Gość: kwiatuszekxx IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.05, 11:07 ktory z tych kremow jest lepszy na zaskórniki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: isska Re: DIFFERIN czy SKINOREN ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.11.05, 11:58 ja uzywalam differinu, byl do niczego, tylko wypalil mi skóre. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: DIFFERIN czy SKINOREN ??? 17.11.05, 12:25 A na mnie Differin słabo działał chociaż mam wrażliwą skórę. Delikatnie złuszczał naskórek, zaskórniki rzeczywiście się zmniejszyły ilościowo, ale lepsze efekty miałam po Retinie-A, ten dopiero "wypala" skórę dlatego mogłam go stosować tylko co 2-3 dni, mam zamiar go znowu kupić, jak tylko się pojawi w aptekach to lece do lekarza po receptę :-) Skinorenu nie stosowałam więc nie mam porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamutek Re: DIFFERIN czy SKINOREN ??? IP: 217.153.205.* 17.11.05, 12:31 Ja stosuję właśnie skoinoren. Troche pali, to fakt, ale buźka jakby gładsza. Tylko obawiam się, że dla moich naczynek on nie jest zbyt przyjazny. Ponoć jest jeszcze hascoderm - odpowiednik skinorenu tylko tańszy. Ale nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: DIFFERIN czy SKINOREN ??? IP: *.acn.waw.pl 17.11.05, 12:41 Zamiast Hascodermu polecam Acne-Derm - też odpowiednik, a jeszcze tańszy :)) No i nie natłuszcza skóry tak jak Hascoderm. U mnie na zaskórniki najlepiej sprawdza się Isotrex, ale potrafi podrażniać skórę. No i trzeba używać kremów z filtrami po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamutek Re: DIFFERIN czy SKINOREN ??? IP: 217.153.205.* 17.11.05, 12:46 Ale dla suchej skóry, jak moja, Acne-Derm to zabójstwo. To bardziej nadaje się na trądzik młodzieńczy. A ten - szczęśliwie- mam już za sobą :))) Odpowiedz Link Zgłoś