Dodaj do ulubionych

szpecacy wąsik

IP: 80.48.229.* 17.10.02, 20:07
Nad moja górna warga jest pare włosków ,moze nie jest ich dużo ale są
widoczne.Bardzo źle się z tym czuje ale niewiem jaką metode wybrać do ich
usuniecia tak aby za szybko nie odrastały.Poradźdźcie coś!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: szpecacy wąsik IP: nchobo* / *.kabel.telenet.be 17.10.02, 20:16
      Czytalam kiedys o utlenianiu takich wloskow .
    • Gość: kragmel Re: szpecacy wąsik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 20:26
      a moze sprobuj je rozjasnic?
      z powodzeniem uzywam preparatu Sally Hansen Creme Hair Bleach for Face.
      kosztuje ok 30pln, wyglada na to, ze starczy mi na dluuugo.
      nie podraznia; w ramach krolika wystapila moja przyjaciolka, ktora uczula
      wszystko, a ten krem o dziwo nie ;-)
      • Gość: maya Re: szpecacy wąsik IP: 80.48.229.* 18.10.02, 18:45
        gdzie można dostać taki krem, tzn czy jest w jakiejś wysyłkowej. Niestety nie
        mieszkam w W-wie a z Sally Hansen zdarzało mi się widywać tylko preparaty do
        paznokci. Moze jest jakaś sieć sklepów, do których można się udać.
        • Gość: kragmel Re: szpecacy wąsik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 19:36
          ja swoj rozjasniacz kupilam w GC w wawie.
          znalazlam na www.perfumki.pl . nazywa to sie tam "krem do wlosow", to jest
          wersja do calego ciala, ale z tego, co zrozumialam ze strony SallyHansen,
          rozni sie od wersji "twarzowej" iloscia. kosztuje 33pln.
          nigdy w zyciu nic z tych www.perfumek nie zamawialam, wiec nie wiem, czy
          polecac zakup :(

• Gość: r Re: szpecacy wąsik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 20:27
      Czytałam tutaj na forum o specjalnym wosku Sally Hansen do wąsików.
      • Gość: Monika Re: szpecacy wąsik IP: *.magma-net.pl 18.10.02, 22:34
        A czy ktoś wie,gdzie we Wrocławiu można zdobyć ten preparat???Również cierpię
        z powodu widocznego wąsika:(((
        • silie Re: szpecacy wąsik 19.10.02, 10:39
          Ja usunełam wąsik woskiem u kosmetyczki; było to parę lat temu i już nie odrósł
          mi nigdy taki wąs jak przedtem.
          Pojawiają się pojedyncze włoski, które usuwam pęsetą przy okazjii regulacji
          brwi.
          Hihi, wprawdze brwi regulują codziennie,bo zawsze cos mi tam wyrośnie, ale
          lubię to; swoisty relax;)))
          Nie wydaje mi się, żeby rozjasnianie było najlepszym sposbem...przeciez i tak
          będzie te włosy widać! Tym bardziej jeśli jesteś brunetką czy szatynką.
          Na głowie włosy masz ciemne, a wąsik w kolorze blond? Wygląda to smiesznie;
          Lepiej usunąć definitywnie, tylko nie golić!!!
          pzdr, s.
          • Gość: kragmel Re: szpecacy wąsik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 13:39
            silie napisała:

> Nie wydaje mi się, żeby rozjasnianie było najlepszym sposbem...przeciez i tak
            > będzie te włosy widać! Tym bardziej jeśli jesteś brunetką czy szatynką.
            > Na głowie włosy masz ciemne, a wąsik w kolorze blond? Wygląda to smiesznie;
            > Lepiej usunąć definitywnie, tylko nie golić!!!
            > pzdr, s.

rozjasnienie jest dla mnie sposobem, bo:
            1. tych wloskow naprawde nie widac (oczywiscie, ja je widze, ale wiem, ze tam
            sa :-) nie tylko zmieniaja kolor, ale staja sie slabsze.
            2. wosk w moim przypadku konczyl sie zawsze ranami na twarzy.

pozdrawiam, karolina
        • ladyblue Re: szpecacy wąsik 19.10.02, 17:01
          Gość portalu: Monika napisał(a):
          > A czy ktoś wie,gdzie we Wrocławiu można zdobyć ten preparat???Również cierpię
          > z powodu widocznego wąsika:(((

w Empik Megastore - poszerzyli ofertę i mają stand Sally Hansen
    • Gość: gaga Re: szpecacy wąsik IP: *.31.3.213.dial.bluewin.ch 19.10.02, 14:39
      Korzystam regularnie z plastrow STREP cristal do depilacji.
      Polecam.
      • Gość: wow Re: szpecacy wąsik IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.02, 17:27
        NIE PROBOWAC TEGO W DOMU!

moja sasiadka goli swoje wasiki, BA to kiedys byly wasiki, teraz to juz niezly
        zarost jej sie zrobil.

• Gość: Aga Re: szpecacy wąsik IP: *.future-net.pl 19.10.02, 19:28
          moim zdaniem tlenienie to kiepski pomysł (i tak widać), wosk/golenie jeszczez
          gorszy (odrasta więcej), radziłabym usunąć laserem.
    • Gość: XXX Re: szpecacy wąsik IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 19.10.02, 19:39
      Możesz użyć wosku. Możesz też wybrać się do kosmetyczki, ona napewno będzie
      wiedziała co ci poradzić.
    • Gość: XXX Re: szpecacy wąsik IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 19.10.02, 19:51
      Kiedyś była też taka reklama w telewizji i można było zamówić (chyba tele
      zakupy), ale dokładnie nie pamiętam jak to się nazywa i co to jest. To tak
      przytykało się włoska, trzymało przez chwilę ( chyba, żeby jakieś ciepło, prąd
      do cebulki dotarł, cholera zapomniałam jak to działało) i się potem wyrywało.
      Zapewnienia były takie, najpierw rosną słabsze, a potem włoski po jakimś czasie
      w ogóle nie odrastają. Może ktoś by dokładniej wiedział, co to było, bo ja
      widziałam tą reklamę tylko raz i dokładnie nie pamiętam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka