Gość: GEmini IP: 83.238.122.* 03.11.05, 22:52 co kupic na urodziny kolezance? Chce jakis sympatyczny, niedrogi drobiazg, na skromna studencka kieszen.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysia_k Re: Urodziny Kolezanki - Prezent 03.11.05, 23:07 Fajną zabawna poduszkę albo kubiek. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Urodziny Kolezanki - Prezent 04.11.05, 13:51 książkę, jakies fajny balsam do ciała np ja polecam Z serii AA malinowy - super pachnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzy świnki Re: Urodziny Kolezanki - Prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:03 Na allegro są soczewki kontaktowe johnsona - zerówki koloryzujace oczy na błekitno. Cena od 1zł. Kiedyś kupiłam znajomej- bardzo sie ucieszyła a mój prezent był bardzo oryginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
perelka81 Re: Urodziny Kolezanki - Prezent 04.11.05, 16:16 Mysle ze swieczka zapachowa bedzie calkiem sympatycznym prezentem zwlaszcza na jesienne wieczory:) Fajny kubek tez bedzie oki, zwlaszcza jesli wypelni sie go cukierkami;) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Urodziny Kolezanki - Prezent 04.11.05, 16:37 Jedna rzeczy z poniższych, lub kombinacja kilku: - Błyszczyk w neutralnym kolorze, a smaczny (ja bym chciała... od 10 zł) - szaliczek (ok. 20 zł) - pasek (od 20 zł) - płytę (ok 30-70 zł) - ksiazkę (ok. 30 zł) - jakieś lepsze rajstopy / pończochy, np. wzorzyste (ok. 15 - 35 zł) - zaproszenie na 30 minutowy masaż (ok. 30 - 40 zł) - lakier do paznokci (neutralny) / cienie w odjazdowych kolorach - lampkę (już od 30 zł) - zaproszenie do kina (niektóre kina sprzedają, ok 40 zł) - zalotkę (30 zł) - kosmetyczkę malutką, a ładną - herbatę w puszce (26 zł), zestaw herbat Liptona (pycha, a 8,50 zł!) ech... długo tak moge! Idę kupować prezenty! Annika PS: Żeby z facetami było tak prosto... Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Urodziny Kolezanki - Prezent 04.11.05, 17:07 dołączam się do propozycji herbacianej:) może trochę aromatycznej herbaty na wagę z sklepu z herbatami, są pakowane w ładne torebki, majątku nie wydasz, a prezent jest fajny, jeśli ktoś lubi herbatę, smaki są przeróżne. no, a jak koleżanka woli kawę, to chyba też w takich sklepach są różne. miłym przentem też mogą być pachnące kosmetyki do kąpieli, balsamy, płyny, sole. np. Florina ma serię Magic Spa i są olejki i sole oraz mleko do kąpieli w szklanych butelkach, bardzo nadają się na prezent:) i też z tej serii- miód do ciała, masło waniliowo- pomarańczowe- również ładnie wyglądają, są w szklanych słoiczkach. mam miód i polecam:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Urodziny Kolezanki - Prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:46 Ale to wszystko to takie banalne prezenty! Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Urodziny Kolezanki - Prezent 04.11.05, 18:47 no to dawaj pomysł niebanalny! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Urodziny Kolezanki - Prezent 04.11.05, 18:50 chyba coś niebanalnego jest łatwiej wybrać komuś, kogo się zna (Forumki koleżanki nie znają:) ) a, chyba jeden pomysł był niebanalny- soczewki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEmini Re: Urodziny Kolezanki - Prezent IP: 83.238.122.* 04.11.05, 20:11 dzieki za podpowiedzi... pomysl herbaciany odpada - w ubieglym roku zasypalam ja oryginalnymi herbatkami. Chyba ksiazka to jednak jest to. rano jade do empiczku. Milego wieczoru ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Urodziny Kolezanki - Prezent 04.11.05, 22:48 Zawsze mam problem z kupnem fajnego i jednocześnie taniego prezentu. Moja jedna przyjaciółka jest uczulona na wiekszość kosmetyków, więc od razu je wykluczyłam. Raz jej kupiłam kolczyki wiszące w stylu jaki lubi, takie cygańskie i była bardzo zadowolona, nosiła je ponad rok więc się podobały. Innym razem dostała książkę, a ostatnio kupiłam jej eleganckie metalowe posrebrzane lusterko do torebki, podwójne (zwykłe i powiększające) w welurowym etui, i tylko za 30 zł, z tego prezentu chyba najbardziej sie ucieszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
amackenzie 'jajko z wiadomością' z www.toys4boys.pl 06.11.05, 21:25 a może "jajko z wiadomością" za 35 zł - dostepne na www.toys4boys.pl" - super oryginalny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś