Dodaj do ulubionych

Odnosnie podkladu Chanel Double Perfektion

IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.02, 13:32
Dziewczyny,
tak pisalyscie odnosnie tego podkladu i tyle zachwytow, ze chyba zbyt wiele
wyobrazilam sobie po takim podkladzie. Owszem jest dobry, ladnie kryje, ale
nie jest az tak rewelacyjny, jak by sie wydawalo po Waszych wypowiedziach.
Jak dla mnie jest rowny z tym plynnym podkladem Nivea czy dobrze dobranymi ze
sredniej polki.
Jestem rozczarowana, bo wydalam pieniadze a efekt normalny. W sumie moja
wina, bo moglam wziac probki, ale po tylu zachwytach moja czujnosc byla
uspiona.
Przestrzegam dziewczyny przed nieprzemyslanym zakupem produktu, szczegolnie
jesli jest drogi, bo podobal sie innym.
goraco pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: r Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfektion IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.02, 13:45
      Ja też się rozczarowałam, ale nie kupiłam podkładu, tylko najpierw go
      przetestowałam - dostałam troszkę od pani w Sephorze. Nie kryje, jest bardzo
      delikatny, ma nawilżać, ale mi przesuszoną skórę na nosie tylko bardziej
      uwidocznił (czego nie robi np. krem tonujący, którego używam). Jedna miła
      właściwość - jest aksamitny w dotyku.
      • Gość: niezadowolona Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfektion IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.02, 13:56
        No wlasnie, tez na czole porobily mi sie jakby zwalki suchej skory, tak jakbym
        conajmniej od miesiaca nie robila peelingu.
        Dobrze, ze wyprobowalas tester - ja narwana wyprubowalam na przegubie dloni i
        kupilam, no a po 2krotnym zastosowaniu klapa i rozcarowanie :-(((
        I jeszcze ta butelka z ktorej sie wylewa podklad, brr..
        • Gość: r Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfektion IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.02, 13:59
          Gość portalu: niezadowolona napisał(a):

> No wlasnie, tez na czole porobily mi sie jakby zwalki suchej skory, tak
          jakbym
          > conajmniej od miesiaca nie robila peelingu.
          > Dobrze, ze wyprobowalas tester - ja narwana wyprubowalam na przegubie dloni i
          > kupilam, no a po 2krotnym zastosowaniu klapa i rozcarowanie :-(((

Na błędach się człowiek uczy, niestety :(

> I jeszcze ta butelka z ktorej sie wylewa podklad, brr..

Dla mnie to też jest brrr, ale gdyby okazał sie nadzwyczajny, to pewnie bym się
          męczyła i nie narzekała :) Czego się nie robi dla urody ;)
          • martaa2 Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfektion 28.10.02, 16:01
            No widzicie dziewczynki to co służy jednym,wcale nie musi służyć drugim.Ja
            jestem entuzjastką tego podkładu i na mojej buzi sprawdza się znakomicie.To
            zdecydowanie najlepszy podkład jakiego używałam,owszem cena jest dosyć
            zaporowa,ale ja nie uważam,żebym wyrzuciła pieniądze w błoto.
            Zgadzam się jednak z wami,że za takie pieniądze buteleczka mogłaby być
            wygodniejsza np.z pompką,ale cóż.
            Kiedyś tutaj na forum dziewczyny zachwałały też Superbalanced
            Clinique ,wydębiłam więc próbkę w perfumerii,ale dla mnie ten podkład okazał
            się wręcz tragiczny.
            pzdr.
            • Gość: dorotekk Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfection IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 16:16
              Ja należę do wielkich entuzjastek tego podkładu, używam go od ponad 9 miesięcy
              i właśnie ubolewam bo niebawem mi się skończy i nie wiem czy ponownie będzie
              mnie stać na taki wydatek. Jedyna wada, to niewygodny sposób dozowania, ale
              poza tym nigdy nic tak naturalnego i pasującego do mojej skóry nie miałam.
              Pozdrawiam
              • Gość: zuzza Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfection IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 28.10.02, 16:25
                Ja również skusiłam się na podkład DP po przeczytaniu wątku pełnego zachytu na
                jego temat. I... jestem bardzo zadowolona, po 2 tygodniach stosowania mogę
                stwierdzić, że nigdy nie miałam tak wspaniałego podkładu, który spełniałby
                wszystkie moje wobec tego kosmetyku oczekiwania. Jednak mimo wszystko radzę
                przed kupnem wypróbowac.
    • hokusai Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfektion 28.10.02, 16:31
      Strasznie mi przykro, ja zachwalalam Fluide Universale, bo lepiej sie sprawdza
      na mojej suchej skorze. Ale dziewczyny, przeciez zawsze trzeba sprawdzac
      kosmetyki na wlasnej skorze! A te drogie koniecznie, chyba, ze nie szkoda nam
      tych pieniedzy w nie wladowanych. I Forum jest chyba najlepszym potwierdzeniem
      tej prawdy, gdyz wielokrotnie cuda, ktore jednym sluza znakomicie sa dla innych
      totalnym niewypalem. Szkoda mi cie bardzo, moze oglos ten podklad na forum?
      Moze ktoras z zadowolonych uzytkowniczek go od ciebie odkupi? POzdrawiam cie
      serdecznie, bo rozumiem bol (sama nie raz sie sparzylam, wiec moze dlatego
      jestem teraz taka "madra").
    • buziaczek1000 Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfektion 28.10.02, 17:01
      Ja tez przyznaje, ze ten podklad mnie nie przypadl do gustu. Pod wplywem achow
      i ochow na forum, poszlam do perfumerii i poprosilam o probke- i dzieki
      Bogu.Katasrofa!!! Fajnie mi sie walkowal(!!!)na twarzy, slabo kryl, ale ladnie
      matowal.
      Szkoda ,ze ten przez Hokusaj wymieniany fluid multiwitaminowy(sama uzywam) nie
      matuje , bo bylyby dla mnie bombowy! Teraz szukam znowu czegos fajnego-podobal
      mi Dior w sztyfcie, tylko boje sie , ze na zime nie bedzie pasowal, bo sprawia
      chlodzace wrazenie. Moze ktoras z was go uzywala?? Przepraszam za zejscie z
      tematu!
      Pozdrawiam!
    • lorna.d sprzatanie n/txt 28.10.02, 20:17
    • tse-tse Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfektion 28.10.02, 20:31

> Dziewczyny,
      > tak pisalyscie odnosnie tego podkladu i tyle zachwytow, ze chyba zbyt wiele
      > wyobrazilam sobie po takim podkladzie. Owszem jest dobry, ladnie kryje, ale
      > nie jest az tak rewelacyjny, jak by sie wydawalo po Waszych wypowiedziach.
      > Jak dla mnie jest rowny z tym plynnym podkladem Nivea czy dobrze dobranymi ze
      > sredniej polki.
      > Jestem rozczarowana, bo wydalam pieniadze a efekt normalny. W sumie moja
      > wina, bo moglam wziac probki, ale po tylu zachwytach moja czujnosc byla
      > uspiona.
      > Przestrzegam dziewczyny przed nieprzemyslanym zakupem produktu, szczegolnie
      > jesli jest drogi, bo podobal sie innym.
      > goraco pozdrawiam
    • tse-tse Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfektion 28.10.02, 20:31

> Dziewczyny,
      > sredniej polki.
      > uspiona.
      > goraco pozdrawiam
    • nell26 Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfektion 28.10.02, 20:39

> Dziewczyny,
      > tak pisalyscie odnosnie tego podkladu i tyle zachwytow,
      ze chyba zbyt wiele
      > wyobrazilam sobie po takim podkladzie. Owszem jest
      dobry, ladnie kryje, ale
      > nie jest az tak rewelacyjny, jak by sie wydawalo po
      Waszych wypowiedziach.
      > Jak dla mnie jest rowny z tym plynnym podkladem Nivea
      czy dobrze dobranymi ze
      > sredniej polki.
      > Jestem rozczarowana, bo wydalam pieniadze a efekt
      normalny. W sumie moja
      > wina, bo moglam wziac probki, ale po tylu zachwytach
      moja czujnosc byla
      > uspiona.
      > Przestrzegam dziewczyny przed nieprzemyslanym zakupem
      produktu, szczegolnie
      > goraco pozdrawiam
    • tse-tse Re: Odnosnie podkladu Chanel Double Perfektion 28.10.02, 21:23

> Dziewczyny,
      > sredniej polki.
      > uspiona.
      > goraco pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka