Dodaj do ulubionych

maseczki Dax Cosmetics

25.09.02, 11:34
proszę Was o informację, jakie maseczki znajdują się w serii CHIŃSKIE ZIOŁA i
MINERAŁY Dax Cosm.? kończą mi się (obecne) Vichy a dużo dobrych opinii o w/w.
przeczytałam na tym forum (dodatkowym + jest oczywiście cena!)
z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • yosemite Re: maseczki Dax Cosmetics 25.09.02, 11:41

ja mam maseczke z serii mineraly - "mineraly +
      osmoprotektor 24 h". jest to maseczka remineralizujaca z
      dodatkiem biotyny. swietnie nawilza, nie podraznia,
      ladnie pachnie. jestem z niej bardzo zadowolona!
    • Gość: jo Re: maseczki Dax Cosmetics IP: 213.158.195.* 25.09.02, 12:27
      Obie maseczki są silnie nawilżające i odżywcze, ale mMoja opinia nie jest aż
      tak entuzjastyczna. Radzę przetestować zapachy maseczek, które dla mnie są za
      mocne i nieco drażniące, szczególnie Minerały - pachnie według mnie szamponem.
      Zapach chińskich ziół jest ok, ale nie powala na kolana. Podobnie jak efekty
      działania. Może to kwestia zasugerowania się po przeczytaniu opinii innych i
      oczekiwanie wskutek tego jakichś niewiarygodnych efektów?
      Lepsze efekty miałam po nawilżającej maseczce AA niebieskiej, która też jest
      niedroga. Jest też biała z QRC, całkiem niezła.
    • Gość: Vikcia Re: maseczki Dax Cosmetics IP: *.pl 25.09.02, 12:30
      Ja też mam tą nawilżająco-remineralizującą i jestem b.zadowolona. Z tańszych
      fajna jest też AA- nawilżająco-dotleniająca i Ultranawilżająca Sorai.
      • Gość: giza Re: maseczki Dax Cosmetics IP: 217.153.54.* 25.09.02, 12:33
        U mnie też po DC żadnych rewelacji (minerały i zióła chińskie), o niebo lepiej
        sprawdziła się odżywcza z zielona glinką AA.
        • ewakam Re: maseczki Dax Cosmetics 25.09.02, 13:47
          Gość portalu: giza napisał(a):

- odżywcza z zielona glinką AA

z jakiej serii jest ta maseczka? czy ma również działanie oczyszczające?
          • Gość: giza Re: maseczki Dax Cosmetics IP: 217.153.54.* 25.09.02, 13:51
            ewakam napisała:

> Gość portalu: giza napisał(a):
            >
            > - odżywcza z zielona glinką AA
            >
            > z jakiej serii jest ta maseczka? czy ma również działanie oczyszczające?

Z tej podstawowej pomarańczowej serii. Chyba dzięki taj glince lekko oczyszcza,
            ale na pewno rewelacyjnie nawilża i odżywia. Zawiera jeszcze awokado. I ma taki
            seledynowy kolor, bardzo fajna :))
    • Gość: elve Re: maseczki Dax Cosmetics IP: *.netland.gda.pl 25.09.02, 13:37
      Coż, wszystko jest kwestią indywidualną. Ja wręcz uwielbiam zapach DC minerały
      + osmoprotektor, a rezultaty działania tej maseczki na mojej twarzy przeszły
      moje najśmielsze oczekiwania. Ja polecam z całego serca. A Ty popróbuj co się
      da: ostatnio widziałam DC w takich małych saszetkach po jakieś złoty z
      groszami, starczy na 2-3 razy, przekonasz się jak działa u Ciebie.
    • Gość: hanuś Re: maseczki Dax Cosmetics IP: *.net.autocom.pl 25.09.02, 14:43
      Lubię te maseczki, kupiłam je pod wypływem opinii innych i są OK.
      H
    • margoo77 Re: maseczki Dax Cosmetics 25.09.02, 23:16
      Kilka dni temu skończyłam maseczkę nawilżającą Biotherm (suuper) i kierując
      się postami na forum kupiłam Dax Minerały.... REWELACJA. Nałożyłam ją też na
      szyję, bo zachwalana tu pianka YR Bioptimale strasznie mi ją wysuszyła i od
      jakiegoś czasu smarowałam się kilka razy dziennie jakimiś balsamami
      nawilżającymi i nic. Po jednym użyciu maseczki (nałożyłam grubą warstwę, a to
      co się nie wchłonęło, rozsmarowałam i zostawiłam na noc) skóra na szyi jest
      super nawilżona... Byłam w lekkim szoku, bo aż takiego spektakularnego efektu
      się nie spodziewałam. Muszę iść zaopatrzyć się w kilka opakowań tego cudeńka,
      bo z tego co pamiętam, to czasami trudno jest to dostać.
      • Gość: lefkara Re: maseczki Dax Cosmetics IP: 212.160.146.* 26.09.02, 10:42
        Witam!
        Polecam Wam też maseczkę nawilżająco - odżywczą - multawitiminową (czy jakoś
        tak??) z najnowszej serii Dermiki - "Dermicea". KOszt masecki może dość wysoki
        (ok. 40zł.), ale naprawd warto. Dermicea - to seria dla osób z wrażliwą cerą,
        ze skłonnością do alergii, bardzo delikatna.
        Dostałam próbkę w aptece, maseczka przeszła moje oczekiwania! Leciutka,
        delikatna, subtelny zapach... coś wspaniałego! Po zabiegu, skóra jest
        niesamowicie gładka, odżywiona, ma wyrównnay koloryt. Moge śmiało stwierdzić,
        iż efekt jest lepszy niż po sławetnej Avene.
        Pozdrawiam
        Ola
    • Gość: magamaga Re: maseczki Dax Cosmetics IP: *.ost-poland.com.pl 26.09.02, 12:28
      Bardzo lubie Chinskie Ziola i kupuje sobie na zapas, bo bardzo trudno te
      maseczke dostac. Kosztuje 8.40. Nakladam wieczorem po peelingu i/lub maseczce
      oczyszczajacej, takze na okolice oczy (nie podraznia). Rano skora jest bdb
      nawilzona i nie blyszczy sie (mam mieszana cere). Swietna jakosc za te cene.
      • ptasia Re: maseczki Dax Cosmetics 26.09.02, 12:41
        ja uwielbiam Minerały, zapach też (albo może zwłaszcza ;-), efekty bdb,
        świetnie sprawiła się w Grecji - ratowałyśmy się z koleżanką i po powrocie ona
        sobie też sprawiła... Chińskich Z. jeszcze nie próbowałam, ale mam zamiar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka