24.11.05, 10:08
do jakiegos pisemka ("twoje zdrowie" albo jakos tak :)) jest dodany krem happy
day. pisemko kosztuje 4.90. w zwiazku z tym, ze ja niedawno kupilam ten krem
za kilkanascie zlotych spiesze doniesc, ze to okazja :)
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: happy day 24.11.05, 10:33
      widziałam coś takiego, ale chyba ten dodany krem ma mniejszą pojemność niż
      normalny...
      a, powiedz co myślisz o tym kremie?:)
      pzdr.
      • oneka Re: happy day 24.11.05, 10:41
        nie wiem, co mysle;), bo uzylam go po uzyciu pewnego peelingu, po ktorym zawsze
        mi sie przypomina, ze mnie uczula. wiec nie moge napisac, ze skora ma dobre
        samopoczucie(polecam lekture opakowania:)) ale krem wchlania sie bardzo dobrze,
        ma lekka konsystencje, ladnie pachnie. fajne jest to, ze sie go wydusza z tubki.
        troche mine zastanawia jedna rzecz: z przodu jest napis: uva/uvb, z tylu juz nic
        o filtrach nie wspominaja - nie wiem, czy to znaczy, ze ich nie ma, czy to tak
        oczywiste, ze juz sie nie trzeba tym chwalic.
        • Gość: olka Re: happy day IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:06
          Ja mam ten krem. Rzeczywiście ma lekką konsystencję, ale ja akurat wolę gęstsze
          kremy z tego powodu, ze mam wrażliwą cerę i raczej suchą. Także ja jestem
          średnio zadowolona. Jednak myślę, że osoby z tłustszą cerą czy też normalna mogą
          byc zadowolone. Trzeba takze przyznac, że ładnie pachnie i bardzo dobrze się
          wchłania.
      • Gość: gob Re: happy day IP: *.acn.waw.pl 24.11.05, 16:54
        probka ma 30ml.
        co do samego kremu, to uzywam go juz ze dwa tygodnie i moja normalna, w
        porywach mieszana cera dobrze go znosi. jest lekki, ma mila konsystencje,
        dobrze sie wchlania, nie lepi sie... przyjemnie nawilza skore, nie zatyka. nie
        jest to raczej zadna jakas rewelacja, ale za ta cene dla mnie to porzadny krem.
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka