Dodaj do ulubionych

Jabu'she krem po oczy

15.12.05, 13:45
Poleciłyście mi jakis czas temu ten krem, obiecałam wtedy że napiszę za jakiś
czas, czy sie sprawdził. Jestem zadowolona. Skóra jest nawilżona, zmarszczki
mimiczne lekko wygładzone. Nie ma obrzęku. Nie uporał sie tylko z cieniami,
ale otrzymałam je w spadku (geny), więc...:) Nie wypróbowałam dotąd kremu na
dzień i na noc, bo konczę Erisa. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Beta Re: Jabu'she krem po oczy IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 14:46
      Witaj chmuurko ! : )....miałam własnie cie o to pytać, ciesze sie,ze ci
      odpowiada, mnie równiez pasuje,mam jeszcze 1 tubke schowana na ,,czarną
      godzine" ,,pzdr...
      • elastynka Re: Jabu'she krem po oczy 15.12.05, 15:22
        Czy kupowałyście ten krem w aptece? A jeśli tak to czy tubka (pod korkiem) była
        zabezpieczona folią czy też nie? Dzięki
        • chmuurka Re: Jabu'she krem po oczy 15.12.05, 15:30
          Tak, kupowałam ten krem w aptece. Kosztował 69 zł, ale naprawde nie pamietam czy
          mial folie zabezpieczającą pod zakrętką. Zamierzam kupic kolejny, wtedy
          sprawdzę, choc mam świadomość że wówczas możesz juz tej info nie potrzebować.
        • Gość: do elastynki Re: Jabu'she krem po oczy IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 18:14
          ..jabushe pod oczy który mam teraz miałam bez tej srebrnej folii pod korkiem,
          tez na to zwróciłam uwage,bo to było po raz pierwszy,a miałam ich juz pare..ten
          drugi mam zabezpieczony ta folią...ale nie widzę róznicy,z tym bez folii a z
          nią..
          • elastynka Re: Jabu'she krem po oczy 16.12.05, 15:08
            Dzięki, pocieszyłaś mnie. Kupiłam ten krem z drugiej ręki jako nieużywany i tak
            sobie wzięłam do serca, że to jakaś podróba, że nie mogę się do niego
            przekonać. A skórę pod oczami mam w strasznym stanie, jest wysuszona i
            pomarszczona, wygląda na kilkadziesiąt lat więcej niż reszta twarzy. W takim
            razie z nadzieją czekam na efekty.
            Pozdrawiam,
            e.
      • chmuurka Gorące pozdrówka dla Ciebie, Beta:)) 15.12.05, 15:32
        Może masz jeszcze w zanadrzu jakiś hicior kosmetyczny i podzielisz się ze mną,
        tak jak Jabuszkiem?:)
        • Gość: Beta A dla ciebie całuski moja Chmuuuurko!! IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 18:09
          Oj droga Chmurko, jestem maniakiem kosmetyków, i przeszłam juz niejeden
          test...mam 30 lat,ty chyba tez,jak pamietam..cera coraz bardziej sucha,..moje
          mega -kity,to juz wymieniam,co mam stale i czemu jestem wierna od dłuuugiego
          czasu:
          -do twarzy: system 3 kroki-Clinique nr.2 /mydło,tonik,emulsja,lub żel,wszystko
          mi pasuje/
          - kremy: jabushe,weleda, clinique,biotherm, declare ,stosuje na zmiane,nie mam
          oczywiscie wszystkich naraz,ale jak wyżej,te marki uważam za najskuteczniejsze..

- tusze: max factor,tez pasuja mi wszystkie
          -błyszczyki: clinique, max factor
          -cienie do oczu: art deco
          -puder do twarzy: superrr tani Manhattan antybakteryjny ,zawsze mam pod ręką +
          sypki clinique
          -baza pod makijaż shisheido,= zielony korektor tej firmy na zaczerwienienia na
          twarzy,głównie na zime..niestety ok.100 zł,ale mam je dłużej niz rok,wolę dobre
          i sprawdzone inwestycje..
          -podkład: żel-krem nawilżajacy koloryzujacy clinique
          -maseczki: anti-gravity clinique,nie znam lepszej,super wypoczeta twarz,lekko
          napieta..+oczyszczająca tej firmy
          ...dużo tego,co nie!!! ale wolę sobie na cos sprawdzonego i dobrego
          uzbierac,niz wydawać w ciemno pieniadze..too moje hity..a twoje???? PZDR..
          • Gość: Beta Re: A dla ciebie całuski moja Chmuuuurko!! IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 18:10
            ale napisałam,..,,moje mega-kity' ..ja chyba dzis jestem
            nieprzytomna..oczywiscie,ze chodziło o HITY !!
    • Gość: Beta Re: Jabu'she krem po oczy IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.05, 18:24
      ja tez mam problemy z cieniami pod oczami,i stale uzywam korektora loreal'a
      Magic Touch z pedzelkiem pod oczy,cena ok.40 zł, starcza na pare
      msc.,polecam..z sredniej półki to mój faworyt..
      • chmuurka Re: Jabu'she krem po oczy 16.12.05, 14:50
        Czesc Beta:) mnie sie okreslenie kity bardzo spodobalo:) Wielkie dzięki za Twoją
        listę. Odezwe się w sprawie moich faworytów kosmetycznych, teraz muszę biec..
        Życzę pogody mniej zwariowanej niż ta za moim oknem...Pozdrowka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka