basiek13 16.12.05, 17:58 Szukam i potrzebuję Waszej rady. Potrzebny dobry, może być droższy,byle nie marchewkowy. Jestem blada i patrzec na siebie nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ulik Re: Samoopalacz na zimę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:29 Samoopalacz DAX COSMETICS w piance. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Samoopalacz na zimę 19.01.06, 23:25 tez polecam daxa chociaz jak jestes bardzo blada to nir bedzie dobrze wygladac.moja dosc blada kolezanka sie nim smarowala i wyszlo tragicznie i nienaturalnie.ja mam ciemna karnacje wiec dla mnie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
monica222 Re: Samoopalacz na zimę 20.01.06, 08:57 hehe:)tez Ci polecam Daxa Cosmetisc w piance naparwde jest najlepszy i dalej naturalna opalenizne sama go uzywam od 2 miesiecy i jestem bardzo zadowolona:) Polecam Ci.Pozdrawiam Cie Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Samoopalacz na zimę 20.01.06, 09:17 a czy jest jakaś różnica miedzy tym samoopalaczem w piance, a w kremie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat.alka Re: Samoopalacz na zimę IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 20.01.06, 09:50 No to chyba mamy faworyta w katgorii samoopalacz, bo ja też stawiam na Dax Cosmetics w piance - rewelacyjny w rozprowadzaniu, złoty nie pomarańczowy i za 15zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gata.verde Re: Samoopalacz na zimę 21.01.06, 15:44 Flos-leku z zelu, jestem blondynka i nie chce mocnego efektu. Ma ladny odcien, nie tak jak inne zoltawy, bardzo naturalny i subtelny a zarazem zauwazalny efekt. No i nie wysusza nic a nic skory. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Samoopalacz na zimę 21.01.06, 18:02 Gdzie można kupić kosmetyki Flos-leku?? W aptekach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Samoopalacz na zimę 22.01.06, 14:52 gata.verde napisała: > Flos-leku z zelu, jestem blondynka i nie chce mocnego efektu. Ma ladny odcien, > nie tak jak inne zoltawy, bardzo naturalny i subtelny a zarazem zauwazalny > efekt. No i nie wysusza nic a nic skory. Czy kosmetyki firmy Flos lek są dostępne wyłącznie w internecie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gata.verde Kosmetyki flos-leku 23.01.06, 16:40 Ja je zamawiam na www.esentia.pl. Nie wiem czy mozna je kupic w aptece. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka23 Re: Samoopalacz na zimę IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.01.06, 16:32 Czesc ja tez mialam kiedys taki problem. Znajoma polecila mi, zeby jesc wlasnie duzo surowek marchewkowych z jablkiem. Oczywiscie bez cukru bo wtedy jest lepszy efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna101 Re: Samoopalacz na zimę 21.01.06, 18:09 Ja rowniez uwazam ze dax jest najlepszy, mimo ze uzywalam tych drozszych,w koncu znalazlam faworyta a mam jasna karnacje nawet bardzo:) polecam z czystym sumieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Samoopalacz na zimę 21.01.06, 18:15 Odnośnie samoopalacza Dax : czy jest podział na samoopalacz do jasnej i ciemnej karnacji?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martyna101 Re: Samoopalacz na zimę 21.01.06, 21:18 jesli chodzi o ten w piance to nie ma podzialu na jasna i ciemna karnacje, w zaleznosci jak intensywny chcesz odcien musisz nalozyc kilka razy:) ja mam bardzo jasna karnacje i dla mnie jest super:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pussycat_doll Re: Samoopalacz na zimę 21.01.06, 21:22 Tez polecam Dax w piance SUPEEER :) i badzo wydajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
turystka86 Re: Samoopalacz na zimę 22.01.06, 11:20 czy ten samoopalacz dax w piance bedzie sie nadawal do skory tlustej z problemami? tzn czy nie bedzie zatykal porow i powodowal powstawanie zaskornikow itp Odpowiedz Link Zgłoś
pussycat_doll Re: Samoopalacz na zimę 22.01.06, 12:11 oj za to bym sobie reki nie dala uciac :P z samoopalaczami bywa roznie, ale Dax nie dziala destrukcyjenie na skore :) Dziewczyny musicie sprobowac i ocenic na wlasnej skorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Samoopalacz na zimę IP: *.23.rev.vline.pl 22.01.06, 12:22 Ja polecam samoopalacz Solar firmy Venita. Używam wersji do jasnej karnacji Natural Brąz. Po 2-3 użyciach daje efekt naturalnej lekko brązowej opalenizny (nie żółtej i nie poamrańczowej). Odpowiedz Link Zgłoś
ulusia87 Re: Samoopalacz na zimę 22.01.06, 17:24 Dax ma lekką konsystencje,raczej nie zatyka porów :) Za to naprawdę ślicznie brązuje. polecam taką opcje: najpierw balsam, potem dax. NIE MA OPCJI ,żeby wtedy wyszły smugi. Odpowiedz Link Zgłoś