Dodaj do ulubionych

Revlon Skinlights

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 12:56
Skończył mi się Touche Eclat YSL, a po wypowiedziach na forum,
że jakaś partia tych rozświetlaczy śmierdzi, stwierdziłam,
że poszukam na razie czegoś innego. Przypomniało mi się,
że ktoś kiedyś pisał o nowym korektorze Revlona z serii Skinlights jako
niezłym, więc poszłam do jedynego znanego mi w Toruniu sklepu, gdze mają
Revlona i Pani w Sklepie zrobiła wielkie oczy i powiedziała,
że z tej linii mają tylko rozświetlacz na podkład i cienie.

Nie mogłam jej udowodnić, że jednak taki korektor istnieje,
zwłaszcza, że nie pamiętałam nawet nazwy (przy okazji chciałam w celu
odnalezienia tej nazwy skorzystać z wyszukiwarki i niestety psinco)
i nie skorzystałam z wciskanych mi korektorów innych firm, ale
zainteresowałam się tymi cieniami.
Nazywa się toto Skinlights Eye Glossing, jest w tubce - tubeczce dla
ścisłości i dla lubiących zdrobnienia:)) i po pomazaniu ręki
stierdziłam, że fajne i kupiłam. A teraz sprawozdanie
po kilkudniowym użytkowaniu. Ja wybrałam kolor różowy,
z tym, że róż nie jest jakiś wściekły, tylko delikatny. I efekt jest super.
Powieka błyszczy ślicznie, nic się nie wałkuje ani nie osadza w załamaniach.
Trzyma się cały dzień, choć trochę mniej intensywnie wygląda pod wieczór niż
od razu po nałożeniu. Jeśli ten korektor też jest taki super, to również chcę
go mieć. Pomocy, jak on się nazywa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Czarny Skinlights w Toruniu IP: 213.25.206.* 07.10.02, 13:50
      Spróbuj Oś Rubinkowa sklep Kreator ul Szosa Lubicka 168 A tel 6487056 lub sklep
      Ewelina ul Szosa Lubicka 166 tel 6488157 . Przed wizytą proponuje się upewnić
      czy poszukiwany przez ciebie produkt jest dostępny.

Pozdrawiam
      Czarny
      • Gość: Mela Re: Skinlights w Toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 14:22
        Dzięki, ale właśnie sprzedawczyni w Kreatorze wciskała mi, że w serii
        Skinlights nie ma korektora. Dlatego potrzebuję jego dokładną nazwę, żebym była
        wiarygodniejsza, gdy będę sobie życzyć tego korektora, bo wtedy Pani mi
        uwierzy, że coś takiego istnieje jednak. Może znasz nazwę, będę wdzięczna. M.
        • Gość: Margoo Re: Skinlights w Toruniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 14:31
          Sprawdziłam na stronie Revlona - ten korektor nazywa się SKinlights Illusion
          Wand www.revlon.com/magazine/spotlight/skinlights/illusion_wand.asp

Jak go dostaniesz, to koniecznie opisz wrażenia - ja mam już z tej serii
          błyszczyk do ust i "rozświetlacz" na policzki i powieki - REWELACJA.

Pozdrawiam,
          Margoo.
          • Gość: Marta Re: Skinlights w Toruniu IP: *.tenbit.pl 07.10.02, 14:38
            ja mam rozświetlacz do twarzy. czy Wy używacie go na podkład? Jakie sa u Was
            rezultaty?
            • Gość: Margoo Re: Skinlights w Toruniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 14:43
              A jak się nazywa? Ja mam Skinlights Color Lightning (okrągłe małe pudełko).
              Nakładam to na policzki (chociaż nigdy nie umiałam nakładać różu, to w tym
              przypadku nawet mi to wychodzi) i na powieki (zamiast cienia albo na cień, żeby
              lekko błyszczał).
            • Gość: elve Re: Skinlights w Toruniu IP: *.netland.gda.pl 07.10.02, 15:09
              Co prawda nie w Toruniu, ale ja też używam tego w pompce. W zasadzie nigdy nie
              zostawiam go samego - moją mieszaną skórę rozświetla n aż nadto. Pokrywam go
              pudrem - więc traktuję jak podkłąd. Ładnie się spisuje, zadowolona jestem z
              niego.
          • Gość: Marta Re: Skinlights w Toruniu IP: *.tenbit.pl 07.10.02, 14:45
            ja mam ten 'face illuminator" z pompka"\m
            • Gość: Margoo Re: Skinlights w Toruniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 14:52
              Z tego co przeczytałam na ich stronie, to ten rozświetlacz można używać
              bezpośrednio na skórę (bez podkładu), żeby delikatnie rozświetlić twarz i nadać
              jej naturalny wygląd albo na podkład
              www.revlon.com/magazine/spotlight/skinlights/face_illuminators.asp
          • Gość: Mela Re: Skinlights w Toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 15:08
            Margoo, dzięki serdeczne, a już się bałam, że nikt nie wie:))
            Sprawdziłam na stronie Revlona, którą podałaś, wydrukowałam i będę miała dowód
            dla sprzedawczyni.
            Dzięki raz jeszcze.
            Pozdrowienia
            Mela
    • Gość: Czarny Skinlights w Toruniu IP: 213.25.206.* 07.10.02, 14:18
      Spróbuj Oś Rubinkowa sklep Kreator ul Szosa Lubicka 168 A tel 6487056 lub sklep
      Ewelina ul Szosa Lubicka 166 tel 6488157 . Przed wizytą proponuje się upewnić
      czy poszukiwany przez ciebie produkt jest dostępny.

Pozdrawiam
      Czarny
      • Gość: Marta Re: Skinlights w Toruniu IP: *.tenbit.pl 07.10.02, 14:54
        tyle też przeczytałam:) chciałam poznac Wasze sposoby:0
        pozdrawiam,
        marta
      • karmelek Re: Skinlights w Toruniu 07.10.02, 15:08
        A ja tyle się Revlona naszukałam w Toruniu :)) Lubicka 166 to jest tam przy
        końcu Lubickiej gdzie jest restauracja chińska i parę sklepików? Oświećcie mnie
        proszę.
        Pozdrawiam
        karmelek
        • Gość: Mela Re: Skinlights w Toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 15:17
          Karmelku, dobrze kojarzysz, obydwa sklepy - Kreator i Ewelina są w tym ciągu
          sklepów koło chińskiej. Ewelina jest od niedawna samoobsługowa, ale nie kojarzę
          tam Revlona, ale Czarny podaje, że powinien być. Kreator - tam na pewno jest
          Revlon, ale nie mają całego asortymentu, bo sprzedawczyni pokazywała mi tylko 2
          produkty z serii Skinlights, a z tego co wiem i co piszą dziewczyny, powinno
          być dużo więcej (zaintrygowały mnie błyszczyki do ust). Aha, w Kreatorze jest
          bardzo dużo fajnej bielizny, to tak przy okazji.
          Pozdrowienia
          M.
          • karmelek Re: Skinlights w Toruniu 07.10.02, 15:57
            Wielkie dzięki. Ja szukałam Revlona na starówce ale go tam nie znalazłam :((
            Również poszukuję jakiegoś fajnego błyszczyku. Muszę się wybrać w tamte rejony
            chociaż trochę mi to nie po drodze. A bieliznę jakich firm tam mają Melu?
            Jeszcze mam jedno pytanie może ktoś z torunia wie jakie sklepy będą w tym nowym
            centrum co mają otworzyć. Zdaje się, że to Bielawy ma się nazywać.
            Pozdr
            karmelek
            • Gość: Mela Bielizna w Kreatorze IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 16:32
              Firmy bieliźniane w Kreatorze to Triumph, Felina i jeszcze inne mniej znane,
              ale bardzo fajnie wyglądają. A co najważniejsze, jest bardzo duży wybór modeli,
              więc jak coś widzę na reklamie, to u nich z reguły jest.
              Pzdr. M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka