Gość: k IP: 81.219.113.* 28.11.05, 19:42 Witam potrzebuję dobrego i niedrogiego pudru rozświetlającego jakie mogłybyście polecić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.23.rev.vline.pl 28.11.05, 19:48 Avon w perełkach Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY 29.11.05, 10:36 ja mam perełki rozświetlające Avonu, ale u mnie dają one słaby efekt, mało widoczny - nie wiem, czy to tylko u mnie tak. z jednej strony dobrze, bo nadają się na dzień, a z drugiej źle, bo wieczorem przy sztucznym świetle nic nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 19:49 Sephora, jasnobezowy kolor, ok. 25 zl. Slicznie rozswietla, nienachalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nastka Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: 80.48.109.* 28.11.05, 21:27 Lirene rozświetlający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nastka Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: 80.48.109.* 28.11.05, 21:27 Lirene rozświetlający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 28.11.05, 23:48 Ale mLirene to rpzeciez podklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 23:58 Sephora zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY 29.11.05, 00:07 Ja nie polecam Sephory. Bardzo sie kruszy przy zbieraniu pedzlem, wiekszosc pudru marnuje sie, jest okropnie niewydajny. Trzeba nakladac conajmniej 2 razy, zebty bylo cokolwiek widac, a efekt jest srednio zadowalajacy - cera swiecaca perlowym blskiem (jak sie rpzyjrzec z bliska), a z daleka cera swiecaca tlustoscia. :P Opalizuje na fioletowo, choc na pierwszy rzut oka tego nie widc. W kazdym razie rozjasnia, co jeszcze przy jasnej karnacji daje efekt porcelanowej cery pani Zimy, ale u osob z ciemniejsza karnacja efekt jest okropny (sprawdzilam na sniadej mamie i siostrze). Takze niestety polecic nie moge, natomiast mam zamiar sprawic sobie puder Bell lub Joko (jesli na zywo okaze sie, ze mi odpowiads), bo kosztuja 2 razy mniej, a maja dobre recenzje na Wizazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 29.11.05, 00:33 Pudru czy podkładu? Bo to róznica. ;) Podkład rozświetlający np. z AA Oceanika dośc dobry, ale mało kolorów do wyboru. Puder w kamieniu - Bell, Vipera, Pierre Rene [sypki, 2 kolory] bardzo rozświetlący seria Exclusive. W kulkach - Avon. Apc-[dostępny w Internecie i w większych centrach handlowych] Jest tego trcohę na rybku, warto samemu odwiedzić sklepy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: 212.244.242.* 29.11.05, 12:47 Ja mam Bell, taki w połowie jasny łosoś w połowie bardzo jasny lila - JEST SUUUPER....bardzo suptelny a lekkie drobinki nie opadają tylko leżą cału=y dzień na buzi....jak chcesz coś spektakularnego i z wyższej półki to widziałam taki puszek z Lancoma...nie próbowałam ale wygladalo to bardzo zachęcająco.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.11.05, 14:40 Mozesz napisac dokladniej, jaki ten puder daje efekt? Mam Sephory i mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY 29.11.05, 13:29 Hean, sypki rozświetlający. Gorąco polecam. Drobinki są drobniutkie, kilka kolorów do wyboru (ja mam "naturalny" - rewelacja, taki biszkoptowy), bez zapachu, cena 10 zł. I naprawdę twarz świetnie z nim wygląda. Tak na marginesie to Hean jest godną polecenia polską firmą, od długiego czasu jestem wierna także ich podkładowi matującemu i kremowi nawilżającemu Aloe Active. Odpowiedz Link Zgłoś
sarkastiko Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY 29.11.05, 16:37 Hean jak najbardziej!:) przy okazji jest bardzo tani, bardzo bardzo polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.05, 16:13 A ja ostatnio zachęcona pozytywnymi opiniami,kupiłam w drogerii natura "Sensique" Puder w kulkach rozświetlający, dostępny w dwóch kolorach, brązujący i taki wpadający w róż. Wybrałam ten drugi, gdyż mam jasną cerę i jest zima...Nawet fajny za niewielką sumę-10.99... Odpowiedz Link Zgłoś