Gość: olunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:27 doradzcie prosze konkretny podklad jednej z tych firm, chodzi mi o srednie krycie i niezle matowanie, naturalny efekt bez maski... ktory wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dede Re: podklad-Loreal czy MaxFactor? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.01.06, 18:59 jak bez efektu maski to L'Oreal, z wlasnego doswiadczenia wiem, ze podkłady MF robia maske ze hej, no ale inaczej moga zachowywac sie na innych cerach aktualnie uzywam L'Oreal True Match (C3-rose beige), jest dosc jasny, ale cudownie jakby "dopasowuje sie" do kolorytu skory, zlewa sie z nia, nie widac linii gdzie konczy sie nakladanie no i dobrze matuje, dobrze ukrywa niedoskonałosci. Natomiast wczesniej przez wiele lat uzywałam L'Oreal TRANSLUCIDE (20-natural beige) z wit. C i SPF 12 - i tez jak dla mnie rewelka! kolor nieco ciemniejszy od True Match, ale ma delikatne drobinki, ktore mienia sie w swietle, chociaz trzeba sie przyjzec;) i tez ma swietna konsystencje, skora wyglada swiezo i nie jest "sztywna" maska, chociaz skora po paru godz, zaczynała mi sie swieci, no ale to tez zalezy od typu skory w ogole cenie sobie podklady i inne kosmetyki tej firmy:) podkłady jakby zlewaja sie ze skora i sa długotrwałe jesli brdzo zalezy ci na matowej skorze to zapytaj w drogerii o typowo matujace podkłady L'Oreal pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: podklad-Loreal czy MaxFactor? 02.01.06, 19:04 MF jest ok i Loreal Ideal Balance tez jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: podklad-Loreal czy MaxFactor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 17:19 Odpowiedz Link Zgłoś