bass5 Re: peeling enzymatyczny... 17.10.05, 11:16 szukam jakiegos dobrego peelingu enzymatycznego do cery wrazliwej Basia Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: peeling enzymatyczny... 17.10.05, 11:21 Polecam drozdzowy peeling enzymatyczne Bandi. Jak dla jest najlepszy. Troche trudno go dostac, ale naprawde warto szukac. Dostepny jest w sklepach zielarskic i zielarsko-kosmetycznych. Kosztuje ok 18 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: peeling enzymatyczny... IP: *.gl.digi.pl 17.10.05, 12:34 Peeling enzymatyczny Dermiki seria Meritum, ok.25 zł Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka023 Re: peeling enzymatyczny... 17.10.05, 13:24 peeling enzymatyczny ZiajaPro-pytaj w gabinetach kosmetycznych bo to profesjonalny kosmetyk do gabinetów-cena ok 27 zł-250 ml.Doskonały do cery wrazlwej i skłonnej do alegrii i podraznień,śliczny zapach i przystępna cena. Jeśli natomiast chodzi o kosmetyki w sprzedaży detalicznej to Peeling enzymatyczny firmy Polski Len-też tani i skuteczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: peeling enzymatyczny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:39 a co to walasciwie jest peeling enzymatyczny?? Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka023 Re: peeling enzymatyczny... 17.10.05, 17:44 to peeling zawierający łagodne kwasy owocowe które rozpuszczają, zluszczają i usuwają martwe komórki naskórka-nie trzeba masować i scierać skóry ponieważ nie zawierają żadnych drobinek złuszczających a całą "robotę" złuszczania przejmują właśnie te kwasy, dlatego są delikatne i nadają się do skóry wrażliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: peeling enzymatyczny... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.10.05, 18:32 Mialam kiedy probke wspomnianego peelingu Dermiki i mimo, ze wole porzadne mechaniczne scieruski, to ten byl naprawde dobry i dawal swietny efekt. Mam tez Polisging Peel Nu Skin, to niby mikrodermabrazja, ale w praktyce po prostu peeling enzymatyczny, ale moim zdaniem jest malo komfortowy w uzyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: peeling enzymatyczny... 17.10.05, 22:09 też lubię peeling Dermiki i polecam, nawet moja mama, która po wszystkim ma zaczerwienioną i piekącą skórę, dobrze go znosi. ale chwilowo trochę kasy nie mam i zastanawiam się nad czyms tańszym- czy peelingi enzymatyczne np. Eris, Dax Cosmetics, Kolastyna, Bielenda itp. (chodzi mi o ten przedział cenowy mniej więcej, nie wiem czy jest coś konkretnego akurat tych firm) są też w miarę dobre? możecie coś polecić? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa pollena ewa, len IP: *.edipresse.pl 17.10.05, 23:35 przylaczam sie do grona zadowolonych z peelingu enzymatycznego pollena ewa z serii len. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: pollena ewa, len 18.10.05, 08:45 Ja uzywam piekna natury z kolastyny. nie jest najgorszy i ma przystepna cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: peeling enzymatyczny... IP: *.um / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:31 Eris do cery wrażliwej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala Re: peeling enzymatyczny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:06 Eris jest calkiem przyjemny, ale jest moim pierwszym enzymatycznym takze dobre porownanie bede miala dopiero jak jeszcze jakis uzyje:) Ten jest bardzo wydajny:) Odpowiedz Link Zgłoś