Dodaj do ulubionych

ziemia egipska czy słoneczna

IP: *.23.rev.vline.pl 30.12.05, 10:32
Postanowiłam kupiś sobie puder brązujący i nie mogę się zdecydować pomiędzy:
1. Ziemia egipska firmy Bi-Kor
2. Ziemia słoneczna firmy Lavertu
Ziemia egipska ma jeden odcień i kiedyś jej używałam. Notomiast ziemia
słoneczna ma 3 odcienie i koleżanka bardzo go zachwala. Napiszcie jakie macie
doświadczenia z tymi pudrami, a zwłaszcza z Lavertu.
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: ziemia egipska czy słoneczna IP: *.23.rev.vline.pl 30.12.05, 12:56
    • Gość: xxx Re: ziemia egipska czy słoneczna IP: *.chello.pl 30.12.05, 16:37
      Egipska - wspaniała
    • Gość: up Re: ziemia egipska czy słoneczna IP: *.23.rev.vline.pl 30.12.05, 19:29
    • lalunia24 Re: ziemia egipska czy słoneczna 30.12.05, 21:46
      Mam tylko bi-kor i uważam, że jest świetny(jego cena mniej mi się podoba;),
      nalezy go nałozyc mało, bo nadmiar za bardzo "opala" i wygląda sie przy jasnej
      cerze jak indianin;) Latem z powodzeniem mozna stosowac na cała twarz, zimą
      uzywam tylko na policzki zamiast różu. Puder jest bardzo wydajny-kupiłam latem,
      teraz widzę minimalne zuzycie. No i ten zapach...jakiś aromat do ciasta albo coś
      podobnego:))
    • Gość: up Re: ziemia egipska czy słoneczna IP: *.23.rev.vline.pl 01.01.06, 11:06
    • k_anilorak ziemia egipska 04.01.06, 14:24
      Jak dla mnie to tylko ziemia egipska. Używam od roku i prawie niewidac, żeby
      cokolwiek ubyło. Przede wszystkim nie ma efektu maski na twarzy- a dla mnie to
      bardzo ważne :)
      • Gość: margareta Re: ziemia egipska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:35
        a jakiej firmy,ile kosztuje?
      • Gość: margareta Re: ziemia egipska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:35
        a jakiej firmy,ile kosztuje?
    • Gość: Marta Re: ziemia egipska czy słoneczna IP: 217.153.210.* 06.01.06, 14:54
      Lavertu? Beznadzieja... skonczylam jedno opakowanie i dziekuje bardzo za
      wiecej... juz nigdy jej nie kupie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka