Gość: Megi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 11:31 Dziewczyny, czy któraś używała już tego podkładu? Mam pytanie, czy on nadaje się do suchej cery? Ja mam suchą i szukam czegoś nawilżającego, czegoś co jednak nadaje się na zimę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kia Re: MAX FACTOR FLAWLESS PERFECTION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 15:57 ja mam ten podkład, ale pani w perfumerii poleciła mi go jako nadający się do mojej cery mieszanej. jestem zadowolona, w ogóle go nie widać , trzyma się długo i jest naturalny. dla suchej skóry- nie wiem...jest dwufazowt, możesz więc nakładac więcej bazy nawilżajacej, ja stosuję tylko na policzki:) polecam. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: MAX FACTOR FLAWLESS PERFECTION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 16:35 kia,dzięki wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssokla Re: MAX FACTOR FLAWLESS PERFECTION IP: *.devs.futuro.pl 08.11.05, 17:07 dzisiaj próbowałam ten podkład... niestety tylko występuje w 3 odcieniach, warm almond, golden i bronze... nawet ten najjasniejszy jest ciut dla mnie za ciemny. Ta baza dziwnie pachnie, jakims klejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: MAX FACTOR FLAWLESS PERFECTION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:59 nie ma sprawy, co do kolorów- dziwne, bo ja mam kolor natural:)) Odpowiedz Link Zgłoś