Gość: extreme h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 21:56 ...idealny na zimę ? Piszcie dziewczynki, pomóżcie mi znaleźć odpowiedni dla skóry skłonnej do przesyszania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maggi9 Re: Balsam do ciała ... IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:16 dove nutri body milk.Ja też zimą mam przesuszoną skóre i jeszcze ta warszawska woda fuj.A ten jest idealny,nawet jak sie smaruje co 2 dzień to moja skóra jest przyjemna i gładka.Lepszy nawet od granatowego nivea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Balsam do ciała ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.05, 22:18 NIemiecka Eldena, do kupienia na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Balsam do ciała ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.05, 22:27 Polecam AA do skóry wrażliwej o boskim malinowym zapachu :) Mniam cena ok 10zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggi9 Re: Balsam do ciała ... IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:52 aa jest całkiem niezły też go mam ale na przesuszoną skóre dove jednal lepiej działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: Balsam do ciała ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:56 Ja mam ostatnio krem do ciała Bielendy Beauty Milky i poradził sobie nawet z łuszczącą skórą na łydkach:) Jest z kozim mlekiem i naprawdę czuję, że działa. Odpowiedz Link Zgłoś