kasiap51 15.10.05, 19:17 Chcę kupić na Allegro podkład Max Factora. Czy możecie mi polecić wiarygodnego sprzedawcę? Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasna_79 Re: Max Factor na Allegro 15.10.05, 19:28 cześć, ja kupuję często u senigal Sprowadza kosmetyki z Niemiec, ma dobre ceny, szybko wysyła i jest kontaktową osobą. Kiedyś miała inny nick, wtedy też u niej kupowałam. Co do podkładów - uważaj z kolorem. Często nazwy odcieni się róznią od tych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józia Re: Max Factor na Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 00:34 zerknełam na tą allegrowiczke i ujrzałam kosmetyki za 1-2zł,które w sklepie kosztują np.50zł jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
achemiczka Re: Max Factor na Allegro 15.10.05, 21:36 Potwierdzam, że Senigal jest fantastyczna, ja miałam podkład na drugi dzień po wpłacie pieniążków, niesamowita szybkość.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.g.a. Re: Max Factor na Allegro IP: *.univ.gda.pl 10.11.05, 20:34 to ja też się dopizę do pytania o jakiegos sprawdzonego sprzedawcę kosmetyków max factor, może ktos poleci kogoś jeszcze, kto na 100% sprzedaje oryginalne podkłady. bardzo będę wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Max Factor na Allegro IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.11.05, 21:32 Równiez polecam wszyskim kupowac u senigal. sama kupowalam u niej max foctor colur adapt i jestem bardzo zadowolona. 1/2 ceny sklepowej, szybka wysyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniielica Re: Max Factor na Allegro 10.11.05, 23:46 Też potwierdzam:)Kupowałam u niej jak jeszcze miała innego nicka i wszystko było ok:) Odpowiedz Link Zgłoś