czarna167 14.11.05, 19:25 Co sadzicie o tym balsamie jakie efekty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Eveline SLIM EXTREME 3D OPINIE!!!! IP: *.zin.lublin.pl 14.11.05, 19:39 Mialam raz, nie widzialam efektow praktycznie zadnych, nie podobalo mi sie stosowanie jego, gdyz ma w sobie jakis skladnik, ktory powoduje uczucie zimna jak sie go rozsmarowuje, bleee....na zime nie polecam, chyba ze od razu pod koldre;)Teraz probuje Norel, troszke bardziej napina i ujedrnia, zobaczymy jak walczy z cellulitem za jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna167 Re: Eveline SLIM EXTREME 3D OPINIE!!!! 14.11.05, 19:59 No to ze mnie ladna pip... nie przeczytam nie dowiem sie najpierw i kupuje .Dzis go kupilam jeszcze nie zastosowalam ale ja jestem taki zmarzluch ze to przegiecie chyba pujdzie w kat a kupilam go na laddne opakowanie i napis zmniajsza cellulit ehh te reklamy no zobaczymy jak sie sprawdzi ale juz sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Eveline SLIM EXTREME 3D OPINIE!!!! IP: *.zin.lublin.pl 14.11.05, 20:13 Moze nie bedzie tak zle, to tylko moje wrazenie, generalnie nie wszystkim pasuje to samo:)Polecam stronke, gdzie jest sporo opinii na jego temat.A o to Ci chodzilo:)www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php? tsid=1&csid=072615c2a133aad7358a89b0b404b3af&cmd=details&itemid=9801 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Eveline SLIM EXTREME 3D OPINIE!!!! IP: *.zin.lublin.pl 14.11.05, 20:14 Jeszcze raz, bo zle sie wkleilo: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=072615c2a133aad7358a89b0b404b3af&cmd=details&itemid=9801 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Eveline SLIM EXTREME 3D OPINIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:39 oczywiście że sam balsam nic nie pomoże. stosowałam obydwa preparaty z serii - krem i serum, (peeling erisa do tego) więcej ruchu (rower) i ćwiczenia na odpowiednią partię mięsni i było super. naprawdę byłam zadowolona. i własnie wracam do tej "kuracji". zmarźluchem jestem niesamowitym, ale po wsmarowaniu nie jest w ogóle zimno tylko w miejscu w którym posmarujecie jest taki przyjemny chłód jakby już spalał się jakiśtłuszczyk. ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna167 Re: Eveline SLIM EXTREME 3D OPINIE!!!! 14.11.05, 21:59 tzn ze jakies tam efekty daje minimalne ale daje ten balsam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamunia Re: Eveline SLIM EXTREME 3D OPINIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:20 Ten balsam jest okropny!!! Efekt chłodzący absolutnie mi nie odpowiada, a jeżeli chodzi o dzialanie, to nie zauważyłam nic specjalnego. Ocana 2- Za to odpowiada mi balsam bielendy taki różowy z papaja i hibiskusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Eveline SLIM EXTREME 3D OPINIE!!!! IP: *.mt.pl / *.mt.pl 15.11.05, 12:37 stoi na pólce ! zmarzluch jestem a on jeszcze chlodzi - nawet w lecie nie moglam go uzyc bo mialam straszna gesia skorke ale po 1 razie skorka byla gladka - niestety nie zamierzam marznąc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna167 Re: Eveline SLIM EXTREME 3D OPINIE!!!! 15.11.05, 12:54 Uzylam go 1 raz wczoraj po uprzednim peelingu i masazu no nasmarowalam sie i o dziwo chlodzik byl tak delikatny ze go prawie nie czulam a skorka gladka delikatna ale wiadomo gladka delikatna zasluga dobrego peelingu dzis rani rowniez nalozylam i to samo a nawet o wiele mniej czulam zimno tylko ten mentol jakis w nosku poczulam i mi sie pokrecilo:):) a takto jaki jest ze mnie zmarzluch to ten balsam mnie nie oziebia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: Eveline SLIM EXTREME 3D OPINIE!!!! 03.01.06, 15:56 Miałam całą serię i powiem tak, jeśli komuś chłód nie przeszkadza, to polecam. Tylko ten chłód naprawdę chłodzi, wręcz ziębi. No i mentolowy zapach wręcz udrażnia zatkany nos, taki jest mocny. Ale skóra jest za to gładka, miła, lepiej napięta. Nie wiem, jak na dłuższą metę, bo ja poużywałam tego zestawu przez tydzień, a potem już zwątpiłam. Tylko żel pod prysznic zużyłam do końca, serum i kremu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
merkuryka A ja efekt chłodzący odczuwam jako rozgrzewający 03.01.06, 13:38 Grzeje jak kamfora:):):) Na razie rozpoczęłam pierwszą serię, do tego dieta, rowerek, ćwiczenia noi zobaczymy za jakiś czas:):) Odpowiedz Link Zgłoś