Dodaj do ulubionych

peeling enzymatyczny...

17.10.05, 11:15
Obserwuj wątek
    • bass5 Re: peeling enzymatyczny... 17.10.05, 11:16
      szukam jakiegos dobrego peelingu enzymatycznego do cery wrazliwej
      Basia
      • morelka4 Re: peeling enzymatyczny... 17.10.05, 11:21
        Polecam drozdzowy peeling enzymatyczne Bandi. Jak dla jest najlepszy. Troche
        trudno go dostac, ale naprawde warto szukac. Dostepny jest w sklepach
        zielarskic i zielarsko-kosmetycznych. Kosztuje ok 18 zl
      • Gość: karina Re: peeling enzymatyczny... IP: *.gl.digi.pl 17.10.05, 12:34
        Peeling enzymatyczny Dermiki seria Meritum, ok.25 zł
        • sabinka023 Re: peeling enzymatyczny... 17.10.05, 13:24
          peeling enzymatyczny ZiajaPro-pytaj w gabinetach kosmetycznych bo to
          profesjonalny kosmetyk do gabinetów-cena ok 27 zł-250 ml.Doskonały do cery
          wrazlwej i skłonnej do alegrii i podraznień,śliczny zapach i przystępna cena.
          Jeśli natomiast chodzi o kosmetyki w sprzedaży detalicznej to Peeling
          enzymatyczny firmy Polski Len-też tani i skuteczny...
          • Gość: jolka Re: peeling enzymatyczny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:39
            a co to walasciwie jest peeling enzymatyczny??
            • sabinka023 Re: peeling enzymatyczny... 17.10.05, 17:44
              to peeling zawierający łagodne kwasy owocowe które rozpuszczają, zluszczają i
              usuwają martwe komórki naskórka-nie trzeba masować i scierać skóry ponieważ nie
              zawierają żadnych drobinek złuszczających a całą "robotę" złuszczania przejmują
              właśnie te kwasy, dlatego są delikatne i nadają się do skóry wrażliwej.
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: peeling enzymatyczny... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.10.05, 18:32
      Mialam kiedy probke wspomnianego peelingu Dermiki i mimo, ze wole porzadne
      mechaniczne scieruski, to ten byl naprawde dobry i dawal swietny efekt. Mam tez
      Polisging Peel Nu Skin, to niby mikrodermabrazja, ale w praktyce po prostu
      peeling enzymatyczny, ale moim zdaniem jest malo komfortowy w uzyciu.
    • bzzzk Re: peeling enzymatyczny... 17.10.05, 22:09
      też lubię peeling Dermiki i polecam, nawet moja mama, która po wszystkim ma
      zaczerwienioną i piekącą skórę, dobrze go znosi. ale chwilowo trochę kasy nie
      mam i zastanawiam się nad czyms tańszym- czy peelingi enzymatyczne np. Eris,
      Dax Cosmetics, Kolastyna, Bielenda itp. (chodzi mi o ten przedział cenowy mniej
      więcej, nie wiem czy jest coś konkretnego akurat tych firm) są też w miarę
      dobre? możecie coś polecić?
      pzdr.
      • Gość: aaa pollena ewa, len IP: *.edipresse.pl 17.10.05, 23:35
        przylaczam sie do grona zadowolonych z peelingu enzymatycznego pollena ewa z
        serii len.
        • pump_it_up Re: pollena ewa, len 18.10.05, 08:45
          Ja uzywam piekna natury z kolastyny. nie jest najgorszy i ma przystepna cene.
    • Gość: Ryba Re: peeling enzymatyczny... IP: *.um / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:31
      Eris do cery wrażliwej
      • Gość: jumbala Re: peeling enzymatyczny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:06
        Eris jest calkiem przyjemny, ale jest moim pierwszym enzymatycznym takze dobre
        porownanie bede miala dopiero jak jeszcze jakis uzyje:) Ten jest bardzo wydajny:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka