Gość: Marta IP: *.tenbit.pl 16.10.02, 10:38 Agul, wyczytałam właśnie w wątku"kto regularnie ćwiczy", że uczęszczasz na aquaaerobik. Możesz mi powiedzieć gdzie jest fajnie i czy w ogóle warto na tochodzić? dziekuje i pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: do AGUL!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.10.02, 10:45 Ja chodzę, bo nie mogę ćwiczyć 'na sucho' - kolana:-// Bardzo lubię, to chyba jedyna forma takich zorganizowanych zajęć, oprócz jogi, na które chetnie chodzę. Nie umiem Ci odpowiedzieć, czy warto, bo nie wiem, czego oczekujesz:-)) Najlepiej wejdź sobie na 'fitness' i tam jest pełno wątków o aquaaerobiku w w- wie, z adresami i opisami:-) A będziesz dzisiaj na zbiegowichu? To bym Ci opowiedziala jak to wszystko wygląda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: do AGUL!! IP: *.tenbit.pl 16.10.02, 10:50 będę, będę!!! Cieszę się, bo to chyba opcja dla mnie...prawdopodobnie tez bede musiała zrezygnować z ćwiczenia na sucho..też kolana... Ty chyba tez jesteś z Nowodworów, prawda? Tam jest w ośrodku aaerobik, wiec pewnie tam sie zatargam. do zobaczenia wieczorem Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: do AGUL!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.10.02, 10:55 No to ja Ci wszystko opowiem wieczorem o tym aqua:-) Do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
rilla100 Re: do AGUL i Marty!! 16.10.02, 12:02 Hej dziewczyny! Ja tez jestem zainteresowana ta forma cwiczen bo szczerze mowiac zwykly aerobic troche mi sie znudzil i mam pewne problemy zdrowotne. Bede na zjezdzie wiec mam nadzieje, ze czegos sie dowiem bo rowniez mnie interesuje ten na Tarchomine (mieszkam niedaleko). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: do AGUL i Marty!! IP: *.tenbit.pl 16.10.02, 12:03 super:) im wiecej tym raźniej:) do zobaczyska m Odpowiedz Link Zgłoś