Dodaj do ulubionych

chce sie wybrac do SPA

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 18:05
W zwiazku z tym mam pytanie czy możecie polecić mi jakis fajny,
niekonwencjonalny zabieg na twarz?Mam 20 lat i mieszana cerę i chciałabym
wreszcie zafundowac sobie inny zabieg niz to wieczne oczyszczanie.wiem, że
tam jest mnóstwo najróżniejszych zabiegów ale ,który wybrac, może masarz?
Macie jakies sugestie?

Ps.nie jestem z Warszawy dopiero dwa tygodnie tu studiuje i nie bardzo wiem
jak tam dojechać.Który tramwaj złapać z centrum?pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: chce sie wybrac do SPA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 11:49
      wyciagam do góry bo mnie tez to interesuje
    • _skaza_ Re: chce sie wybrac do SPA 13.10.02, 12:09
      Jeśli mówisz o SPA na Ikara to dojazd jest opisany na ich stronie internetowej
      (www.spa-salon.pl/).

Co do masażu twarzy to gorąco polecam :-) Miałam go przy okazji czyszczenia i
      umówiłam się już na następny. Myślę, że skoro nie wiesz jaki zabieg wybrać
      najprościej jest zadzwonić i dowiedzieć się co polecają dla takiej skóry jak
      twoja (bo w sumie ciężko coś doradzić wiedząc tylko, że masz 20 lat :-( ).
      Kosmetyczki (i nie tylko) pracujące w Salonie są bardzo życzliwe i fachowe i na
      pewno Ci pomogą :-)

Pozdrawiam

S.
      • Gość: Aga Re: chce sie wybrac do SPA IP: *.future-net.pl 13.10.02, 12:55
        Jeśli zabiegi na twarz to TYLKO u Joanny - inne panie są, za przeproszeniem, do
        d..., i często się zmieniają. Ja chodze do SPA regularnie, ale tylko na zabiegi
        na ciało - czyszczenie jakoś mi nie pasuje, niby Joanna jest delikatna (aż
        za:), ale mnie na kolana nie powaliła. Aha, i nie róbcie tam henny - jest jakaś
        dziwna i zaraz się zmywa.
        • Gość: Susanka Re: chce sie wybrac do SPA IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 15.10.02, 10:03
          No wlasnie...jakies dwa tygodnie temu poszlam tam na czyszczenie. Zabieg robila
          jedna z kosmetyczek - mloda dziewczyna (baardzo mila i symaptyczna). Twarz nie
          byla mocno skatowana, mimo ze ostatni raz bylam chyba z pol roku temu!

Masaz twarzy goraaacooo polecam. Calkowity 'odlot' po paru chwilach drzemalam
          slodko a pani muskala mi twarz prze milutko. Hmmm jednak co do czyszczenia mam
          kilka zastrzezen, bo po przyjsciu do domciu i pierwszym luknieciu w lusterko
          znalazlam spora ilosc czarnych punkcikow bardzo widocznych, na usunieciu
          ktorych najbardziej mi zalezalo...:( twarz byla po prostu niedoczyszczona i
          juz! :(

Sumujac, na czyszczenie wybiore sie gdzie indziej, ale masaz twarzy chyba tam
          powtorze!
    • Gość: adrianna Re: chce sie wybrac do SPA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 07:05
      A czy ,któraś z was była może na zabiegu rozświtlającym albo masarzu japonskim
      chciałabym sie wybrać i nie wiem czy warto?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka