Dodaj do ulubionych

Piling rewealcja

22.10.05, 21:17
Około 2 miesiące temu przeczytałam w piśmie kobiecym o domowym sposobie na
zrobienie pilingu ciała.Pisali że by użyć do pilingu fus z kawy ,jak wiadomo
kawa posiada kofeinę , a kofeina wpływa dobrze na skórę i zmniejsza
celulit.Postanowiłam wypróbować ,pijejmy z mężem kawę fusiastą , więc co mi
szkodziło.Tego samego wieczora przed kąpaniem wmasowałam okrężnymi ruchami te
fusy ,najpierw na łydki i uda.No nie powiem jakiejś wielkiej estetce mogą te
fusy przeszkadzać bo cała wanna upaćkana, ale już przy spłukiwaniu zauważyłam
róznicę.Skóra była jak u niemowlaka,robię sobie ten piling co drugi trzeci
dzień i jestem super zadowolona,stosowałam dotychczas kupnych specyfików ,
ale te fusy przeszły moje najwieksze oczekiwania. Co prawda nie zauważyłam
radyklalnych zmian,celulit jest dalej ,ale sama świadomość że mam po tym tak
gładką skórę wzięła górę.Nawet mój to zauważył,bo na pośladkach miałam takie
drobne krosteczki , a teraz nic.Polecam ,możecie wypróbować na sobie,nic Wam
nie szkodzi bo fusy i tak idą do zlewu,a jak się przekonacie to nie
przestaniecie.Pozdrawiam.Uśka
Obserwuj wątek
    • Gość: dośka Re: Piling rewealcja IP: *.77.classcom.pl 22.10.05, 21:40
      tia, jak chodzisz do sauny to pomieszaj mielona kawe nie parzona z miodem i
      smietana - cudo!
      • martuskam Re: Piling rewealcja 22.10.05, 21:46
        Nie ,nie chodzę do sauny,jak Ci się nie podoba to nie musisz od razu krytykować
        i się naśmiewać.Skoro można się paplac w błocie ,używając go do ciała to czemu
        nie można tego robić z fusami.
      • Gość: Ania Re: Piling rewealcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:50
        Martuskam, myśmy tutaj na forum piling z fusów od kawy odkryły ze dwa lata temu.
        • Gość: baby21 Re: Piling rewealcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:03
          Martuskam a ja tam bardzo Ci dziekuje za taka rade wyprobuje juz jutro co mi
          szkodzi bo jak narazie te wszystkie "sklepowe" pillingi sa do d.... Dam znac
          jak wyprobuje.pappaap
        • martuskam Re: Piling rewealcja 22.10.05, 22:12
          Sorki nie wiedziałam.A próbowałaś też?
          • Gość: baby21 Re: Piling rewealcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:29
            za co sorki??? nie jescze nie probowałam.a czy po tej kawie skora jest
            zaczerwieniona?i pomaga na "gesia skorke"???
            • martuskam Re: Piling rewealcja 22.10.05, 22:34
              Te sorki to były do Ani.pa
            • martuskam Re: Piling rewealcja 22.10.05, 22:36
              Skóra jest lekko zaczerwieniona bo jak wcierasz te fusy to poprawia się
              krążenie,ale nic żeby coś piekło czy bolało.Po użyciu fusów ,umyciu się i
              wypłukaniu wklep balsam.A "pajączków" nie mam więc nie wiem czy się zmniejszają.
            • martuskam Re: Piling rewealcja 22.10.05, 22:38
              Popieprzyło mi się,miałam na myśli":gęsią skórkę " a nie "pajączki" , ale
              gęsiej skórki też nie mam
    • Gość: Izabellla Re: Piling rewealcja IP: 213.17.239.* 22.10.05, 22:30
      Dziewczyny-fajnie ze tak zachwalacie taki tani sposob na upiekszenie sie-widaz
      nie trzeba wydawac mnostwa kasy zeby zrobic cos milego dla siebie:)I chwala Wam
      za to!!:) ALe jesli moge jeszcze cos dodac od siebie-to ja polecam Wam
      dziewczyny swietny peeling do twarzy-z Avonu z biala herbata(tutaj tez cos z
      napojów:) jest naprawde rewelacyjny-nawet mnie wciaz uczulajacej sie na nowosci
      kosmetyczne sluzy wspaniale!Polecam:)...tak w dodatku do kawy i herbatka na
      buzie:)
      • martuskam Re: Piling rewealcja 22.10.05, 22:40
        Zgadzam się ,fusów dotwarzy nie używam ,tylko własnie piling z zielonej herbaty
        też z Avonu.Z białej jeszcze nie próbowałam ,ale na pewno skorzystam.Pozdr.
    • mikams75 Re: Piling rewealcja 22.10.05, 23:12
      ameryki nie odkrylas :-D
      wpisz w wyszukiwarke, to zobaczysz ile bylo zachwytow na temat tego pilingu. A
      ile wersji - z roznymi dodatkami.
      Ja tez uwazam, ze to najgelnialniejszy peeling i nie warto wydawac kasy na
      rozne kupne mazidla, bo efektu nie ma po nich zadnych.
      Kawe stosuje na cale cialo, czasem tez na twarz - ale tre delikatniej, czolo
      niewrazliwe, policzki muskam bardzo delikatnie.
    • Gość: len Re: Piling rewealcja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.05, 23:19
      Polecam dodawać do parzenia tych fusów zmielone pestki siemienia lnianego (do
      kupienia w sklepie spożywczym lub ze zdrową żywnością, można też samodzielnie
      zmielić w młynku do kawy, jeżeli się chce komuś z tym babrać), około jedną
      łyżeczkę płaską. Efekt jest super, bo cała ta papką osiąga dobrą zwartą
      konsystencję i dobry poślizg, dzięki temu jest też trochę delikatniejszy. Ja
      używam do twarzy, nie do ciała. Polecam!

Pozdrawiam!
      • Gość: Asia Re: Piling rewealcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:21
        Juz pisałam kiedyś o tym na jakims forum..ale..
        ja zaparzam kawe z cynamonem tak,zeby powstała gesta papka, ładnie pachnie i
        robi sie trochę "żelowe".
        Dzisiaj mam zamiar dodac Juwitu do tego..mam nadzieję,że mi to nie podrażni
        skóry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka