Dodaj do ulubionych

A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie...

IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 17.10.02, 21:04
... i zazdrość mnie zżera okrutna... ach...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcy Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 21:07
      A ja zapraszam do Chelma. Na pewno wszystkie wiecie gdzie to jest;-)) A tak
      powaznie, to Zakopane jak najbardziej.
      pozdr
    • Gość: Donata Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 21:24
      A może jednak nie było by nas tak mało w tym naszym pięknym grodzie Kraka?!
      Może jednak warto by chcieć coś zrobić? Ja jestem jak najbardziej ZA. Czy ktoś
      jeszcze??
      Pozdrawiam i czekam na Wasz odzew :-)
      • Gość: Anja Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 07:59
        Ja też popieram Kraków!!!!! Zróbmy coś!
        • Gość: CASH Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: 195.136.33.* 18.10.02, 09:18
          mnie też się marzy spotkanie w Krakowie.
          I jestem jak najbardziej za!!!!!!!!!!!
          Z pewnością będzie nas mniej, ale to nie znaczy że będzie mniej fajnie ;-)

Kto jeszcze jest chętny???

Pozdrawiam
    • Gość: Hanuś Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: *.net.autocom.pl 18.10.02, 09:25
      Na spotkanie w Krakowie, zgłaszam akces:).
    • Gość: Hanuś Prpopozycja alternatywna w Krakowie... IP: *.net.autocom.pl 18.10.02, 09:37
      Dziewczyny coś mi przyszło do głowy.
      Jestem na liście pl.rec.uroda. Tam też gadamy o urodzie itp.
      Mamy spotkanie w poniedziałek 21 października o 17.30 na Placu Mariackim pod
      fontanną. Później zaplanowałyśmy pójście do pubu u Luisa. To pierwsze takie
      nasze spotkanie. I jestem pewna, że jeśli macie ochote to możecie przyjść i
      będziecie bardzo mile widziane. Serdecznie Was zapraszam. Im nas więcej tym
      będzie fajniej:).
      pozdrawiam Hanuś
      • Gość: Donata Re: Prpopozycja alternatywna w Krakowie... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 18.10.02, 13:17
        Jeśli nas tylko zechcecie??? - to ja się piszę. Może być super. Połączmy siły a
        zabawa napewno będzie przednia :-)) Co Wy na to??
        Hanuś zorientuj się czy będziemy jednak mile widziane???
        Pozdrawiam
      • kromka Re: Prpopozycja alternatywna w Krakowie... 21.10.02, 09:29

Hanuś, może jestem nierozgarnięta a może to po prostu poniedziałek rano.... ale
        jeśli możesz, wytłumacz mi co to znaczy: "Jestem na liście pl.rec.uroda"???.
    • Gość: Hanuś Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: *.net.autocom.pl 18.10.02, 15:28
      Zapytałam, ale to trylko formalność. Dziewczyny z grupy są naprawde fajne i
      kochane. I daje 100%, że ucieszy je więcej osób:). A moze będziecie miały
      ochotę po... na pojawienie się na liście kto wie:))).Poczekam jeszcze na odzew
      na moje pytanie, ale naprawde myślę że mogę was śmiało zaprosić. Co też
      czynię:)))
      Napisałam gdzie i kiedy. Do zobaczenia.
      Hanuś
      • mia77 Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... 19.10.02, 13:20
        Ja jestem za dwoma rękami, tylko mam nieco obawy, że nie będę znała nikogo
        nawet z netu... buu... przygarniecie samotną...?

Sa jeszcze jakieś chętne stąd? Nie ukrywam, że bardzo bym chciała...
        • Gość: Donata Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.10.02, 23:09
          Ja jestem bardzo za ale - no właśnie nie mogę w poniedziałek. Niestety pracuję
          do 22.00 :-(((( Ale ja chcę!!!! - postarajmy się o jakiś inny termin, a
          obiecuje się dostosować. Please!!
          Mia nie obawiaj się, że nikogo nie znasz. Ja również jestem "obca" i nie znam
          nikogo. To jest nas już dwie. I bardzo chętnie Cię poznam, Wszystkie chętnie
          poznam. I co da się coś zrobić?

Dziewczyny z Krakowa odezwijcie się, przecież napewno jest nas więcej.
    • Gość: illiga Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 18:13
    • Gość: Hanuś Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: *.net.autocom.pl 20.10.02, 19:44
      Spotkanie w poniedziałek tak jak pisałam 17.30 Plac Mariacki.
      Wszystkie jestście mile widzine:)
      Hanuś
      • Gość: Donata Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 21.10.02, 12:59
        :-((((
        • Gość: tiamik Donato.... IP: *.vdi.pl 21.10.02, 22:13
          Ja też właśnie wróciłam z pracy, a tak chciałam się spotkać...Nie wyszło, ale
          może jeszcze wszystko przed nami?
    • Gość: Hanuś Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: *.net.autocom.pl 22.10.02, 09:20

Donoszę, było fajnie. Ale nie ma się co martwić to nie ostatnie jak
      ustaliłyśmy:)))).
      H
      • mia77 Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... 23.10.02, 21:29

Ciekawa jestem, czy ktoś by reflektował na zbiegowisko w Krakowie takie
        stricte gazetowe...

PS A co to za forum, o którym pisałaś? Podaj jakis link może, chętnie bym
        zajrzała...
    • amelia_ Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... 27.10.02, 01:30

• lorna.d sprzatanie n/txt 29.10.02, 00:14
    • Gość: as Re: A mnie się marzy ZBIEGOWISKO w Krakowie... IP: *.proxy.aol.com 29.10.02, 03:40
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka