oneka 24.11.05, 10:08 do jakiegos pisemka ("twoje zdrowie" albo jakos tak :)) jest dodany krem happy day. pisemko kosztuje 4.90. w zwiazku z tym, ze ja niedawno kupilam ten krem za kilkanascie zlotych spiesze doniesc, ze to okazja :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: happy day 24.11.05, 10:33 widziałam coś takiego, ale chyba ten dodany krem ma mniejszą pojemność niż normalny... a, powiedz co myślisz o tym kremie?:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: happy day 24.11.05, 10:41 nie wiem, co mysle;), bo uzylam go po uzyciu pewnego peelingu, po ktorym zawsze mi sie przypomina, ze mnie uczula. wiec nie moge napisac, ze skora ma dobre samopoczucie(polecam lekture opakowania:)) ale krem wchlania sie bardzo dobrze, ma lekka konsystencje, ladnie pachnie. fajne jest to, ze sie go wydusza z tubki. troche mine zastanawia jedna rzecz: z przodu jest napis: uva/uvb, z tylu juz nic o filtrach nie wspominaja - nie wiem, czy to znaczy, ze ich nie ma, czy to tak oczywiste, ze juz sie nie trzeba tym chwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: happy day IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:06 Ja mam ten krem. Rzeczywiście ma lekką konsystencję, ale ja akurat wolę gęstsze kremy z tego powodu, ze mam wrażliwą cerę i raczej suchą. Także ja jestem średnio zadowolona. Jednak myślę, że osoby z tłustszą cerą czy też normalna mogą byc zadowolone. Trzeba takze przyznac, że ładnie pachnie i bardzo dobrze się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gob Re: happy day IP: *.acn.waw.pl 24.11.05, 16:54 probka ma 30ml. co do samego kremu, to uzywam go juz ze dwa tygodnie i moja normalna, w porywach mieszana cera dobrze go znosi. jest lekki, ma mila konsystencje, dobrze sie wchlania, nie lepi sie... przyjemnie nawilza skore, nie zatyka. nie jest to raczej zadna jakas rewelacja, ale za ta cene dla mnie to porzadny krem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś