roodanaserio 22.10.02, 16:00 gAndzia jest w Polsce, nie zginela w Grecji. r Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brenya Re: O gAndzi - dla zainteresowanych 22.10.02, 16:33 O matko! A miala zginac??? Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: O gAndzi - dla zainteresowanych 22.10.02, 19:01 brenya napisała: > O matko! A miala zginac??? były takie podejrzenia :-)) dobrze, że się nie sprawdziły Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: O gAndzi - dla zainteresowanych 22.10.02, 21:25 Ee tam,a kto by ją tam miał porwać w tej Grecji? Takie straszydło? Nie odzywa się bo ją pewnie w robocie pogonili,że ze służbowego kompa głupoty na forum wypisuje. Całuski dla Ryśka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Droga Grażynko IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 22.10.02, 22:59 Nawet mnie wkurzyłaś, co nie jest prostym zadaniem. Daj sobie spokój z tymi bezsensownymi wpisami.TO nudne. Nudniejsze niż "KLan" . Odpowiedz Link Zgłoś
srajda Re: Droga Grażynko 22.10.02, 23:08 Nudne jest czytanie na publicznym forum o tym, że ktoś jednak nie zginął w Grecji... od czego są prywatne maile? **************************************** Koalicja Przeciw Umysłowym Zatwardzeniom **************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: Droga Grażynko 22.10.02, 23:15 > grazynka idiotinka [..] > Nie odzywa się bo ją pewnie w robocie pogonili,że ze służbowego kompa głupoty na forum wypisuje. Musiala by pogonic sama siebie, bo ostatnio piastowala funkcje zastepcy redaktor naczelnej. Ale biorac pod uwage poziom forom, od kiedy zawitalas tu Ty - wcale sie jej nie dziwie. > srajda Nudne jest czytanie na publicznym forum o tym, że ktoś jednak nie zginął w Grecji... od czego są prywatne maile? Gdybys byla na spotkaniu [a nie bylo Cie oficjalnie, gwiazdo] to bys wiedziala, o co chodzi. Nie nalezysz niestety do TWA, wiec trudno :) Polecam ogladanie TV, zamiast czytania postow, ktore Cie rzekomo nie interesuja. r Odpowiedz Link Zgłoś
srajda Re: Droga Grażynko 22.10.02, 23:20 Ruda Tobie natomiast polecam zmianę partnera z tego napędzanego prądem na żywego. Pomaga nieco lepiej w rozładowywaniu napięcia przedmiesiączkowego. Tylko weź sobie ślepego, głuchego i głupszego od siebie. I postaraj się wyzbyć przyzwyczajeń z użytkowania elektrycznego penetratora, żaden facet nie lubi jak mu się kabelek wkłada w trakcie. Doopsnij sobie wreszcie i odpadnij na dzisiaj od klawiatury, nie tylko ja mam Ciebie dość. Uprzedzam, ja tu lubię przychodzić, nika srajda używam tylko jak muszę. TWA... heh... pewnie połączone penetratory zużywają ciężkie kilowaty... **************************************** Koalicja Przeciw Umysłowym Zatwardzeniom **************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Droga Grażynko 23.10.02, 09:46 Srajdunia, gdybyś choć trochę umiała czytać, a nie tylko bezmyślnie waliła w klawiaturę (nb. jak to się mówi "głodnemu chleb na myśli" więc, sądząc z twoich postów chyba by ci się przydało inne walenie)to byś wiedziała, że podobne rady dal Roodej są nie na czasie. Zgadnij dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
luz-blues a propos poziomu 23.10.02, 10:30 > > Musiala by pogonic sama siebie, bo ostatnio piastowala funkcje zastepcy > redaktor naczelnej. Ale biorac pod uwage poziom forom, od kiedy zawitalas tu > Ty - wcale sie jej nie dziwie. > > Dla wyjaśnienia: jak wynika z jej adresu, gAndzia pełni tę zaszcztna funkcję w Super Expressie. Przypuszczalnie temat jej ewentualnego zniknięcia pojawi się niebawem na łamach. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: a propos poziomu 23.10.02, 10:39 interesujacy wniosek, ale nieprawdziwy. ponadto, skoro nie zniknela, raczej nie bedzie o tym cover story, prawda, pani pierwszy-raz-odzywam-sie-na-forum? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
znak_yrden Re: a propos poziomu 23.10.02, 12:17 anexxo, co masz przeciwko osobom odzywającym się pierwszy raz na forum? Dla nich to inicjacja... taka a nie inna, na inna nie maja szans. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: a propos poziomu 23.10.02, 12:27 Nie wiesz,że Annexa i Rooda są adminami tego forum?To ich prywatne forum i one tu rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
znak_yrden Re: a propos poziomu 23.10.02, 12:28 grazyno, idż daj ryskowi kawki i zmień opony na zimowe, bo juz pora. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: a propos poziomu 23.10.02, 12:57 nie mam nic przeciwko nim. poza faktem, ze to megaofftopik, bo forum nazywa sie uroda a nie "jak ambitna jest gazeta, w ktorej nie pracuje jedna z forumowiczek". grazynko, matouku - nie odrobilas pracy domowej. mam inne forum prywatne na tym serwerze, podawalam linka. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
sabna Re: a propos poziomu 23.10.02, 15:17 No nie ja chyba mam coraz większą wadę wzroku i urojenia. To ten watek był on- topic i tylko tamta wypowiedź była niena tamat? Ochrzaniać kogoś że pisze nie na temat w wątku dotyczącym powrotu kogoś tamz wakacji to się nazywa ontopic. Odpowiedz Link Zgłoś