Gość: casjopeja IP: 80.51.242.* 14.11.05, 17:58 mam troszkę zbędnej tkanki tłuszczowej i zastanawiam sie jak ją spalić . Może jakaś dieta specjalna ? Co mogę zrobić zeby sie tego pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa cwiczyc 14.11.05, 20:08 Gość portalu: casjopeja napisał(a): > mam troszkę zbędnej tkanki tłuszczowej i zastanawiam sie jak ją spalić . Może > jakaś dieta specjalna ? Co mogę zrobić zeby sie tego pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: cwiczyc IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:26 Kawa i sex albo sex i kawa , kolejność dowolna. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna167 do wiki 14.11.05, 22:33 przepraszam a co ma kawa do schudniecia rozumiem ze jest tam zawarta kofeina ale ona nie sprzyja chudnieciu nawet w tvn style jesli ogladasz mowiono o tym peeling z kawy moze i cos tam zdziala na cellulit ale to ze zgledu na masaz no i akurat tutaj kofeine Podrawiam P.S a co do sexu to jak najbardziej sie z toba zgodze:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: przepraszam pomylka w nicku DO wilka IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:44 Słoneczko! Kawa przyspiesza przemianę materi, ale nie ta za 5 zeta z HiperSuper tylko ta prawdziwa do mielenia i baraaardzo droga. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
saphe Taniec:) 15.11.05, 15:21 Ja kawy raczej unikam gdyż zwiększa ona u mnie ryzyko wystąpienia migreny:P Nie lubie tej przypadłości więc z kawą raczej mam stosunki chłodne:) Natomiast uwielbiam tańczyć:) Potrafię do upadłego ćwiczyć sobie w rytm muzyki:) Łączę kroki areobicowe z niektórymi krokami teledyskowymi:) I jak dla mnie bomba sposób na szybkie spalanie kalorii. Odpowiedz Link Zgłoś
chmuurka Re: jak spalić tkankę tłuszczową?? 15.11.05, 16:08 Patrz wątek rower stacjonarny, w sam raz na te porę roku. No i sex, rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś