Gość: LA IP: *.prenet.pl 27.10.05, 15:06 używałyście?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa 74 Re: RIMMEL -FULL VOLUME IP: *.ras.sth.bostream.se 27.10.05, 16:26 po nalozeniu czuc lekkie mrowienie na ustach,usta robia sie rzeczywiscie troszke bardziej wypukle. kolorki jak dla mnie tragiczne,ciotkowate,bardzo intensywne.kupilam najjasniejszy roz i wyglada na moich ustach jak wsciekly.moglby to byc moj jeden z ulubionych blyszczkow,ale nie bedzie ze wzgledu wlasnie na kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: RIMMEL -FULL VOLUME IP: *.mt.pl / *.mt.pl 29.10.05, 18:12 uzywalam chyba z rok w zimie tamtego roku zaczelam kupilam odcienie bo byla dodana kredka ale usta dalej mam male i w zimie robia sie fioletowe a przez ten mentol jeszcze bardziej marzlam -wiec na zime sie wcale nie nadaje a efekt marny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: RIMMEL -FULL VOLUME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 18:16 chyba nie o tym błyszczyku piszesz, bo to jest nowość, juz kiedys byl ten temat- pisalam, ze ja nie moge go uzywac-usta szczypią i pieką-nie warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: RIMMEL -FULL VOLUME IP: *.mt.pl / *.mt.pl 30.10.05, 21:41 to to samo tylko inna konsystencja -wiem ze teraz zrobili w formie blyszczyku, ale wczesniej byla szminka - tez o 40 % miala powiekszac - tez poprzez zawarty w niej mentol i chyba kolagen - w kazym razie - w lecie calkiem fajna ze wzgledu na chlod na ustach ale na zime - odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA Re: RIMMEL -FULL VOLUME IP: *.prenet.pl 30.10.05, 22:17 czy FULL VOLUME CLEAR jest dostepna bez promocji?? bo dodawano ją kiedyś do blyszczyku lub pomadki Full Volume;) Odpowiedz Link Zgłoś