Gość: gosienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 11:22 co sądzicie o tej maści? jakie mialyscie skutki po uzywaniu? bo ja sie zastanawiam nad kupnem, ale nieiwem czy mi pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: Advanced cream- naprawde pomaga?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 20:02 up Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Advanced cream- naprawde pomaga?? 22.10.05, 20:36 Jakis czas temu rozważałam jego kupno, ale stwierdziłam, że pozostanę przy kwasach 12% (Glyco-A), które przy codziennym stosowaniu i tak dość intensywnie złuszczają naskórek. I tak czasami łuszczy mi się lekko skóra na nosie - mimo wsmarowania kremu rano - i głupio wyglądam ;) Jakoś da się to przeżyć, ale przy stężeniu 30% to nie wiem, jak bym wyglądała ;) Przy używaniu 12% widzę pewną poprawę, mniej zaskórników, zwężone pory i wygładzoną skórę. Może przy większym stężeniu szybciej widać było efekty, ale wolę powoli, niż miałaby ze mnie dziko skóra schodzić. Na Kafeterii jest obszerny wątek o Advanced cream: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2005713 Dziewczyny piszą w nim, że lepiej nie stosować po kwasach kremów nawilżających, bo wtedy szybciej złuszczy sie stary naskórek i będzie widać poprawę. Tak też teraz robię. Kiedyś po użyciu Glyco-A smarowałam się na noc Physiogelem, teraz już tylko kwasy nakładam i koniec. Się rozpisałam w tym wątku, choć nigdy Advanced cream na oczy nie widziałam ;) ------------ Miasto Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś