Gość: elve IP: *.netland.gda.pl 27.09.02, 00:45 POwiedzcie coś na temat tej serii. Dziś widziałam pierwszy raz balsam do ciała z wyciągiem z marchewki i wydał mi się całkiem smakowity... może ktos wie, czy warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xena Re: AA home spa IP: *.acn.waw.pl 27.09.02, 10:15 Ktoś na forum bardzo zachwalał ten balsam (ja w końcu nie kupiłam, bo liczyłam na to, że jest troche brązujący - ta marchewka - ale powiedziano mi, że nie : ((). Anexxa zaś chyba rekomendowała szampon pomidorowy. Ja skusiłam się swego czasu na zielony żel pod prysznic - jak dla mnie bez rewelacji, poprawny, ale za tę samą cenę można mieć kilka opakowań czegoś równie dobrego - i na zmysłową (hehe) piankę do kąpieli - no i jak dla mnie za mało zmysłowa: kiepsko i bardzo nietrwale się pieni, prawie też nie pachnie (zbyt delikatnie). Wyżalałam się na to zresztą całkiem niedawno w wątku o płynach do kapieli. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: AA home spa 27.09.02, 12:58 anexxa nie rekomendowala, tylko mowila, ze chyba kupi, bo fajny - co jednak nie nastapilo, bo jednak wole szampon w komplecie z odzywka chroniaca barwe wlosa - nie chce, zeby mi moj kruczoczarny splynal za szybko. mam natomiast peeling (tez zmyslowy) - bardzo ladny zapach, relaksujacy rzeklabym. peeling dosc delikatny, ale wydajny. jak bede chciala sie mocniej poskrobac, mam inne, takie nie w plynie, wiec mi sie podoba;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: AA home spa IP: 195.94.199.* 27.09.02, 15:29 Ja mam ich oliwko-zel do masazu (nie wiem czy to ten z marchewki - jest zolty) i bardzo mi sie podoba. Ladnie pachnie i dobrze sie wchlania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: AA home spa IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 28.09.02, 21:31 Balsamu z wyciagiem z marchewki uzylam raz z ciekawosci u kuzynki. Jego zapach mi absolutnie nie odpowiada, draznil mnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: AA home spa IP: 217.98.105.* 29.09.02, 14:58 Ja mialam sol do kapieli, ale bez zadnych rewelacji. Mily, delikatny zapach, ale troche droga. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś