Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:06 Czy mógłby polecic ktoś jakis dobry, sparwdzony krem matujący, bo używłam już kilku i jak dla mnie wszystkie są beznadziejne, skóra się nie świeci prze góra 0,5 godziny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mazia79 Re: Kremy matujące IP: *.net133.okay.pl 28.10.05, 17:09 Moze sprobuj nawilżająco -matujacego z Soraya seria Care&Control. Pachnie tragicznie- jak Ludwik, ale dla mnie jest dobry. Leciutki jak emulsja , matuje dość długo a co najważniejsze nie wysusza. Ja jestem zadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efcik Re: Kremy matujące IP: *.atman.pl / *.atman.pl 28.10.05, 17:49 Miałampróbkę kremu La rochey Posay( nie mam pojęcia jak sie to pisze, ale jakoś tak)był nawilżający do cery mieszanej. Był super, nie świeciłam się chyba z pół dnia:0ale pewnie jest dośc drogi, wybieram sie po niego do apteki ale jakoś nie moge dotrzeć. obecnie używam matująceyo Olay, do d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Kremy matujące IP: *.244.155.49.wifi155.tnp.pl 10.11.05, 20:44 mam ten sam problem: po godzinie od zrobienia makijażu czuję ze wszystko "spływa" mi z twarzy mimo ze używam kosmetyków beztłuszczowych matujących. Niedawno używałam kremu z Yves Roche taki tylko na strefę T był super ale WYCOFALI GO )))): ze sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 Miraculum IP: 213.230.130.* 10.11.05, 22:33 Miraculum taki w zielonym pudelku, ale ostatnio go nie widzialam:(( byl znakomity - do cery mieszanej (matowal) i jednoczesnie do wrazliwej (nie wysuszal)..cudo. mam nadzieje ze go nie wycofali:(( teraz z braku laku mam soraye i nawet niezla, ale nie to co Miraculum.. Odpowiedz Link Zgłoś
bananova Re: Kremy matujące 10.11.05, 22:43 jak dla mnie najlepszy byl garnier czysta skora z cynkiem i glinka Odpowiedz Link Zgłoś