Gość: katrina IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 21:03 lub cienie. nie szary, tylko srebrny. tak srebrny jak się da. na pewno ktoś używa srebrnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: srebrny cień 24.10.02, 22:06 art deco. swego czasu mialam dwa odcienie srebrzystego - ciemny i jasny. no, nie daje to efektu chromu na oku, ale swieci sie konkretnie. numerow nie znam, bo mam je wlozone w takie ichnie etui, ale sadze, ze rozpoznasz na wystawie. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
zoosia_lubicz ojejejej to fascynujące 24.10.02, 22:26 ojejejej to fascynujące, taki srebrny cień, jak to dobrze aneksa, że ty tak wszystko dobrze wiesz, ja też mam taką koleżankę w szkole i ona też wszystko wie i mówiła mi że taki srebrny cień to najlepiej jest kupić w sklepie z farbami srebrzyk, no formalnie sproszkowane aluminium i ja się tym nacieram i fajnie wyglądam, znaczy coolowo sie po tym wygląda Całuski i papatki dla wszystkich moich nowych przyjaciółek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elph Re: srebrny cień IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.10.02, 23:21 Błyszczyk do powiek i brwi - Gloss Regard Bourjois 02 - żywe srebro:) i piękny połysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: srebrny cień IP: *.netland.gda.pl 25.10.02, 01:25 lrp - angel dust miałam jeszcze jeden fajny takiej taniutkiej firmy, co się sprzedaje po kioskach ;) - fajny był, ale oczywiście go zgubiłam (jak wszystko) a. i srebrny philtre de nacre bourjois - to się bardzo błyszczy (srebra widać mniej, ale też jest, takie jakby próba 925), nie jest to co prawda cień sensu stricte, ale można go używać, do czego sie zachce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalen Re: srebrny cień IP: *.unizeto.pl 25.10.02, 11:59 Polecam: - srebrzysty cień w płynie kanadyjskiej firmy RUBY-rose, cena 10 zł (jest on w fikuśnej buteleczce, z aplikatorem z gąbki, zupełnie płynny, ale zaraz po nałożeniu - zastyga i trzyma się naprawdę długo; przed użyciem trzeba mocno wstrząsnąć) POLECAM - proponowny już Gloss Regard Borjouis - nr 02 - pojedyńczy cień JOKO - srebny ze srebnymi drobinkami (srebny pyłek). pzdr. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: srebrny cień IP: *.miks.uj.edu.pl 25.10.02, 12:16 Dzięki dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: srebrny cień 25.10.02, 16:45 > m Tez polecam Joko, ładny jasny kolorek, fajnie się rozciera, taniutki, tylko trzeba uważać, żeby tym pyłkiem nie obsypać wszystkiego wkoło. Odpowiedz Link Zgłoś
znak_yrden Re: srebrny cień 26.10.02, 19:24 ja zamiast srebrnego wole biało-perłowe, sliczny cień w tym kolorze, idealny do podkreslenia łuku pod brwiami ma Bell - i tanio- za chyba 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: srebrny cień 28.10.02, 21:43 Gość portalu: katrina napisał(a): > lub cienie. nie szary, tylko srebrny. tak srebrny jak się da. na pewno ktoś > używa srebrnych. Odpowiedz Link Zgłoś