Dodaj do ulubionych

RIMMEL -FULL VOLUME

IP: *.prenet.pl 27.10.05, 15:06
używałyście?? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa 74 Re: RIMMEL -FULL VOLUME IP: *.ras.sth.bostream.se 27.10.05, 16:26
      po nalozeniu czuc lekkie mrowienie na ustach,usta robia sie rzeczywiscie
      troszke bardziej wypukle.
      kolorki jak dla mnie tragiczne,ciotkowate,bardzo intensywne.kupilam
      najjasniejszy roz i wyglada na moich ustach jak wsciekly.moglby to byc moj
      jeden z ulubionych blyszczkow,ale nie bedzie ze wzgledu wlasnie na kolory.
      • Gość: gogo Re: RIMMEL -FULL VOLUME IP: *.mt.pl / *.mt.pl 29.10.05, 18:12
        uzywalam chyba z rok w zimie tamtego roku zaczelam kupilam odcienie bo byla
        dodana kredka ale usta dalej mam male i w zimie robia sie fioletowe a przez ten
        mentol jeszcze bardziej marzlam -wiec na zime sie wcale nie nadaje a efekt
        marny
        • Gość: malenka Re: RIMMEL -FULL VOLUME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 18:16
          chyba nie o tym błyszczyku piszesz, bo to jest nowość, juz kiedys byl ten temat-
          pisalam, ze ja nie moge go uzywac-usta szczypią i pieką-nie warto...
          • Gość: gogo Re: RIMMEL -FULL VOLUME IP: *.mt.pl / *.mt.pl 30.10.05, 21:41
            to to samo tylko inna konsystencja
            -wiem ze teraz zrobili w formie blyszczyku, ale wczesniej byla szminka - tez o
            40 % miala powiekszac - tez poprzez zawarty w niej mentol i chyba kolagen - w
            kazym razie - w lecie calkiem fajna ze wzgledu na chlod na ustach ale na zime -
            odradzam
            • Gość: LA Re: RIMMEL -FULL VOLUME IP: *.prenet.pl 30.10.05, 22:17
              czy FULL VOLUME CLEAR jest dostepna bez promocji?? bo dodawano ją kiedyś do
              blyszczyku lub pomadki Full Volume;)
              • Gość: up Re: RIMMEL -FULL VOLUME IP: *.prenet.pl 03.11.05, 20:19
                up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka