IP: 80.51.241.* 26.10.05, 10:24
Witam Wszystkich!!!
Mam takie pytanie jakie sa najlepsze i wypróbowane pzez was środni na
celulitis (i czy w szybkim czasie były widoczne efekty). moga to byc kremy
lub inne rzeczy. Prosze napiszcie. Z góry dzięki. Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Celulitis IP: *.exatel.pl 26.10.05, 10:30
      hej,
      miałam straszny celulit po ciązy i nic go nie było w stanie usunąc, od 3
      tygodni chodze na vacu-well, co drugi dzień, przed kazdym ćwiczeniem smaruję
      sie kremem na celulit Vichy i po 3 tygodniacj (byłam juz 8 razy) widać BARDZO
      dużą poprawę, polecam gorąco.
      • girl85 Re: Celulitis 26.10.05, 10:42
        hej ja uzywam serum wyszczuplającego EVELINE i jest swietny!od razu po
        posmarowaniu zaczynam czuc jak dziala.i w dodatku za taka cene-ok 14zl!a dzis
        nie ma sladu po cellulicie!(ale musze dodac ze tez czesto cwiczylam)wiec to tez
        pomoglo duzo!
        • Gość: kaja Re: Celulitis IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.05, 18:03
          a jaki dokladnie to był krem?
      • judkajudka Re: Celulitis 27.10.05, 15:52
        czy mogłabys mi przyblizyc temat vacu-well?
        • Gość: kaja Re: Celulitis IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.05, 09:48
          podbijam, zeby dowiedziec sie o nazwe kremu eveline..
          • Gość: mariola Re: Celulitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:07
            eveline serum 3D
    • girl85 Re: Celulitis 28.10.05, 13:34
      chodzi o serum 3D(wyszczuplająco-modelująco-ujędrniające).to jest taka nowa
      seria!
    • Gość: Magda Re: Celulitis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 13:39
      Witam miałam cellulitis głównie na udach przy kolanach największy i pośladkach.
      Próbowałam różnych kosmetyków ale najbardziej pomogły mi kosmetyki Tołpy, a
      mianowicie maska borowinowa i serum. Stosowałam to podczas wakacji i przed i
      muszę stwierdzić, że nogi mi bardzo zeszczuplały (bardzo dużo osób mi to mówiło)
      i cellulitis zniknął. Co prawda nie miałam jakiś mega grubych nóg ale zbędny
      tłuszcz odkładał mi się głównie na udach. Wiadomo podczas lata inaczej się
      odżywiałam i dodałam trochę ruchu (ale nawet niecodziennie i sama ćwiczyłam w
      domu). Wcześniej stosowałam również kosmetyki Yves Rocher (w pomarańczowej tubce
      ale niestety zostały one wycofane i musiałam znaleźć coś innego). Także polecam
      wam. Pozdrawiam.
      • Gość: amlutka Re: Celulitis IP: 195.94.193.* 28.10.05, 14:13
        A ile kosztuje to serum Tołpy? Na ich stronie nie ma cennika.
    • Gość: Magda Re: Celulitis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:28
      Z tego co się orientuję to na ich stronie jest sklepik online i przez niego
      zamwiałam. Przy zakupach od 80 zł dostaje się rabat. Pamiętam, że najpierw
      zapisywałam się do klubu sympatyków czy coś takiego i wysyłają w ciągu dni kartę
      i podczas zamawiania podaje się jej nr i jeżeli kwota przekracza 80 zł
      przyznawany jest rabat. Za obydwa kosmetyki zapłaciłam osiemdziesiąt kilka
      złotych już z rabatem. Mogę podać ceny bez rabatu jakie mam zapisane w ich
      ulotce. Serum(200ml) 49.99, maska borowinowa 42.99 (270ml). Ceny były chyba
      takie same jak na stoiskach Tołpy w różnych miejscach ale jak masz zamiar kupić
      jak np ja 2 kosmetyki, które przekroczą 80 zł to bardziej się opłaca wysyłkowo.
      Ps. Kosmetyki są barzdo wydajne i nie śmierdzą tak jak sobi ena początku
      myślałam. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka