Gość: thira IP: proxy / 212.160.146.* 15.10.02, 10:08 Witam, Czy w/w krem (który stosuję domiejscowo) ma działanie obkurczające naczynka? Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plum1000 Re: Eris z wit.K IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 11:35 Gość portalu: thira napisał(a): > Witam, > Czy w/w krem (który stosuję domiejscowo) ma działanie obkurczające naczynka? > Pozdrawiam > Ola podobno ma rozjasniac naczynka-czegoja jednak nie nmoge sie dopatrzyc....choc go uzywam dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Eris z wit.K IP: *.satkabel.com.pl 15.10.02, 12:30 ja mam co prawda tylko dwa pekniete naczynka kolo nosa ktorych ten krem mi nie zmniejszyl,ale dzieki niemu nie nie pali mnie skora i nie robie sie czerwaona wchodzac z zimnego do ogrzewanego pomieszczenia.Kaloryfery sa zabójstwem dla mojej skory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thira Re: Eris z wit.K IP: proxy / 213.25.97.* 15.10.02, 14:50 ... ale, czy może byc on odpowiednikiem wymienianej wielokrotnie na forum "Dermiki P" ? Czy Eris K i Dermika P - mają to samo działanie? Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś