beataa 14.11.05, 15:05 A co myslicie o programie: Łabędziem być TV4 oraz Ekstermalne metamorfozy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gerda Re: metamorfozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:17 ciakawa jestem jak sie dostać do takiego programu?? chyba kręcono polski odpowiednik tych programów Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Swan 16.11.05, 22:33 Mysle, ze taka totalna metamorfoza jak w "Swan" (tego drugiego programu nigdy nie ogladalam) jest mozliwa, ale nie da sie ukryc wymaga przede wszystkim ogromnej kasy. Popatrz ile operacji przechodza uczestniczki - juz nie mowie nawet o operacjach plastycznych, ale koszt samych zabiegow dentystycznych przzyprawia mnie o zawrot glowy (akurat jestem na biezaco w tej tematyce ;) Do tego kosmetyki, ciuchy, silownia.. Ale co innego zwrocilo moja uwage - wyglada na to, ze tak naprawde uroda jest chyba w ... glowie. Mam wrazenie, ze najwiekszy wplyw na te dziewczyny mialy sesje z psychologiem. Przez 3 miesiace nie widza sie w lustrze, wiec tak naprawde nie wiedza czy ostatecznie udalo im sie zmienic w sexbombe. Ale kiedy pojawiaja sie w finale, nawet zanim jeszcze zobacza sie w lustrze, jakos tak ... promienieja? Wiem, to wielkie slowo, ale nie potrafie znalezc innego. W kazdym razie wlasnie to "cos" najbardziej mi sie podoba, chrzanic operacje plastyczne i co tam jeszcze, ale to "cos" to chcialabym miec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana0 Re: Swan IP: 83.168.120.* 16.11.05, 22:59 zgodze sie z vobi to jak zmienia im sie psychika przy pomocy psychologow jest niewiarygodne. na poczatku sa to smutne, przygnebione "brzydkie kaczatka" a po 3 miesiacach, chociaz nie widza jak wygladaja widzimy pewne siebie, radosne i silne kobiety labedzice. to jest po prostu wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie powiem kto Re: Swan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 00:17 myślę że w ich przypadku sama terapia psychologiczna nic by nie wskórała, dopiero psycholog + wszystkie te zabiegi, które przeszły pozwoliły im na taką niesamowitą przemianę. Stały się nie tylko piękne, ale i bardziej pewne siebie, nauczyły się ładnie chodzić, gestykulować, rozmawiać z ludźmi etc. Jedna z dziewczyn z dzisiejszego odcinka wg mnie była ładna nawet przed metamorfozą a jej defekt nosa nawet w połowie nie jest tak poważny jak mój. Mówiła że to właśnie ten nos blokował ją przed całym światem, pewnością siebie, otwartością i ja coś o tym wiem. Inni mogą myśleć że to jakieś fanaberie i że przesada, ale kto tak naprawdę wie co siedzi w człowieku i powoduje że zachowuje się tak a nie inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orka Re: Swan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:47 w jakiej stacji i kiedy leci Swan?? jak myślicie czy dzięki własnej siły sile woli, samodzielnie też można osiągnąc TAAAkie efekty??? Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: Swan 17.11.05, 10:14 TV4, sroda cos ok 22:00 Nie, mysle ze bez pomocy sztabu specjalistow na TAAAKA metamorfoze nie ma szans. Mniej spektakularnych zmian pewnie samodzielnie mozna dokonac, ale sila woli raczej nie wystarczy (choc na pewno jest bardzo wazna) - nie czarujmy sie, kasa kasa i jeszcze raz kasa. Odpowiedz Link Zgłoś