katepat 27.12.05, 16:48 witam! czy ktoś mógłby mi polecić świetnego fryzjera w Katowicach (bądź okolicy)? będę wdzięczna za każdą podpowiedź :)) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mati711 Re: fryzjer w katowicach 29.12.05, 20:05 Akademia Berendowicz&Kublin ul 3Maja w katowicach obok New Yorkera Odpowiedz Link Zgłoś
katepat Re: fryzjer w katowicach 29.12.05, 21:13 Dziękuję Mati, a kogo konkretnie polecasz w tym salonie? Zależy mi na styliście, który dobrze obcina, a jednocześnie będzie w stanie osiągnąć na moich włosach zdecydowany, zimny popielaty blond ... (aktualnie praktycznie żółty... - a naturalny ciemny blond) Pani Agnieszka z dawnego Laurenta, która z moimi włosami radziła sobie jak nikt już dość dawno temu wyprowadziła się ze śląska i od tamtej pory nie mogę znaleźć "swojego" fryzjera, a moje włosy wyglądają jak wyglądają :-( P.S. życzę szampańskiej zabawy sylwestrowej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mati711 Re: fryzjer w katowicach 01.01.06, 20:07 Witam w tym zakladzie spokojnie zrobia odcien blond o dowolnej tonacji zimnego blondu kazdy z obecnie zatrudnionych jest bardzo dobry oczywiscie genialny jest pan Kublin i Berendowicz ale do nich sa dlugie kolejki poiewaz jak pamietam czesto sa na wyjazdach i bywaja tylko raz w tygodniu ale znam te ekipe i kazdy jest tam swietnie szkolony szczegolnie dobrzy sa faceci tam pracujacy Odpowiedz Link Zgłoś