Dodaj do ulubionych

Panten Pro - V + Gęste i mocne

IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:00
Co sądzicie o tej serii? Warta jest spróbowania?
Obserwuj wątek
    • Gość: kamant Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:21
      up
      • slodzik1986 Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne 09.12.05, 19:53
        w ogole szampony Panten Pro V sa beznadziejne! wysuszaja skore glowy i zaraz
        wlosy a potem trzeba walczyc z luzpiezem? a czemu pytasz o ta serie? Moze cos
        ci doradze....
        • Gość: kamant Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:02
          Pozprostu zastanawiam sie nad kupnem. Nie chciałabym żeby mi wysuszyły (zarówno
          szampon jak odżywka) włosy a wręcz liczyłabym na nawilżenie. Poza tym fajnie
          byłoby gdyby mi się wzmocniły...
          • Gość: słodzik Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.chello.pl 09.12.05, 20:06
            hmm kup sobie Gliss Kur-a w plynie. Jest to regenerujący jedwab w płynie.
            Kosztuje ponad 10zł 200ml ale mysle ze warto. Nawilza włoski, robią sie miekkie
            i ładnie pachna.
            • Gość: kamant Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:50
              Miałam, miałam...:-)(właśnie kończę "jedwabnego"Gliss Kura). Niemniej jednak z
              uporem maniaka pytam o ww. serię. Spotkałam się z bardzo pozytywnymi opiniami
              na temat Złotej Serii Panten ale zaciekawiła mnie seria "Gęste i mocne". Może
              jednak ktoś ją stosuje i zechce się podzielić wrażeniami. Będę wdzięczna!!Pozdr.
              • Gość: jo-asiunka Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:57
                Czy z tej serii oprócz szamponu i odżywki jest też maska? Bo szukam czegoś
                takiego właśnie, a w reklamie tv zamjaczyły mi trzy produkty, miedzy innymi cos
                w pudełeczku. Ktoś wie?
                • Gość: jo-asiunka Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:00
                  no tak, jest. mogłam sama znaleźć.
                  Tu o tej serii:
                  www.kosmetyki.naczasie.pl/
    • Gość: kamant Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:34
      Trzeba chyba spróbować, by móc się przekonać...
      • Gość: Beta Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.05, 21:57
        Ja od lat uzywam tylko szamponów tej firmy, i uważam je za najlepsze ,ale kazdy
        ma swoich faworytów...mam piekne długie włosy,zdrowe,nie rozdwojone koncówki i
        mysle,ze to własnie dzieki tym szamponom,ale jak wspomniałam,uwywam ich od
        lat...Spróbowałam tej serii w/w i fakt: włosy dobrze sie układaja,sa
        jakby ,,sztywniejsze",co mi odpowiada,bo włosy mam proste i lejace...Jednak
        zostane przy Złotej serii i do włosów farbowanych...
        • Gość: Beta Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.05, 22:35
          dodam jeszcze,ze nieprawda jest ,ze powoduja łupiez,ja go nigdy nie miałam,oraz
          ze wysuszaja włosy,a wręcz przeciwnie, nawilżaja...poprostu jednemu pasuje
          cos ,innemu nie,nie nalezy uogólniac,ze ci nie bedzie pasował,jak sugeruje
          słodzik..poprostu sama sama sie przekonaj..
          • Gość: malenka Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:15
            warto, są bardzo dobre
      • Gość: up Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:47
        up
    • Gość: Lenka Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.chello.pl 10.12.05, 16:31
      Kupiłam dzisiaj,będę dopiero testować.Myślę że warto spróbować.Obiecanki firmy
      brzmią zachęcająco dla osób które mają cienkie włosy.
      • Gość: vikaa Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne IP: *.tychy.msk.pl 12.12.05, 13:59
        ja od dawna stosuje odżywki z panten i to są moje ulubione. Fakt faktem ze
        szampon mam inny ktory tez uzywam od bardzo bardzo dawna ale ja mam od
        wiekszosci lupież a do Heden Shoulders mam zaufanie. Po odzywkach Pantene
        zauwazylam że mam silniejsze i gstsze włosy, no i nie obciazaja wlosow.
    • greta.greta Re: Panten Pro - V + Gęste i mocne 12.12.05, 14:06
      Pierwsze słysze, że używanie szamponu+odżywka spowoduje, że włosy cienkie i
      słabe zrobią się zaraz grube i mocne. Dziewczyny to jest sprawa genetyki. Jak
      ktoś nigdy w zyciu nie miał grubych włosów to jedynie może je co najmniej
      dobrze odżywić i zwiększyć ich objętośc, a nie uzyć "magicznego" kosmetyku i
      miec burzę włosów na głowie. To jest bzdura.

Ten szampon może jedynie zwiększyć objętośc włosów i jedynie odżywić, choć co
      do tego drugiego to moge mieć zastrzeżenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka