Dodaj do ulubionych

popelnie samobojstwo przez tradzik,juz nie mam sil

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:09
nic nie pomaga nawet dermatolog,ginekolog itd. BŁAGAM POMOCY ! ! !
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: popelnie samobojstwo przez tradzik,juz nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:13
      skąd jesteś?
    • Gość: oleńka Re: popelnie samobojstwo przez tradzik,juz nie ma IP: *.chello.pl 05.12.05, 19:15
      a czy próbowałaś kremik z apteki acne derm? - mi naprawdę pomógł (po
      wypróbowaniu tysięcy cudów) przy samrowaniu 2 razy dziennie przestałam mieć
      wypryski w stopniu mniejszym o 80% + zmniejszył znacznie naprawde duże
      przebarwienia
      • tora83 Re: popelnie samobojstwo przez tradzik,juz nie ma 05.12.05, 19:47
        Po 1 myśle, ze kazda cera inaczej reaguje na dane leki, wiec nie ma co do konca
        sugerowac sie opinia, ze komus cos pomoglo. Mnie np pomogly specyfiki, ktore
        nie pomogly wielu innym osobom. Po 1 mysle, za warto byloby znalezc DOBREGO
        lekarza, biorac pod uwage to, ze tradzik po choroba. Z pewnoscia przydalaby sie
        tez pomoc endokrynologa, bo jak wiadomo zle dobrane tabletki moga zaszkodzic, a
        nie pomoc. I podstawowa zasada - trzeba dzialac, a nie uzalac sie nad soba i
        tylko mowic. Działac!! P.s. Mam dobrego, sprawdzonego dermatologa w Wawie,
        jesli ktos potrzebuje pomocy, chetnie zrobie reklame pani dr.
    • Gość: Olga24 Re: popelnie samobojstwo przez tradzik,juz nie ma IP: 81.219.123.* 05.12.05, 20:03
      jeżeli twoj budżet na to pozwala to polecam Normaderm -Vichy,jest dobry a na
      allegro mozna go kupić w dobrej cenie. jeżeli chodzi o domowy sposób to polecam
      pestki z dyni zmielone z jogurtem(jem codziennie)lub zioła Vagosan co prawda ich
      przeznaczenie jest inne:) ale maja działanie sceptyczne, ściągające i
      odkażające.To moge ci doradzic ale nie wiem co dokładnie ci jest.
      • Gość: kasia Re: popelnie samobojstwo przez tradzik,juz nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:07
        Normaderm -Vichy,na zaawansowany trądzik..dziewczyno!!!!
        Ma sprawdzonego lekarza w Katowicach więc jak będzie potrzeba ja równiez podam
        adres
        • Gość: Olga24 Re: popelnie samobojstwo przez tradzik,juz nie ma IP: 81.219.123.* 05.12.05, 21:16
          przeciez ona nie sprecyzowała co jej jest dokładnie czy ten trądzik jest
          zaawansowany czy też nie, ja tylko napisałam co ja robiłam jak miałam sprawy
          trądzikowe a to do niej bedzie należało czy zastosuje sie do jakiejś rady czy
          tez nie. Czytaj uważnie!
        • Gość: Dziuba do Kasi i nie tylko :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:20
          Tez mam spore problemy z twarza. Przez ponad 4 lata leczyli mnie na "zwykly"
          tradzik. Pakowali we mnie najrozniejsze antybiotyki, mascie i inne specyfiki
          dostepne na polskim-i nie tylko-rynku.Robilam badania hormonalne, odwiedzalam
          endokrynologow itd. W momencie gdy poraz 5 zmienilam lekarza dermatologa ten
          jako jedyny zdecydowal sie zrobic mi jakies konkretne badanie. Zrobiono mi wymaz
          z wykwitow skornych i po ponad 4 latach dowiedzialam sie ze moj fatalny wyglad
          twarzy zawdzieczam GRONKOWCOWI!!! Niestetety do dzisiejszego dnia moj problem
          nadal trwa i nic nie pomaga. Znowu zastanawiam sie nad zmiana lekarza, ale czy
          to w ogole ma sens?? Kasiu rowniez jestem z Katowic i jesli moglabys mi dac
          namiary na tego "sprawdzonego" Twojego lekarza to bylabym Ci bardzo wdzieczna.
    • Gość: kasia Re: popelnie samobojstwo przez tradzik,juz nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:23
      Miałam to samo. Rok leczyłam sie u dermatologa w przychodni i nic zero efektu.
      Poszłam do prywatnego i brałam rozaccutane. Rok spokoju i jakieś pół roku temu
      znów powrót tylko ze zdwojoną siłą. Przeczytałam kilka książek o oczyszczaniu
      organizmu i 2 litry wody bratek mydło siarkowe i co najważniejsze precz z
      rękami od twarzy dokładnie tam gdzie trzymałąm ręce podczas czytaniaczy
      oglądania tv miałam największe wysypy. Sprubój i jeszcze tego nie masz nic do
      stracenia.Wiem co mówię
      • Gość: Do Kasi Re: popelnie samobojstwo przez tradzik,juz nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:32
        Kasiu a jaki teraz jest stan Twojej cery? Czy juz nic Ci nie wyskakuje? Czy
        oprocz tego bratka (ktorego juz w sumie pilam kiedys) i 2 litrow wody
        mineralnej, stosujesz jakas konretna diete? Ja niestety roaccutanu nie moge barc
        ze wzg. na inne schorzenia! Zastanawiam sie teraz nad laseroterapia! Ale czy to
        nie beda pieniadze wyrzucone w bloto?
        • Gość: Dziuba do Kasi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:33
          Kasiu a jaki teraz jest stan Twojej cery? Czy juz nic Ci nie wyskakuje? Czy
          oprocz tego bratka (ktorego juz w sumie pilam kiedys) i 2 litrow wody
          mineralnej, stosujesz jakas konretna diete? Ja niestety roaccutanu nie moge barc
          ze wzg. na inne schorzenia! Zastanawiam sie teraz nad laseroterapia! Ale czy to
          nie beda pieniadze wyrzucone w bloto?
          • Gość: kasia Re: do Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:48
            Obecnie nie mam prawie żadnych niespodzianek czasami pojedyncze na czole przed
            okresem. Wydaje mi sie że najbardziej pomogła mydło siarkowe i "niemacanie"
            twarzy.Oprócz tego krem lysanel z kwasami i żel dermedic nawilżający jest
            naprawde super. Jak czytałam w jednej książce żedna kuracja szokowa nie
            przyniesie rezultatów na długo. Może jednak sie wstrzymaj z laserem. A co do
            diety to stosuję diete niełączenia ale to raczej na odchudzanie. Pozdrawiam
            • polla4 Re: do Kasi 06.12.05, 08:55
              a może helicobacter pylori?
    • Gość: mila Re: popelnie samobojstwo przez tradzik,juz nie ma IP: *.echostar.pl 06.12.05, 09:39
      Dokładnie tak jak Ty przez długie lata męczyłam sie z tym problemem. Nic nie
      pomagało, a próbowałam chyba wszystkiego. Jedynym rozwiązaniem okazała się
      dieta, która pozwoliła mi schudnąć, rozwiązać problemy z bolesnymi miesiączkami
      i wyleczyć cerę. Zrezygnuj z cukrów. Poczytaj sobie o metodzie Montignac. Powodzenia
    • kasiunia62 Re: popelnie samobojstwo przez tradzik,juz nie ma 06.12.05, 10:44
      Kiniu ja mam to samo ;(
      A dziś robię następny krok i 1 raz idę na oczyszczanie twarzy! Boję się ze mi
      rozniesie krostki, ale chcę spróbować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka