Dodaj do ulubionych

olejki eteryczne Profarm

19.12.05, 09:25
Mam pytanie: czy może któraś z Was stosowała te olejki? Czy są dobre?
Widziałam ich ofertę w Esentii, zamawiam tam różne rzeczy i chciałam za
jednym zamachem kupić też parę olejków, tylko nie wiem czy warto. Help:)
Obserwuj wątek
    • tuya Re: olejki eteryczne Profarm 19.12.05, 12:47
      Hej,
      ja mam pichtowy - dodaję do oleju do masażu, jest ok (przynajmniej na ile
      jestem w stanie to stwierdzić - tzn. nic mi po nim złego nie wyskakuje). Miałam
      też ich inne kosmetyki z olejkiem pichtowym, całkiem fajne ale nie w 100%
      naturalne.
      • visenna2 Re: olejki eteryczne Profarm 19.12.05, 13:03
        Dzięki.
        Chyba się skuszę na kilka tych olejków, bo ceny mają całkiem przyzwoite.
        • tuya Re: olejki eteryczne Profarm 19.12.05, 13:44
          Faktycznie - w stosunku do Polleny Aromy niektore ceny ceny maja lepsze. Tylko
          bym się zastanawiala np. przy różanym czy za taką cenę on jest rzeczywiście
          czystym olejkiem, nie rozcieńczanym. Raczej nie bo w Pollenie ten olejek
          kosztuje ponad 300 zl.
          • visenna2 Re: olejki eteryczne Profarm 19.12.05, 14:31
            Dokładnie nad tym samym się zastanawiałam:) Też uważam, że on coś za tani
            jest.
            • kaemka Re: olejki eteryczne Profarm 19.12.05, 21:52
              A czy różnica w cenie nie wynika z błędnego nazewnictwa? Ten drogi olejek
              Polleny Aromy to olejek z płatków róży damasceńskiej ( do produkcji 1 kg olejku
              potrzeba 2 ton płatków), a olejek różany Profarmu to olejek drzewa różanego,
              który zresztą jest też w ofercie Polleny Aromy i jego cena jest podobna do
              Profarmu.
              • kraxa pozbadzmyb sie 22.02.06, 15:04

• kraxa pozbadzmy sie spamerki 22.02.06, 15:05
                Bo szlag mnie trafia jak watki podskauja do góry, mam nadzieje, ze ktos cos
                dopisał, a to ta gwiazda bazarowa swoje trzy grosze wtraca do kazdej dyskusji
    • komodo1 Re: olejki eteryczne Profarm 21.02.06, 19:38
      Polecam w szczególności olejki firmy z Łodzi "Naturalne Aromaty". Do kupienia
      na www.rozlewniaperfum.bazarek.pl. Gdy nie ma określonego zapachu w ofercie, to
      pisz na maila właścicieli sklepu - sprowadzą w kilka dni. Cena - ostatnio chyba
      7zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka