się już na
        rynku, ale są w niewielu aptekach- zawsze można w aptece poprosić o zamówienie
        ich.
        • Gość: katrina Re: nowe kremy SVR IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.09.02, 14:05
          wszystko coo,. ale ne sądzisz Justy, że to bez sensu, że tylko ten pierwszy ma
          filtry? Tak jakby kobiety po 30 czy 40 ich nie potrzebowały. J?a bym nie
          powiedizała że każdy ma skład bogatszy od poprzedniego, tylko że w każdym jest
          co innego po prostu. Miało by to dla mnie sens, jakby w pierwszym były filtry,
          w drugim filtry i kwasy, a wtrzecim filtry, kwasy i fitohormony.
          • Gość: justy Re: nowe kremy SVR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 16:55
            Pozostałe są przeznaczone na noc. Producent zaleca paniom po 35r.ż. w ciągu
            dnia stosować Hydracid C (z filtrami) a na noc Hydracid alfa lub alfa+.
            • Gość: katrina Re: nowe kremy SVR IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.09.02, 17:23
              aaaaaaaaaaa :)
              • Gość: saxony Re: nowe kremy SVR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.09.02, 20:47
                a gdzie w warszawie mozna kupic te nowe kremy?pytalam o nie dzisiaj w M1 a tam
                farmaceutka nawet niewiedziala,ze svr wprowadzila jakies nowosci.

pozdrawiam.s.
                • Gość: saxonw Re: nowe kremy SVR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.09.02, 20:48
                  o,jeszcze jedno.moze w necie sa jakies informacje o tych kremach,bo na stronie
                  svr nie pisza ani slowka.
                  • Gość: saxony Re: nowe kremy SVR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.09.02, 20:50
                    boze,co sie ze mna dzieje...nie wiedziala razem a nie oddzielnie,a potem jakis
                    smieszny nick...
                  • Gość: Kaśka Re: nowe kremy SVR IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 23.09.02, 06:36
                    Niewiele, ale jednak coś:
                    polki.interia.pl/uroda/nowosci/artykul?art_id=18808
                    • Gość: aneta Re: nowe kremy SVR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 23.09.02, 08:42
                      dzieki,jednak kupie renewal plus z neostraty.teraz jestem pewna,bo po
                      informacjach o tych nowych kremach zaczelam miec watpliwosci na co sie
                      zdecydowac.
                      • Gość: saxony Re: nowe kremy SVR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 23.09.02, 08:54
                        o ho ho,zacmienia umyslu ciag dalszy...aneta=saxony,co z reszta widac po
                        IP.dzieki raz jeszcze.
                • Gość: justy Re: nowe kremy SVR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 21:06
                  Dziś oglądałam je w aptece w Wola Parku. Do wielu aptek nie dotarli jeszcze
                  przedstawiciele firmy SVR - stąd ,być może, niewiedza farmaceutki. Nawet, jeśli
                  apteka nie ma tych kremów, zawsze można poprosić o zamówienie ich (zwykle na
                  następny dzień). Ceny ok. 66zł.
    • basia_kwiat Re: nowe kremy SVR 22.09.02, 22:27
      udało mi sie dotrzec do skladow tych kremow, uwazam ze sa naprawde warte
      uwagi, krem Hydracid C zawiera co prawda filtr Tinosorb M, ale brak
      okreslonego faktoru swiadczy ze stanowi on bardzo niska ochrone i ja bym nie
      opierala sie tylko na jego wlasciwosciach ochronnych. juz zabralam sie do
      opisu tych kremow, wiec w przyszlym tygodniu moze pojawi sie juz jakis krotki
      tekscik na wizazu. Jedyny minus kremy mimo zapewnien producenta nie zawieraja
      czystego retinolu lecz tylko palmityniam witaminy A o slabszym niz retinol
      dzialaniu.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka