Dodaj do ulubionych

Loreal Casmire Perfect

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:49
Dziewczyny! Czy któraś z was używa może tego podkładu? Mam normalną cerę w
kierunku suchej i zastanawiam się nad jego kupnem. Szukam czegoć co ładnie
ujednolica twarz, wyrównuje koloryt, nie musi być bardzo kryjący.A może
loreal tchru matsch byłby lepszy? Doradźcie mi coś, bardzo proszę.
Zastanawiałam się też nad nowym MF ale bję się tej białej mazi, nie wiem co
to jest ta cała baza i po co...?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxwieczna Re: Loreal Casmire Perfect IP: 217.153.205.* 07.12.05, 09:23
      cashmire perfect jest super, ale nie dla suchej skóry (nawet na opakowaniu
      zaznaczone żeby do suchej nie używać). Z tych dwóch radziłabym raczej true
      match. Chociaż ten nie wygląda na twarzy tak pudrowo jak cashmire.
      • jade.fox Re: Loreal Casmire Perfect 08.12.05, 00:07
        A moim zdaniem Cashmere jest do niczego!
        gorszego podkładu nigdy nie widziałam, dobrze że to była darmowa próbka, w
        ogóle nie matuje a reklamują go jako matujący, szybko zastyga na twarzy i
        zostają smugi, średnio kryje. Lepszy jest True Match.
        A jeżeli szukasz matującego to polecam Lirene City Matt.

• tygrysio_misio Re: Loreal Casmire Perfect 10.12.05, 15:15
          mi tez zie nie podobal..no i do niego to przedewszystkiem trzeba miec super
          wygladzona skore i uzywac chyba jakies tlustej bazy kremowej pod spodem

dla mnie najepszy jest Natural Sensacion Rimmela
    • Gość: Nessie Re: Loreal Casmire Perfect IP: *.acn.waw.pl 08.12.05, 00:17
      True Match jest OK. (Rany, twoja pisownia tej nazwy zbiła mnie z tropu :D -
      świetna jesteś!) Ja mam cerę mieszaną w kierunku suchej. Niestety przy bardzo
      dużym przesuszeniu ten podkład uwidacznia tzw. "odstające skórki". Z tym że ja
      nie używam żadnego kremu pod podkład, może to dlatego... Ale normalnie jest super.
    • Gość: Kaja Re: Loreal Casmire Perfect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:03
      Było już wcześniej trochę o opinii na temat tego podkładu. Przetestowałam i nie
      polecam. Ja mam cerę trochę porowatą i właśnie jej nie wygładza tylko w nie
      wchodzi. Natomiast jestem b.zadowolna z podkładu la roche posay unifiance
      (kupiony w aptece ok.80 zł), świetnie wygładza, stapia się ze skórą i przede
      wszystkim jest b. wydajny
      • tygrysio_misio Re: Loreal Casmire Perfect 10.12.05, 15:13
        naprawde polecam la roche posay
        ale jak na mnie to nie ma koloru...musialabym kupic 2 i wymieszkac chyba:)

jestem bladzna i mam odcie n cos miedzy najjasniejszym kolorem (22 chyba) a
        drugim w kolejnosci(23?)
        • Gość: Iza Cashmire Perfect - PORAŻKA - NIE KUPUJ!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:43
          Absolutnie nie nadaje się do żadnej lekko podsuszającej się skóry. Ma pudrowo-
          kaszmirowe wykończenie - a to znaczy że podkreśla każdą nawet najmniejszą
          odstającą skórkę (której gołym okiem nie widać) i wygląda się jak jeż ...:(
          brrr... Jest ochydny!
          Ja mam mieszaną z suchymi policzkami, która czasem się łuszczy - efekt po
          Cashmire był tragiczny. Za to kupiłam sobie Translucide Loreala i jestem super
          zadowolona - matuje i nie przesusza, lekko rozświetla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka