Dodaj do ulubionych

O gAndzi - dla zainteresowanych

22.10.02, 16:00
gAndzia jest w Polsce, nie zginela w Grecji.

r
Obserwuj wątek
    • brenya Re: O gAndzi - dla zainteresowanych 22.10.02, 16:33
      O matko! A miala zginac???
      • ptasia Re: O gAndzi - dla zainteresowanych 22.10.02, 19:01
        brenya napisała:

> O matko! A miala zginac???
        były takie podejrzenia :-)) dobrze, że się nie sprawdziły
        • grazyna-lubicz Re: O gAndzi - dla zainteresowanych 22.10.02, 21:25
          Ee tam,a kto by ją tam miał porwać w tej Grecji? Takie straszydło? Nie odzywa
          się bo ją pewnie w robocie pogonili,że ze służbowego kompa głupoty na forum
          wypisuje.
          Całuski dla Ryśka.
          • Gość: Margaret Droga Grażynko IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 22.10.02, 22:59
            Nawet mnie wkurzyłaś, co nie jest prostym zadaniem. Daj sobie spokój z tymi
            bezsensownymi wpisami.TO nudne. Nudniejsze niż "KLan" .
            • srajda Re: Droga Grażynko 22.10.02, 23:08
              Nudne jest czytanie na publicznym forum o tym, że ktoś jednak nie zginął w
              Grecji... od czego są prywatne maile?

Koalicja Przeciw Umysłowym Zatwardzeniom
              • roodanaserio Re: Droga Grażynko 22.10.02, 23:15
                > grazynka idiotinka

[..] > Nie odzywa się bo ją pewnie w robocie pogonili,że ze służbowego kompa
                głupoty na forum wypisuje.

Musiala by pogonic sama siebie, bo ostatnio piastowala funkcje zastepcy
                redaktor naczelnej. Ale biorac pod uwage poziom forom, od kiedy zawitalas tu
                Ty - wcale sie jej nie dziwie.

> srajda

Nudne jest czytanie na publicznym forum o tym, że ktoś jednak nie zginął w
                Grecji... od czego są prywatne maile?

Gdybys byla na spotkaniu [a nie bylo Cie oficjalnie, gwiazdo] to bys wiedziala,
                o co chodzi. Nie nalezysz niestety do TWA, wiec trudno :)
                Polecam ogladanie TV, zamiast czytania postow, ktore Cie rzekomo nie interesuja.

r
                • srajda Re: Droga Grażynko 22.10.02, 23:20
                  Ruda

Tobie natomiast polecam zmianę partnera z tego napędzanego prądem na żywego.
                  Pomaga nieco lepiej w rozładowywaniu napięcia przedmiesiączkowego.

Tylko weź sobie ślepego, głuchego i głupszego od siebie.
                  I postaraj się wyzbyć przyzwyczajeń z użytkowania elektrycznego penetratora,
                  żaden facet nie lubi jak mu się kabelek wkłada w trakcie.

Doopsnij sobie wreszcie i odpadnij na dzisiaj od klawiatury, nie tylko ja mam
                  Ciebie dość. Uprzedzam, ja tu lubię przychodzić, nika srajda używam tylko jak
                  muszę.

TWA... heh... pewnie połączone penetratory zużywają ciężkie kilowaty...

Koalicja Przeciw Umysłowym Zatwardzeniom
                  • miriam_73 Re: Droga Grażynko 23.10.02, 09:46
                    Srajdunia, gdybyś choć trochę umiała czytać, a nie tylko bezmyślnie waliła w
                    klawiaturę (nb. jak to się mówi "głodnemu chleb na myśli" więc, sądząc z twoich
                    postów chyba by ci się przydało inne walenie)to byś wiedziała, że podobne rady
                    dal Roodej są nie na czasie. Zgadnij dlaczego?
                • luz-blues a propos poziomu 23.10.02, 10:30
                  >
                  > Musiala by pogonic sama siebie, bo ostatnio piastowala funkcje zastepcy
                  > redaktor naczelnej. Ale biorac pod uwage poziom forom, od kiedy zawitalas tu
                  > Ty - wcale sie jej nie dziwie.
                  >
                  >
                  Dla wyjaśnienia: jak wynika z jej adresu, gAndzia pełni tę zaszcztna funkcję w
                  Super Expressie. Przypuszczalnie temat jej ewentualnego zniknięcia pojawi się
                  niebawem na łamach.
                  • anexxa Re: a propos poziomu 23.10.02, 10:39
                    interesujacy wniosek, ale nieprawdziwy.

ponadto, skoro nie zniknela, raczej nie bedzie o tym
                    cover story, prawda, pani pierwszy-raz-odzywam-sie-na-forum?

xx.
                    • znak_yrden Re: a propos poziomu 23.10.02, 12:17
                      anexxo, co masz przeciwko osobom odzywającym się pierwszy raz na forum? Dla
                      nich to inicjacja... taka a nie inna, na inna nie maja szans.
                      • grazyna-lubicz Re: a propos poziomu 23.10.02, 12:27
                        Nie wiesz,że Annexa i Rooda są adminami tego forum?To ich prywatne forum i one
                        tu rządzą.
                      • znak_yrden Re: a propos poziomu 23.10.02, 12:28
                        grazyno, idż daj ryskowi kawki i zmień opony na zimowe, bo juz pora.
                      • anexxa Re: a propos poziomu 23.10.02, 12:57
                        nie mam nic przeciwko nim. poza faktem, ze to megaofftopik, bo forum nazywa sie
                        uroda a nie "jak ambitna jest gazeta, w ktorej nie pracuje jedna z
                        forumowiczek".

grazynko, matouku - nie odrobilas pracy domowej. mam inne forum prywatne na tym
                        serwerze, podawalam linka.

xx.
                        • sabna Re: a propos poziomu 23.10.02, 15:17
                          No nie ja chyba mam coraz większą wadę wzroku i urojenia. To ten watek był on-
                          topic i tylko tamta wypowiedź była niena tamat? Ochrzaniać kogoś że pisze nie
                          na temat w wątku dotyczącym powrotu kogoś tamz wakacji to się nazywa ontopic.
    • Gość: a Re: O gAndzi - dla zainteresowanych IP: *.chello.pl 23.10.02, 17:38
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka