Dodaj do ulubionych

Givenchy - kolorówka

IP: *.interclub.pl / 192.168.2.* 23.09.02, 08:28
Co sądzicie o ich kolorówce, szczególnie o cieniach do powiek i pudrach?Czy
warto coś zakupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kim Re: Givenchy - kolorówka IP: 213.77.91.* 23.09.02, 09:04
      Polecałam kiedyś na tym forum puder w pryzmie - i nadal polecam. Bardzo długo
      się trzyma i jest wydajny.
    • miriam_73 Re: Givenchy - kolorówka 23.09.02, 09:44
      Puder w pryzmie, taki 4-kolorowi, w różnych odcieniach jest świetny. Jestem też
      zadowolona z cieni, ciekawe kolory, trwałe.
    • rossa_ Re: Givenchy - kolorówka 23.09.02, 12:54
      Puder w pryzmie to absolutna rewelacja- i ten w wersji do domu i do torebki, ja
      zawsze kupuję kolor Ivory, bo jest najbardziej uniwersalny. Świetnie wykańcza
      makijaż i starcza na dłuugo.
    • Gość: Margoo Re: Givenchy - kolorówka IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 13:47
      W ubiegłym tygodniu była wyprzedaż w Optimum Distribution (importer m.in.
      Givenchy) i kupiłam sobie zachwalany tu puder G. - rewelacja!!! Tym bardziej,
      że kosztował jakieś śmieszne pieniądze (chyba 60 zł czy coś :-)
      • Gość: monias1 Re: do Margoo IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 23.09.02, 14:36
        Margoo,
        a gdzie ten dystrybutor sie miesci??????
        Z gory dzieki za info
        • Gość: Margoo Re: do Margoo IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 14:41
          Na ul. Poleczki (nie znam numeru,ale chyba 21 lub 23). Biurowiec nazywa się
          Platan Park. Zobaczysz nad wejściem duży napis Optimum Distribution, a nad nim
          MTV. Ale ta wyprzedaż chyba była tylko we środę i czwartek. Ja się o niej
          dowiedziałam w czwartek popołudniu i szybko tam pojechałam :-) Ale sprawdź -
          może jeszcze coś tam sprzedają. Ja kupiłam oprócz kosmetyków kilka par
          okularów przeciwsłonecznych (Calvin Klein, Ray Ban, DKNY), bo były po
          kiladziesiąt złotych (max. 100 zł). Wszystko było w ogóle po bardzo śmiesznych
          cenach.
          • Gość: katrina co sądzicie o tym? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.09.02, 20:26
            Proszę zajrzyjcie tu:
            www.allegro.pl/showitem.php?item=7348362
            i powiedzcie co myślicie? Wiem że to stare opakowania, ale skoro zmienili
            tylko opakowania, to może ok?
            • miriam_73 Re: co sądzicie o tym? 23.09.02, 20:35
              Mam ten puder i to kupowany od tej samej osoby na Allegro. Jest rewelacyjny.
              • Gość: katrina Re: co sądzicie o tym? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.09.02, 20:39
                Serio? Hmm, pachnie reklamą :)))
                czy on jest jasny? czy nie robi maski i jak długo matuje? co z tymi filtrami
                które rzekomo są?
                • miriam_73 Re: co sądzicie o tym? 24.09.02, 13:24
                  Ja mam Prisme Cristal Compact nr 14, w składzie są 4 kolory - kość słoniowa,
                  bladziutki róż, i dwa odcienie brzoskwinopodobne. Ja go kładę pędzelkiem (jest
                  w puderniczce) na podkład (używam Hydra Liquid Shiseido) - jest transparenty,
                  po pierwszym "białawym" muśnięciu adaptuje się do koloru tego co jest pod
                  spodem. Jest bardzo wydajny, dobrze się rozprowadza. Mam cerę mieszaną, ale
                  przez parę godzin nie mam problemy ze świeceniem się.
    • Gość: Amelja Re: Givenchy - kolorówka IP: *.interclub.pl / 192.168.2.* 24.09.02, 10:41
      Na allegro jest kilka tych pudrów w pryzmie kolorowych, czy one naprawdę są
      takie rewelacyjne? Napiszcie coś więcej jeśli któraś je używa
      • Gość: katrina Re: Givenchy - kolorówka IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.09.02, 19:34
        Kilka? TO czemu ja widze tylko jeden? Możesz podać link? Albo odpowiedni
        keyword, bo może są jakoś inaczej opisane? ja szukam przez givenchy.
        • Gość: katrina Re: Givenchy - kolorówka IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.09.02, 19:55
          a, sorry, juz widzę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka