Dodaj do ulubionych

Krem dla 20latki

07.01.06, 19:05
Polećcie mi jakieś dobre kremy nawilżające.Jak widać w tytule ma być dla
młodej cery :)Mam skóre mieszaną i niestety tradzik ale zimą strasznie mi się
ona przesusza i mimo że na czole,nosie i brodzie się przetłuszcza na jej
powierzchni na warstewce tłuszczu mam normalnie łuski suchej skóry :( i nie
wiem sama co zrobić żeby jej jeszcze bardziej nie przetłuścić a jednoczesnie
nawilżyć.Właśnie kończe Sebium-akn Biodermy i nie wiem co mam wybrać.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Krem dla 20latki IP: *.szczecin.mm.pl 07.01.06, 19:27
      Hej!
      Mam taki sam problem z moją cerą, w dodatku moja cera jest wrażliwa i ciężko mi dobrać kosmetyki. Oststnio kupiłam krem intensywnie nawilżający Soraya z serii Terapia Dotleniająca (ok. 15 zł.) i jestem bardzo zadowolona, może dla Ciebie też będzie dobry?
      POzdrawiam:)
    • Gość: dwa_buciki Re: Krem dla 20latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 19:36
      Może Iwostin nawiolżający??? Albo Lumene Hydra Drops?
      • Gość: ewelinka Re: Krem dla 20latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 19:55
        A ja gorąco polecam Calma HLC ziaji extra !! kremik nawilża ale jest leciutki i
        przyjemny bardzo ladnie pachnie jest testowany dermatologicznie nadaje sie
        rewelacyjnie również dla tłustej cery no i niewiele kosztuje !
    • Gość: Xixatushka69 Re: Krem dla 20latki IP: 85.206.76.* 07.01.06, 20:09
      rety, a już myślałam, że tylko ja mam ten problem. Aż mi ulżyło;)też mam "ten"
      rodzaj cery, wkurza mnie, pielęgnacja jest strasznie skomplikowana...jak kupię
      krem nawilżający, to policzki nadal się przesuszają, jak kupię odżywczy - czoło
      zaczyna się błyszczyć i wyskakują pryszcze...porażka...;(
    • wiesniaczek1000 Re: Krem dla 20latki 08.01.06, 01:13
      Z perspektywy moich prawie 40 stu lat doradze Ci, zebys przede wszystkim
      uzywala odpowiedniego dla swojej cery kremu z filtrami UV 30. Unikaj
      opalenizny. Gdybym mogla cofnac czas, to lepiej chronilabym sie przed sloncem.
      Nie wygladam zle na swoj wiek, moglabym wygladac lepiej, ale znam tez kobiety o
      10 lat ode mnie mlodsze, ktore wygladaja starzej ode mnie. Promienie UV, ktore
      sa obecne caly rok nawet w pochmurne dni powoduja przebarwienia i utrate
      elastycznosci skory. A solarium to czyste promienie UVA, ktore nie parza, ale
      postarzaja. W wieku, w ktorym jestes mozesz bardzo duzo zrobic dla pozniejszego
      wygladu. Dla mnie juz troche pozno. Powodzenia
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Krem dla 20latki IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.01.06, 13:58
        A mozesz poradzic taki krem? Ja mam rowniez cere mieszana, ale mniej
        problemowa - tradzik mam niewielki, za to policzki normalne, nie potrzebuje
        wiec jakies super wyjatkowej intensywnej pielegnacji - tylko nawilzenia i
        ochrony.
    • wiesniaczek1000 Re: Krem dla 20latki 08.01.06, 01:14
      Dodam jeszcze, ze najlepiej by bylo gdybys poszla do dobrego dermatologa, ktory
      doradzi Ci jak masz pielegnowac skore i jest w stanie zaoferowac odpowiednie
      zabiegi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka