pussycat_doll 26.12.05, 15:08 moja to Kolastyna-odżywcza i chłodząca. Jestem ciekawa jakie maseczki wy polecacie... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: ulubione maseczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:23 Dermiki w saszetkach i Dax Cosmetic migdały z miodem. Używam wszystkich naprzemiennie, nie ma mowy o niezużyciu tuby do końca bo się znudziło czy przestało działać, na każdy problem skóry i nastrój inna maseczka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: ulubione maseczki 28.12.05, 14:25 ja lubię oczyszczające maseczki z glinką - wygładzająca i zwężająca pory Lirene, korygująca strefa T Tołpy, z mułu lodowcowego Nu Skin; z odżywczych - moje ostatnie odkrycie to maseczka o zapachu toffi Oriflame, która nie tylko przepięknie pachnie, ale daje widoczny efekt odżywienia, wygładzenia, nawilżenia skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: ulubione maseczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:07 A ja uwielbiam Nivea Visage maseczka wygładzająca - peel off. Naprawdę ładnie wygładza i rozjasnia skórę. Przyznam się jednak bez bicia, że kupuję ją głównie dlatego, że sprawia mi dziką radość ściąganie jej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: ulubione maseczki 28.12.05, 15:27 kolastyna - chłodząca **** Kolastyna nawilzająca **** kolastyna biala glinka *** Dermika nasycenie **** Nivea Nawilzajaca ***** skóra sucha, wrażliwa, naczyniowa. największe niewypały: Dax cosmetics z miodem i migdałami Garnier z miodem do wrażliwej Nivea maseczka witaminowa z witaminą C Oceanic z jakąs smierdzącą wodą z wód antarktyki czy innym planktonem- paskudztwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś