Dodaj do ulubionych

DIFFERIN czy SKINOREN ???

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.05, 11:07
ktory z tych kremow jest lepszy na zaskórniki???
Obserwuj wątek
    • Gość: isska Re: DIFFERIN czy SKINOREN ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.11.05, 11:58
      ja uzywalam differinu, byl do niczego, tylko wypalil mi skóre.
      • jade.fox Re: DIFFERIN czy SKINOREN ??? 17.11.05, 12:25
        A na mnie Differin słabo działał chociaż mam wrażliwą skórę.
        Delikatnie złuszczał naskórek, zaskórniki rzeczywiście się zmniejszyły
        ilościowo, ale lepsze efekty miałam po Retinie-A, ten dopiero "wypala" skórę
        dlatego mogłam go stosować tylko co 2-3 dni, mam zamiar go znowu kupić, jak
        tylko się pojawi w aptekach to lece do lekarza po receptę :-)
        Skinorenu nie stosowałam więc nie mam porównania.
        • Gość: mamutek Re: DIFFERIN czy SKINOREN ??? IP: 217.153.205.* 17.11.05, 12:31
          Ja stosuję właśnie skoinoren. Troche pali, to fakt, ale buźka jakby gładsza.
          Tylko obawiam się, że dla moich naczynek on nie jest zbyt przyjazny. Ponoć jest
          jeszcze hascoderm - odpowiednik skinorenu tylko tańszy. Ale nie próbowałam.
          • Gość: Nessie Re: DIFFERIN czy SKINOREN ??? IP: *.acn.waw.pl 17.11.05, 12:41
            Zamiast Hascodermu polecam Acne-Derm - też odpowiednik, a jeszcze tańszy :)) No
            i nie natłuszcza skóry tak jak Hascoderm.

U mnie na zaskórniki najlepiej sprawdza się Isotrex, ale potrafi podrażniać
            skórę. No i trzeba używać kremów z filtrami po nim.
            • Gość: mamutek Re: DIFFERIN czy SKINOREN ??? IP: 217.153.205.* 17.11.05, 12:46
              Ale dla suchej skóry, jak moja, Acne-Derm to zabójstwo. To bardziej nadaje się
              na trądzik młodzieńczy. A ten - szczęśliwie- mam już za sobą :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka